WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 SW evrenlerinde yaratacağınız karakterler için isim ne olsun diyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ben şu oyunlarda ciddi/lore a uygun isim hiç koyamıyorum yaw içimden gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 HanSololol falan mı koycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 soyad koyamıyorsun ki oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 legacy sistemi ile ilerisi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ama ben cyborgum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yemin ediyorum çok ilginç adamlar var bizim swtor bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 HanSoLOL iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 MALCOLM REYNOLDS - GUNSLINGER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Koskoca starwars evreninde ilginizi çeken hiç mi karakter yok abi. En azından karakter databaselerinde falan dolanıp beğendiğiniz bir tanesinin adını koyun. AnaKiNsKyWAlKeR falan koyun daha iyi yani random name den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ne biçim Name Creator bu ya. Zabrak seçip submit'e bastım. Gelen isim Skik Bedtor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 kısmetin buymuş asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Dengesiz said: Ne biçim Name Creator bu ya. Zabrak seçip submit'e bastım. Gelen isim Skik Bedtor ... ahaha çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 isim kolayda Legacy işini çok düşünmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 isim ve legacy olarak Leorge Gucas yada Ronald Mcdonalds düşünüyorum, olurda banka karakteri açarsam oda gandalf123 olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 naming policy e bakın bu arada, vardı kayıtlı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 legacy olayı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Yabancı forumlarda birisi yazmıştı ki adınızın ilk iki harfini soyadınızın ilk 3 harfini birleştirin falan diye deneyin yani güzel şeyler çıkabiliyo son iki harflerini birleştirin ilk 3 harflerini birleştirin falan 10 yaşında ki noob gibi anaKiNsKywALker hansololol yok efendim ikillufrst phewphew çok ezik yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 policy i postlayabilecek paylaşımcı bi arkadaş varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ne üşengeçsiniz ana sitede var :P Naming Policy When creating a character or guild name for Star Wars: The Old Republic, it is encouraged that you select a name that reflects the theme of the game. The guidelines listed below outline the types of names that you can NOT use, and apply to both player or character names, as well as guild names. You may not use any names that violate the General Rules. This includes the use of names that are hateful, defamatory, racist, ethnically offensive, obscene, vulgar, sexually explicit, or any other language that is offensive in nature. You may not use names that are harassing or defamatory to other players or employees of EA, BioWare or LucasArts, e.g. EASUX, Timsretarded, and Biowaresux. You may not use names of any EA, BioWare, or LucasArts employee or service related to Star Wars: The Old Republic. You may not use names of copyrighted or trademarked characters, materials or products, e.g. Coca-Cola or Dr. Pepper. You may not use names from popular culture or media, e.g. Lady Gaga or George Lucas. You may not use names that are religiously or historically significant, e.g. Jesus, Winston Churchill. You may not use proper names of areas within Star Wars for character names. Guild names, however, MAY use the proper names of specific areas to help promote role-playing and realm pride, e.g. Defenders of Tython or Protectors of Hutta. You may not use proper names of non-player characters within Star Wars: The Old Republic, e.g. Darth Malgus, Satele Shan, Yoda, Darth Vader or Luke Skywalker. You may not use names containing titles or ranks within them, e.g. General Supertrooper, Captain Tim, Darth Timmy, Knight Wakey. You may not use names that refer to drugs or that are drug related. You may not use names that contain an inappropriate phrase, sentence or any fragment of a sentence or Leet speak, e.g. uberhaxer, xxspeederxx, lolface, rofl, Noobwhacker, TimmyF**k, kock, fuk. You may not use misspellings or alternative spellings of names that violate any of the above rules, e.g. Hamsolo, Yooda, DorthVader. You may not use gibberish names when creating character, e.g. ajsdu, rifndsw, qweszs. If you violate any part of the above Naming Policy you will either be assigned a new name, or given the option of changing the name. In addition to this, your account could incur a penalty up to and including account closure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Theradon said: Yabancı forumlarda birisi yazmıştı ki adınızın ilk iki harfini soyadınızın ilk 3 harfini birleştirin falan diye deneyin yani güzel şeyler çıkabiliyo BANSU oluyor benim bu ne lan gay ismi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Theradon said: Yabancı forumlarda birisi yazmıştı ki adınızın ilk iki harfini soyadınızın ilk 3 harfini birleştirin falan diye deneyin yani güzel şeyler çıkabiliyo son iki harflerini birleştirin ilk 3 harflerini birleştirin falan 10 yaşında ki noob gibi anaKiNsKywALker hansololol yok efendim ikillufrst phewphew çok ezik yaw bu da çok saçma ve ezik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 tiLi said: legacy olayı nedir http://www.epictoon.com/blog/2011/11/23/swtor-legacy-system-surname-business-faqs/ ve http://www.swtorhub.com/exclusive-legacy-system-interview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Hamsolo efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 hahah şuna çok güldüm verdiğin linkde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar