Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Orduspor - Galatasaray A.Ş. : 16.12.2011 @ 20.00

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

Sivas maçından sonra 5 maçlık fikstürü görünce dananın kuyruğu kopar demiştim;

Gençler (D) - Ligin en iyi iç saha ekibiydi o haftaya kadar
Fenerbahçe - Malum
Trabzonspor (D) - 4 senedir deplasmanda yenemiyorduk sanırım
Orduspor (D) - Ligin en az gol yiyen takımıydı
Manisaspor- 5 hafta önce seri yapmıştı herifler

10 puan iyidir bu fikstür için, ama şu an elde var 9, Orduspor gol atamıyor, bizim de defans malum gol yiyeceğimizi sanmıyorum ama üretkenlik adına düşüş bekliyorum. Riera antrenmanlarda çok hırslı diyorlardı, Engin de keza bayadır bekliyor. Terim bir risk alıp bu ikisiyle başlasa hata yapmaz.

Manisaspor maçı da ilk devredeki son iç saha maçı, taraftar lideri görmek için doldurur ezer geçeriz
Sosyal ağlarda paylaş

başlığı sen açınca garanti yani :D

Ordu daha ne yapsın kardeşim teknik direktörünü kovmuş maçtan 1 hafta önce ;) al da at dercesine bir pas değil de nedir bu?

hayır bi yandan da düşünüyorum şikeciler içerde, ligde hala şikevari hareketler var olmuyor böyle :D temiz bir maç olsun, Ordu iyi mücadele etsin ama atamasa da olur, malum Fatih Tekke.....
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

ordu 5 haftadır mı 6 haftadır mı ne yeniliyor teknik direktörünü kovmasınlar da napsınlar? her taşın altında şike aranır oldu

dalga geçiyorum ama ciddiye alınmış lol
5 haftadır yeniliyor evet (+3 hafta da berabere ondan öncesinde, 8 haftada 3 puan yani), Ordu'luyum ben bizzat burdaki maçları tribünde izledim, peki neden bu kadar beklediniz diye sormazlar mı adama? her taşın altında şike aranır tabi, olan biteni de bu mantıkla yapmadılar mı zaten?

mokoko said:

fatih tekke sakatlanmış. maçta yokmuş.

doğruysa gerçekten iyi haber, 10 kişi çıksalar Fatihli 11 kişiden iyidir çünkü, en azından beklenti olmaz...
edit: doğruymuş 2 hafta yok yaşasın! Trabzon maçında da yok, bu kadar hafta boyunca durup durup hemşehrilerine gol atsa ayıp olurdu zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Profesyonel Futbolcumuz Juan Emmanuel Culio'nun Orduspor Kulübü'ne 2011-12 sezonunda 350.000 avro bedelle kiralanması için anlaşma sağlanmış olup, Orduspor'un 2011-12 sezonu sonunda 1.550.000 avro bedelle Culio'yu satın alma opsiyonu vardır.

Galatasaray Sportif A.Ş.

bence sezon sonu o "opsiyonu" göz ardı edip verin lan topçumuzu diye alır GS ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...