aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 patchten sonradir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 yok 60'dan geldim. 2 saat yemedim sıçmadım en son bi starta bastım oyun bozuldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Şimdi kargoya verildi uyarısı geldi. 11'nde vermiştim siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Aynen D&R yollamaya başlamış (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 hmm autosave glitch'i var.. "SO HIT START REGULARLY and check if the autosave is updating and save manually, create several separate files just to be safe. Don't just save before quitting, if the bug kicks in you wont be able to save anymore, save whenever you get the chance!" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Verilmis o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 sevk edilmiştir demek kargoya verilmiştir demek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 verilmiş kargoya msj geldi awww yıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 The Last of Us' save problem has been fixed http://www.ign.com/articles/2013/06/14/serious-auto-save-problems-plague-the-last-of-us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bitti oyun : / save glitchi bende de oldu bi kısmını tekrar oynamak zorunda kaldım. save buglı diye oturup bitirdim ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Kaç saat sürdü gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bakmam lazım ama 10 saatten çok değildir, öyle 30 saat falan gameplay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 azmış süresi, nasıl peki oyun 10 saat dolu dolu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 son save 50%'de 5 küsür saat, 10-11 saat falandır falandır yani. beklenildiği gibi gayet güzeldi oyun üzüldüm bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 MP baktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 MP mi var? sen diyince öğrendim valla, denemedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ^ lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 14 saat falan sürüyor oyun eğer amele gibi koşturmazsanız. stealth kullanarak takılıyorsanız falan daha da uzayabilir hatta. zorluk seviyesine de bağlı. oyun bitince resmen üzüldüm. gerçi sonu beklediğim kadar iyi değildi ama yine de güzeldi. naughty dog resmen playstation 3'e gider ayak bir masterpiece bırakalım demiş oturmuş yapmış. ellie de kızım gibi oldu oyun boyunca. karakterler üç boyutlu olarak güzel yaratılmış gerçekten tebrik ediyorum. yalnız ellie'nin geçmişi ile ilgili çok az bilgi vardı o biraz kötüydü. gerisinde problem yok. altyazı konusunda da sıkıntı görmeidm. bazı altyazılar ingilizce kalmış bir önemli nokta o. ikincisi de typo'lar var mektupları falan okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 arkadaş dünden beri kargoda görünüyor. ups haftasonu çalışmıyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ups calismayabilir.cok elite takildiklarindan asdsfs. yurtici ve aras calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Offf tam tatile girerken bir hevestim alıyım sonunda çıkmış diye, 10-15 saat gameplay dediniz resmen içimde küçük birşeyleri öldürdünüz. http://media.giphy.com/media/CMvLdjfjQnQAg/200_s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Tori said: Offf tam tatile girerken bir hevestim alıyım sonunda çıkmış diye, 10-15 saat gameplay dediniz resmen içimde küçük birşeyleri öldürdünüz. http://media.giphy.com/media/CMvLdjfjQnQAg/200_s.gifBu siteyi tavsiye ederim. http://bit.ly/16rCu1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 daha uzun olsa hem konu itibariyle hem de devamlı aynı şeyleri yapacağın için bayabilir. tam kıvamında bırakıyorlar.daha fazla uzatıp daha fazla mekan gezdirseler tabi yine keyifle oynanır da ayrıca masraf tabi bunlar sdfs. kısa, öz fakat etkileyici. ana menü müziği de bi garip ya.insanın içine işliyor. naughty dog kesinlikle işini biliyor. daha çok güzel oyunlar görecez bu adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 oyun guzel hersey iyi hosta su ellie'i kiz arkadasima kontrol ettirselerdi iste o zaman oyundan aldigim zevk 10x kati artarti ah ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 yancı karakterlerin görünmez ve etkisiz olmaları biraz kötü olmuş ama, stealth kasıyorum yanımda depar atıyolar infectedlar ignoreluyor coop olsa baya güzel olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar