knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 d&r'dan siparis verenler,kargoya verdiler mi oyunlarinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 knox said: d&r'dan siparis verenler,kargoya verdiler mi oyunlarinizi?Maalesef, tedarik sürecinde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Gold'dan alın, 94.13 TL ve hemen kargoya veriyorlarmış. http://bit.ly/13Hx2VC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 KehKeh said: _ILuVaTaR_ said: Gold kargoya vermiş benim siparişi, hala varsa 100 liraya alın derim. kaç günde geçti eline siparişten sonra? 9'unda aldım, 11'inde yolladılar. ama oyun daha çıkmamıştı heralde hemen yolluyolardır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 gold bir gunde yolluyor evet ustune birde cok ucuz satiyorlar.valla ne yalan soyliyim gold sasirtti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Kargoya vermediker benimkini sabah sipariş ettim şirket adresi verdim cumartesi gelir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 DarkC1oud said: Gold'dan alın, 94.13 TL ve hemen kargoya veriyorlarmış. http://bit.ly/13Hx2VC Sabah 100,01 tl ye aldım sfgdsf kargoyada vermediler ne cenabet adamım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 belki kargoya vermis ve sisteme girmeye unutmuslardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Umarım öyle olmuştur bu haftasonu oynayanazsam bir ay atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Tedarik sürecinde görünüyor bende Gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 CE geldi. Paket süper, birazdan oyuna geçiyorum. Gece yorumlarım sabaha karşı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bugün aldım bende oyunu. 1-2 saat oynadım daha ama oyun çok iyiymiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bu arada uncharted gibi değil. kıytı köşeleri gezmeden bırakmayın.rota yine belli tabi ama toplayacak bir sürü şey oluyor etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Oyun fevkaledinin fevkinde. http://4.bp.blogspot.com/-l-DSPqkfAo8/T8pIb_yI9WI/AAAAAAAAAOU/sPKmABvFhaw/s1600/pr58671%25252C1290965894%25252Cbulent_ersoy%5B1%5D.jpg Giriş bölümü bile müthişti. Uzun zamandır böylesine survival/tps oynamamıştım diyebilirim. Direk klasik şu oyun. Naughty Dog çıldırmış diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 çıldırıcam yazmayın iyi yorumlar kargoya verilmemiş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Daha vermediler kargoya pfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 11'nde sipariş vermişim ama benimki de verilmemiş kargoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bence stoklari bitti sdsdf kime sorsam golddan almis. dr'da pzt'e kalir kesin gondermesi sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 D&R müşteri hizmetlerini aradım.Stoklarında yokmuş oyun.Gün içerisinde stoklarına girebileceğini ve kargoya vereceklerini söyledi.Pek inandırıcı gelmedi bana bilmiyorum.Haftaya yollarlar büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Aynısı Gold müşteri temsilcisi bana söyledi pazartesiye gelir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 adamalar peç çıkarmışlar oyunumu bozdular lan 2 saattir oynuyorum oyunun son virajındaydım. starta bastığımda inatla autosavingde takıldı. ulan dedim kesin gidecek. baya hayvani şekilde geriye attı. ulan o kadar stres yaşadık tekrar nasıl yaşıcam. heryeri de gezmiştim çok temiz oynadıydım ya. valla yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Evet bir yerde okumuştum, oyunu update etmeyin diyorlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ne bileyim direk update edip daldım. oyunun %95'i falan bitmişti. %60'a geri atmış. kaldıgım yerden devam etmem için 1 hafta beklerim soğudum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bu bir taktik şimdi oyun 30 saat sürüo diyecekler fucking genius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 2 saate %90 a mı geldin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar