Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 400küsürle girdim. Tek sıra olan server LoL kalmış. Muhtemelen cap'leri release düzeyine getirdiler. Diğer serverlarda sıra yok. Burada biz daha çok sıra sorunu çekeceğiz o anlaşılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Tomb of Freedon Nadd Full Legions of Lettow Full Bloodworthy Full yalnız değiliz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 evet yanlız değilsiniz, yalnızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 tamam hocam düzelttim puan kırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 http://www.torstatus.net/legions-of-lettow/history/7d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 optimist mode: on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Coexist i konunun başındaki guild listesine Empire olarak eklemenizi rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Orada çok şeyin değişmesi gerekiyor ama ben değiştiremiyorum artık. Bölüm patronundan rica edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Sabahın 8'inde server Full idi... Hayırlısı bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yanliz cidden ilk ay bitip de odeme baslayinca boyle devam ederse olay cikar. butun guildlari ayni servera koyup sonra migrate edin bize ne demek nası bi delilik. 16sında açıldı oyunum, henüz 1 tane lvl 6 1 tane lvl 3 karakter kasabilicek kadar girebildim LoL serverina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 akşam işten dönünce bekleyeceğim sıra beni korkutuyor şuanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sabah sabah sıra var 200 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 şu anda 90 EU serverının 60'ı full durumda... Bir kaç gün zor gireriz gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ya en azından serverda karakteri olanlara öncelik olsa, hiç karakteri olmadan sırada olanlara istinaden, daha anlamlı olacak şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bu saatte ne sırası beaaa. cap'leri yükselterecekler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 aslında light serverlara heavy yazıp milleti kandıracaklardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 eşi dostu o serverda olmayıp ta full serveraları dolduranlarında .. neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Light serverları bile high göstermek için çakallık yapmışlar şu anda Freedonda cap 1500 falan , bu saatlerde light olan trayus academy gibi serverlarda bile sıra var , eminimki onların cap de dinamik olarak deiştiriolar trayus academyninkini 500 de 1000 de falan tutmuş olabilirler bu 2 gün için . Ama olan tabiki gene bize oluyo sıra sıra daha çok sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 derse başlamadan itemları koyayım diyordum ah'ye, 580 kişi sıra var. GÜZEL GÜZEL AYNEN DEVAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sebebi biraz da herkesin yeni baslamis/basliyor olmasindan dolayi starter arealardaki olusacak inanilmaz kalabaligi engellemek olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 cap'ler artar bugün yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 synthesizer said: sebebi biraz da herkesin yeni baslamis/basliyor olmasindan dolayi starter arealardaki olusacak inanilmaz kalabaligi engellemek olabilir? Ellerinde aynı haritayı birden fazla açıcak sistem var , örneğin korriban 1 , korriban 2 ,korriban 3 şeklinde, böyle büyük bir firma için bu sorun olmamalı ,sonuçta isteseler korriban 100 e kadar gider bu. Bence amaçları daha çok yeni gelenleri çoban gibi öbür serverlara sürüklemek ,ama olan bize oluyor. 5 gündür oyun oynıyamadım doğru düzgün. Kendi sorunlarını çözerken eziyetini müşteriye yıkmamalılar,açsınlar free transfer çok kalabalık 4-5 servera transfere izin vermesinler. Herkez yolunu bulur bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 az önce 700 küsürle sıra aldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1003 hatası ve 1500 kişi sıra. Çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Pati'nin alayı oynarken şu server'da 1500 sıra bekliyor olmak çok heves kırıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar