Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Başlığı: Legions of Lettow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
400küsürle girdim. Tek sıra olan server LoL kalmış. Muhtemelen cap'leri release düzeyine getirdiler. Diğer serverlarda sıra yok.

Burada biz daha çok sıra sorunu çekeceğiz o anlaşılıyor :)
Mesaj tarihi:
yanliz cidden ilk ay bitip de odeme baslayinca boyle devam ederse olay cikar.
butun guildlari ayni servera koyup sonra migrate edin bize ne demek nası bi delilik.
16sında açıldı oyunum, henüz 1 tane lvl 6 1 tane lvl 3 karakter kasabilicek kadar girebildim LoL serverina
Mesaj tarihi:
Light serverları bile high göstermek için çakallık yapmışlar şu anda Freedonda cap 1500 falan , bu saatlerde light olan trayus academy gibi serverlarda bile sıra var , eminimki onların cap de dinamik olarak deiştiriolar trayus academyninkini 500 de 1000 de falan tutmuş olabilirler bu 2 gün için . Ama olan tabiki gene bize oluyo sıra sıra daha çok sıra.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

sebebi biraz da herkesin yeni baslamis/basliyor olmasindan dolayi starter arealardaki olusacak inanilmaz kalabaligi engellemek olabilir?

Ellerinde aynı haritayı birden fazla açıcak sistem var , örneğin korriban 1 , korriban 2 ,korriban 3 şeklinde, böyle büyük bir firma için bu sorun olmamalı ,sonuçta isteseler korriban 100 e kadar gider bu. Bence amaçları daha çok yeni gelenleri çoban gibi öbür serverlara sürüklemek ,ama olan bize oluyor. 5 gündür oyun oynıyamadım doğru düzgün. Kendi sorunlarını çözerken eziyetini müşteriye yıkmamalılar,açsınlar free transfer çok kalabalık 4-5 servera transfere izin vermesinler. Herkez yolunu bulur bir şekilde.
  • Yeni Oluştur...