Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 oyunun tek kötü yanı. ama bazen çok yaratıcı saklanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Yancı karakterler sessiz sessiz takılmaları iyide bi tek Bill zombi bana baktığı gibi shotgunıyla yardırmasaydı iyiydi her seferinde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 şu oyunu ps3 kardeşliği ile alabiliyoz mu? almak isteyen varsa alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 max 2 kişi alabiliyormuş, var mı ortak almak isteyen yarı yarıya ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Multisi nasil guzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 fena başlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 en ufak detay/ayrinti harika dusunulmus,bir taraflarimi toplamaktan bir hal oldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Oyun güzel hatta okadar güzel ki oynamayı bıraktım bitmesin siye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yok mu ortak almak isteyen biri 60 tl geliyor 2 kişi alırsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 adamlar üşenmemiş her odayı sims gibi döşemiş sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Multi sine nasil basliyoruz ? Kodu da redeem ettim 6 paket verdi, ilerleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 aldim, activation falan var. ben online aldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 oyun çok iyi sadece şu var. sneak modda npc'lerin birbirini görmemesi kötü olmuş. neden spoiler olarak yazdıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 tinu said: yok mu ortak almak isteyen biri 60 tl geliyor 2 kişi alırsak nasıl oluyo bu ortak olayı? once sen bitircen sonra bana mı gondericen? ben girebilirim bu ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 oyunu biriniz alacak,oyunu aldigi psn hesabini paylasacak,oyunu indirip oynucaksiniz. anlatabildim umarim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ya oyle multide sikinti cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 oyun bir nokta'dan sonra inanilmaz bir boyuta giriyor.vay be dedirtti yani. sony ne yapip etmeli ND'dan yetenek kacirmamali disariya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 toggie said: Ya oyle multide sikinti cikar. multisinde sikinti cikmiyor bu fifa falan gibi degil farkli bir sekilde download ediyor zaten ayri menusu var ilk download 160mb sonra kendi serverina baglanip download ediyor arkadasla aldik multiye ikimiz de girebildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 toggie said: tinu said: yok mu ortak almak isteyen biri 60 tl geliyor 2 kişi alırsak nasıl oluyo bu ortak olayı? once sen bitircen sonra bana mı gondericen? ben girebilirim bu ise. ben alıyorum bu gece oyunu, yine ortak olabilecek bir hesaptan alıcam, isteyen olursa yarısını gönderir ,bende hesap bilgilerini veririm download edebilir, zaten 2 download hakkı var, sonra kendi hesabımıza geçip oynamaya devam edebiliyoruz. multide problem olmuyormus, iki kişi alındımı 65 tl ye gelıyor oyun , ben bugun alıcam gece, isteyen olursa yarın diğer download hakkını veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 psn den almak istemiyorum en ucuz nerden alabilirim şu anda? dnr in mağazasında gördüm geçen 129tl idi fiyatı. gerilim ne düzeyde bu arada? gider sigortaları kapatırım bu arada gelemiyorum aşırı gerilime asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 jacabo said: psn den almak istemiyorum en ucuz nerden alabilirim şu anda? dnr in mağazasında gördüm geçen 129tl idi fiyatı. http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/the-last-of-us-ps3-oyun-turkce-alt-yazili-87146534 bunun gibi çok ilan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 jacabo said: psn den almak istemiyorum en ucuz nerden alabilirim şu anda? dnr in mağazasında gördüm geçen 129tl idi fiyatı. gerilim ne düzeyde bu arada? gider sigortaları kapatırım bu arada gelemiyorum aşırı gerilime asdasd yay gibi geriyor oyun. bkm ile d&r'dan alirsan 25 tl indirim var.d&r'dan al derim o kampanya hala devam ediyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 efsane efsane. psone resident evil zamanlarından beri böyle gerilmemiştim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 valla kompütür falan ama yanımızda küçük kız bile olsa yancının verdiği rahatlık ile daha az gerildim ben. tek başıma sıkıntı olurdu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 arkadaslar multiplayer için belge kodunu yazıyorum ama gecersiz diyor.. ne yapmak lazm? d&r dan almadıgıma bin pişman oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar