niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kaçan gole bak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sarı karttan sonra kırmızı görmesin diye çıkarttı gibi yorumlamıştım ben onu. Melo'nun bi youtube videosu vardı hırçınlaşabiliyor maç gerilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 of herkes sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Selçuğa yabancı madde yağıyor. Ceza gelecek TS'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 PZero said: ben bu galatsaray taraftarını futbolcuları anlamıyorum oynadıkları futbol umut veren bir futbol değil fenerbahçe macına kadar sürünüyolardı . fenerbahceyi kaza bela (feneri kötü zamanda yakaladılar) yendiler . cok büyük bir başarı sanıyorlar. gazeteler baktım hava alanında karşılamalar, engin baytarı omuzlarda taşımalar, 2000 ruhu geldi fln bırakın allahınızı severseniz. biz avrupada ligde fırtınalar estiryoruz bu kadar reklam yapmadık . bu akşam trabzonspor yensinde sizi aklınız bi başınıza gelsin ayaklarınız yere bassın . Aahahahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yanlis kirmizi, besiktasin hakki yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Galatasaray bir daha Avrupa Kupalarından birini alırsa başarılı sayılır. Galatasaray taraftarı yüksek başarılara alışık. Tabi daha çok yolumuz var fakat bana göre gerçek Galatasaray taraftarı ve takımı, gözü Avrupa Kupalarında olan takımdır. Bizi diğerlerinden ayıran o olmalı, o yüzden hemen havaya girmeyelim. Evet iyi oynuyoruz, güzel bi çizgi yakaladık. Bunu demek yeterli. Süperiz, muhteşemiz. Bunlara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abo trabzonun hakki yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Kırmızı ağır oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Bana da saçma geldi...Kuddusi yetersiz bir adam ya, takım maç farketmeksizin..Bizimkilerin dikkatli olması lazım çünkü dengelemeye çalışır bu şimdi aklı sıra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Kırmızı vermezse melo öldürürdü zaten. Pis adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 besiktas lider olcakti kirmizi ile haklari yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 dünyanın en saçma kırmızısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Tam da trabzon yenecekti halbuki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 AHAHAHAHAHAHAAHAH MAL HERİFLER JAHAHDHDSAHJSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Off çok fena gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 karadenizli abi adamlar işte ne yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kırmızıyı tam çözemedim.kontrolsuz bi surata yumruk var gibi ama sarı kart ver geç kımırız yazık oldu ha ztn trabzon maçı bırakmıştı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 daha çok sarı gibiydi, amacı yaralamak diildi ama net olarak darbe vurmaya gitti. rakibe bakarak, topa özellikle geç zıpladı ve yumrukla çıktı. net sarısı var yani. onun dışında maçın başından beri bizimkilere vuruyorlar, sarı bile çıkarmıyo kuddusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Beşiktaşın hakkı ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Diyorum bizimkilerin çoook dikkatli olması lazım şimdi...İlla dengelemeye çalışacak bu Kuddusi çünkü maç elinden kayıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yakin cekimde hic yumruk atmak istemis gibi gozukmuyo ya adam ne guzel temiz temiz yeniyoduk hakem sacma bi kart verdi qq olcak >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sostizm said: Selçuğa yabancı madde yağıyor. Ceza gelecek TS'a sezonun 2. yarısındaki maçta bizde baris ozbek e atariz o da bonservissiz gitti satti takimi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi kim niye kırmızı gördü yahu? Bi sigara içiim dedim.. Oyy o su fena patlamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yakalamışken atmak lazım üçüncüyü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar