The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Wolas said: 4 tuş kullanarak milleti ezeyim diyorsan sage yok ben ölmeyim milleti hayattan bezdireyim dersen vangard uo hesabı pvp seviyorum dersen scoundrel veya shadow saklana saklana uzaktan millete çalışayım ne olduğunu anlamadan ölsün diyorsan gunslinger benim ensest ilişki ile işim olmaz grup sex seviyorum dersen comando daha guzel acıklanamazdı, grub iyidir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 tank oliyim ki simdi onlar dusunsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 smuggler ol bence.. pop da smuggler oynuyo cunku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 scoundrel görmüyorum pek fazla. scoundrel olun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Gangren said: xunn said: Ooooh, ilk defa OP class oynayacağım yani. MEET YOUR MAKER, SCRUBS. lol, ilk defa skill gerektiren sınıf oynasan bir defasına? :p Dedi Frost mage'e fera druid. Tutturuuuu~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar