Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ya şu War of the Arrows ve IP man falan gibi kaliteli uzakdoğu savaş filmi önerileri bekliyorum. Full uçmalı kaçmalı kungfulu değil de daha çok samuraylı kılıçlı oklu olması tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 warlords, hero, bilimum aynı tipte jetli filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Red cliff ler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 little big brother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ran Kagemusha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 teşekkürler bunlara bakayım ben red cliff'i bulamadım 6 gblık vardı ama Hero ve Warlords'u indirdim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Wo hu cang long izle sdf. 13 assassins guzeldi onu izle mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bana yazacak birşey kalmamış, zaten son 10 yıldır büyük prodüksiyon kaliteli tarihi filmler yapar oldular. red cliff'lere bak sonra mutlaka. çin tarihinin en önemli savaşlarından birini işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hero house of flying daggers azumi seven samurai miyamoto musashi yojimbo shurayukihime (lady snowblood) zatoichi (2003) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar