cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 18 Aralık 2011 19:00 - 20:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 8TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 10 TL verenlerden 1TL daha fazla verenlerden 2 TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan, paralar biriksin=p yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 dracos-hill-sertac-baki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 gun sayiyor, antrenman yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Gelin olm kimsede kondusyon kalmamis zaten,emrahi ozel antremana alicam,kaleci isinede cozum lazim,fazla iyi sut ceken var kalecisiz olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bu hafta galatasaray maçıyla çakışmıyorsa gelicem oo çok güzel bizim maç cumaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 emrah da gelcem bu hafta demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yohum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bende yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ben de yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ben de yokum, çok fena bileğim burkuldu okul maçında bu maça gelmiyim de öncünün döndüğü hafta garantim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben gelirim .umuyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben de gelebilirim ama net degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 gelemiyomuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 abi ben kayseri'ye gideceğim yalan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Amrabat'ı alıp gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ildoyu dürtsün biri - gelmiyo reco bana gelcem demişti bu hafta için ona sorarım - gelmiyo geçen hafta getirdiğim arkadaşa sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 gençler ben muhtemelen bi ocak ayı sonuna kadar fln yokum hani gelebielcek gibi olursam haber veririm ay lev ye ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 cavanagh baki hill dracos tolga wish dreagloth scheriff noyan mert(sch +1) yusuf(cava +1) selçuk(cava+1) beyler 12 kişiyiz haberiniz olsun scheriff devreye girdi, 3 adam bulur diye tahmin ediyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 gelen kadro all starmış maşallah, bahanesi olmayıp gelmeyenler utansın. iptal etmeyin abi ama maçı, geldiğimde herkes hazır olsun kıran kırana oynayalım. hollanda kampına aldım ben de sezon öncesi kendimi bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 haftaya patlama olucak zaten 20 kişi fln çıkıcak haftaya senin geliceğin maça o zaman vericem listeyi sana, öncü sen seç dicem sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Gelmeyenlere geldikleri gin ciddi kizacam,yer olmazdi eskiden ne hale geldik,umutu bagliyimmi kaptan? Edit:umut gelirim dedi, son soz senin kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 varsa öyle bi ihtimal bağla direk ben 1 gün önceden istemiyo ama maç günü gaza geliyo diye yarın aricaktım onu ehue umut gelsin ya, bağla sen onu hatta kadroya ekledik bile, silemiyoruz fln dersin cavanagh bitchofbat baki hill dracos tolga umut wish dreagloth scheriff noyan mert(sch +1) yusuf(cava +1) selçuk(cava+1) 14 ettik umutla beraber scheriff 2 kişiden haber bekliyo emrah da sorucak bikaç arkadaşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 normalde listeyi güncelliyorum yeni adam eklediğimde ama bu adam için ayrı mesaj atmam lazım dreagloth bu senin için=p eser de geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar