DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 kız kesin çirkin bence, yoksa buraya yazacağına oynaya oynaya gitmişti çoktan.
Feuer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yo çok güzel ama 2-3 yıldır hiç görüşmedik, utandım diyebilirim açıkcası hmps nese ya ben onu dışarı kahve içmeye çagırayım evde oyun ne ak
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 said: nese ya ben onu dışarı kahve içmeye çagırayım evde oyun ne ak WEAK.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 samaella said: banlanmazsam bu emsal teşkil edebilir. Hatta bir öncü olabilirim abooo Ben hentai, anal bead içerikli image macrolar koymuştum, yine geldi bu zibidi banlayın falan dedi de birşey olmadı çok şükür. Şeker gibi herif ama Seele, öyle duydum.
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Xenocide said: gel oyun oynayalım nedir lan askdfjaksd Abi aynı tip bir kız vardı beni evine çağırıp gel street fighter oynayalım diyordu LKSDJFLKDSJF yalnız o kızla ilişkiye girmeyi bırak düşününce bile uyutmaz lan o denli iticiydi.Heralde beni son şansı olarak görüyordu ahuashdasd
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gay misin la doğruyu söyle bak dalga geçmicez. ya gay ya da böbrek.avi den korkuyor.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 neden oyun icin eve cagiriyo steam iniz yok mu fakir misiniz
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ben bu adami ucurucam ya, konu gidicek ama.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 aquila said: ben bu adami ucurucam ya, konu gidicek ama. BLOOD FOR THE BLOOD GOD. SKULLS FOR THE SKULL THRONE.
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 belki kız birlikte bible black oynamak istiyo?
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Night Shift Nurses HD collection sahibiymiş meğer kız.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Düşündüm de Reva ideal kız arkadaşın bu olabilir bak. Birbirinize yumurta sokarsınız, tertemiz.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Aşkta ve savaşta ayıp olmaz reva. *wink wink* http://i.imgur.com/8BttU.jpg
Feuer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 abi şimdi kızla konsutum 5dk önce öğlen 2 gibi üniden çıkıp eve gelicem dedi Night Shift Nurses HD collection aldım oynarız dedi. iyi tmm dedim ama söz vermiyim dedim arabayı servise götürücem konusuruz. en en en kötü akşam 7-8 gibi biyerlere çıkıcaz du bakalım
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Feuer said: yo çok güzel ama 2-3 yıldır hiç görüşmedik, utandım diyebilirim açıkcası hmps nese ya ben onu dışarı kahve içmeye çagırayım evde oyun ne ak Peh.Geçiceksin bunları.Eğer varsa böyle bir durum sen bu kızın senle yatmayacağını çok iyi biliyorsun ya da muhtemel yapılacak bir sexten sonra başına iş açıcacığa konusunda ciddi çekincelerin var. Yoksa kızlar kapında sıra değil ve hiç kasmadan peşinde koşmadan sevişebileceğin biri varken dışarı davet etmezsin. Son ihtimal forum ahalisinin seninle ilgilenmesini gaz vermesini istiyorsun sonunda da bu hikayeyi düşünüp fapfap yapacaksın.
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ayırca bir kızın eski sevglisini eve çağırıp oyun oynaması ayrı bir saçma fantezi isteği.
Feuer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 LucifeL said: Feuer said: yo çok güzel ama 2-3 yıldır hiç görüşmedik, utandım diyebilirim açıkcası hmps nese ya ben onu dışarı kahve içmeye çagırayım evde oyun ne ak Peh.Geçiceksin bunları.Eğer varsa böyle bir durum sen bu kızın senle yatmayacağını çok iyi biliyorsun ya da muhtemel yapılacak bir sexten sonra başına iş açıcacığa konusunda ciddi çekincelerin var. Yoksa kızlar kapında sıra değil ve hiç kasmadan peşinde koşmadan sevişebileceğin biri varken dışarı davet etmezsin. Son ihtimal forum ahalisinin seninle ilgilenmesini gaz vermesini istiyorsun sonunda da bu hikayeyi düşünüp fapfap yapacaksın. lan şerrefsizim benim yaptıgım bişiy yok. çok cool efsane yakışıklı flnda degilim zaten öle birşeyde demedim. geldim memlekete facebooktan mesaj aa sen mi geldin, kesin bulusalım bize gel oyun oynayalım yada akşam geleyim biyerlere gidelim dedi bende yol yorgunuyum 1-2 gün dinleneyim dedim oda tmm peki dedi akşam bulusmayı düşünüyorum. olay bu
Feuer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 şimdi sordum size acaba sevişmek mi istiyo yoksa hard gamer flnda oyun mu oynamak istiyo ne bilim fikir soruyoz ama sizin bütün arkadaşlarınız buradan yakısıklıyım diyeninizde tatava
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 said: yol yorgunuyum 1-2 gün dinleneyim dedim YOU SMOOTH DOG, YOU.
Öne çıkan mesajlar