Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızın annesi bastıı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Theridone said:

inci hikayeleri arasinda en iyisi kelebek'in anlattigi 'anlatsam mi anlatmasam mi' bence.

avustralyaya giden eleman benim favorim. burda da açılmıştı hatta başlığı.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Günde 2 litre şarap içiyorum sanırım başlıgın adı ya da teması oydu :D

onu yarıda bıraktım ben, en son yurtdısına gidiyo orda calısıyodu felan patronumu ney öluyodu orda kaldım.

okiyim bi ara
Mesaj tarihi:
marksman said:

onu yarıda bıraktım ben, en son yurtdısına gidiyo orda calısıyodu felan patronumu ney öluyodu orda kaldım.

okiyim bi ara

patronu ölüyodu. stadyumun yemekhanesinin başındaki elemandı patronu. italyan asıllı, böyle hafif mafyavari bir adamdı.

o hikayeyi yazan adam en son kitabının çıkacağını söylüyordu ama ne oldu bilmiyorum. ingilizce yazıyordu kitabı. sökmüş ingilizceyi. :D
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Babası annesi, kızını saxo pozisyonunda yakalıyor ve oğlum biz modern bi aileyiz akşama yemeğe kal diyor. Haaaaaaaaaaaa di ordan

Babasi olayi bilmiyo yalniz annesi uygunsuz pozisyon demis gecmis. Oteki turlu baba modern falan dinlemez dilimlerdi meyva bicaaylan cocugu
Mesaj tarihi:
Ilerde kiz cocugum olursa evde agzina garip seyler sokmucak sekilde yetistiririm.

Ayilikla modernlikle olayin bi alakasi yok, saygi diye bir sey var. 18'ine geldikten sonra benim olmayan bi yerde naparsa yapsin kendi hayati ama yetisme surecinde evi keraneye cevirmeye gerek yok.
Mesaj tarihi:
yalnız yetiştirme olayı değil bu ya

ne kadar bastırırsan bastır kızın da cocugunda birgün öyle böyle sevişicek.yakalanır yakalanmaz orası ayrı

sonuçta insan okulda evden daha çok zaman geçiriyor.birini seviosun hoşlanıyosun sevişiosun.bu kadar basit

ayrıca kişinin olacagı neyse o kişi oluyor bi şekilde.mükemmel aile ortamına sahip.çok güzel okullarda okumuş hani hayat kadınıyla tek farkı para almaması olan kızlar var sdf
Mesaj tarihi:
Ya opersin edersin zaten sevgilin elbet insan dokunup etmek istiyor ama yer zaman da onemli.

Benim tum ergenligim boyunca kiz arkadaslarim da ailemle yasadigim evde kaldi, ben de onlarin evinde kaldim ama gun ortasinda aile evdeyken kimseyi diz cokertmedim onumde
  • Yeni Oluştur...