BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 her ne kadar başkan Nedim Türkmen "Galatasaray maçı çıkış maçımız olabilir" diyorsa da gerçekçi olmak lazım, GS bu sezon iyi bir kadroya sahip ve son haftalardaki oyun kalitesini sergilerse ve Ordu'da da Fatih Tekke oynarsa işimiz zor... GS maçına hangi takım 10 kişiyle çıksa kaybeder malum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sağlamcı oynayıp tatsız da olsa kazanırız gibime geliyo. ilk 30 dakikada 1-0 yapıp sonrasında oyunu orta sahaya kitleriz baskıyla falan. 70den sonra da ordu biraz yüklenmeye başlayınca kontradan bi tane atar 2-0'a bağlarız maçı. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ordu tek atar üstüne yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bu sene sus payı olarak galatasaray şampiyon yaptırılır bizi düşürmemek karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 liderlikten düşülen ilk haftada ağlamalar, bahaneler başlamış sldşfkjslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 maç bursa'da mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sivas maçından sonra 5 maçlık fikstürü görünce dananın kuyruğu kopar demiştim; Gençler (D) - Ligin en iyi iç saha ekibiydi o haftaya kadar Fenerbahçe - Malum Trabzonspor (D) - 4 senedir deplasmanda yenemiyorduk sanırım Orduspor (D) - Ligin en az gol yiyen takımıydı Manisaspor- 5 hafta önce seri yapmıştı herifler 10 puan iyidir bu fikstür için, ama şu an elde var 9, Orduspor gol atamıyor, bizim de defans malum gol yiyeceğimizi sanmıyorum ama üretkenlik adına düşüş bekliyorum. Riera antrenmanlarda çok hırslı diyorlardı, Engin de keza bayadır bekliyor. Terim bir risk alıp bu ikisiyle başlasa hata yapmaz. Manisaspor maçı da ilk devredeki son iç saha maçı, taraftar lideri görmek için doldurur ezer geçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 puan kaybı olursa laf etmem ya olur öyle der geçerim sfds nasılsa plıyıf var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 başlığı ben açmadığım için yenileceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 başlığı sen açınca garanti yani :D Ordu daha ne yapsın kardeşim teknik direktörünü kovmuş maçtan 1 hafta önce ;) al da at dercesine bir pas değil de nedir bu? hayır bi yandan da düşünüyorum şikeciler içerde, ligde hala şikevari hareketler var olmuyor böyle :D temiz bir maç olsun, Ordu iyi mücadele etsin ama atamasa da olur, malum Fatih Tekke..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ordu şu maça kadar ne yapmış olursa olsun seri bile yakalamış olsa şuan kesinlikle zorlayamaz galatasarayı. hatta avrupanın top tier takımları dışında zorlayan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ordu 5 haftadır mı 6 haftadır mı ne yeniliyor teknik direktörünü kovmasınlar da napsınlar? her taşın altında şike aranır oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Metin Diyadin istifa etti zaten, yeni TD'de yok şuan ortalıklardaki yarın tahminen TD'siz çıkacaklar sahaya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 fatih tekke sakatlanmış. maçta yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sikinti var o zaman Ben stancu'dan bize bir gol bekliyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 stancudan bi cacık olmaz herhalde ya.5 mölyön çöpe gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bukresteyken akiyodu cocuk ona bi haller oldu :( Elmander'le bi oynasa aslinda bi de oyle goreydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 galatasarayın balonu bu maçta patlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 lan bu ordu nasıl bir anda böyle düşüşe geçti.sezon başında önüne geleni yenen takım bir anda küme potasına girdi. bize patlamalarından korkmuyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Daemir said: ordu 5 haftadır mı 6 haftadır mı ne yeniliyor teknik direktörünü kovmasınlar da napsınlar? her taşın altında şike aranır oldu dalga geçiyorum ama ciddiye alınmış lol 5 haftadır yeniliyor evet (+3 hafta da berabere ondan öncesinde, 8 haftada 3 puan yani), Ordu'luyum ben bizzat burdaki maçları tribünde izledim, peki neden bu kadar beklediniz diye sormazlar mı adama? her taşın altında şike aranır tabi, olan biteni de bu mantıkla yapmadılar mı zaten? mokoko said: fatih tekke sakatlanmış. maçta yokmuş. doğruysa gerçekten iyi haber, 10 kişi çıksalar Fatihli 11 kişiden iyidir çünkü, en azından beklenti olmaz... edit: doğruymuş 2 hafta yok yaşasın! Trabzon maçında da yok, bu kadar hafta boyunca durup durup hemşehrilerine gol atsa ayıp olurdu zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 gitmisken culioyu geri alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bu performansı ile havada kapacaklar zaten seneye, sözleşmesi bitiyo mu bilmiyorum ama... bi de adam o kadar mütevazi ki herkesin en sevdiği oyuncu takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 2014e kadar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Profesyonel Futbolcumuz Juan Emmanuel Culio'nun Orduspor Kulübü'ne 2011-12 sezonunda 350.000 avro bedelle kiralanması için anlaşma sağlanmış olup, Orduspor'un 2011-12 sezonu sonunda 1.550.000 avro bedelle Culio'yu satın alma opsiyonu vardır. Galatasaray Sportif A.Ş. bence sezon sonu o "opsiyonu" göz ardı edip verin lan topçumuzu diye alır GS ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar