Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Trabzonspor-Galatasaray @ 11.12.2011-19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

Gecen sezon herkes birbirine dusmandı (kaptan Arda saolsun). Bu sene tam tersi herkes birbiri ile cok iyi anlasıyor. Su playoff yuzunden sevinemiyorum liderlige de galibiyetlere de. Halbu ki cok kritik 2 galibiyet aldık ust uste.

Fenerbahçe oley fenerbahçe demek lazım bunun için. Zaten play-off'un kimler arasında oynanacağı belli olan bir lige ne diye play-off getirilir ben çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

http://i.imgur.com/6bUN8.jpg

Şu fotograf için (OÇ siz hali tabi :) ) gazete yorumları süper ya . Hiç maçı izlemeyen oralı olmayan kişiler , fotoyu görüp , GS taraftarı atıyor diye giydirmişler hahahaah.

Baroş'a atıcam diye , Tolga'ya gelmesi de iyi oldu ama , bu TS taraftarı tam şaşkın , adamlar daha ne yapsın , 2 senedir kendilerini aştılar , şampiyonluk şaibeli şekilde ellerinden gitti , ŞL de ellerinden geleni yaptılar . Kadro ztn dandik.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Masquerade said:

BiTcH_oFBaT said:

maçı anlatan spiker fanatik gs'liydi sanırsam. boğazı patlamış gol demekten

spikerler beşiktaşın hakkını yemiş.

bizim maçta da aynı şeyi spiker bizim için yapıyor. ama laf atmak için bi tarafını yırtma çabalarına neden girdin onu anlamadım

abi maçları izleyipte lütfen spiker gsli demeyin ya

şuana kadar spikerlerin net antigs oldugunu söyleyebiliriz.fener maçını izlemediniz mi ?

onun harici melih şendil geçen sene full dalga geçtiler takımla resmen.mustafa sarpa muthiş diyorlardı.güle oynaya anlatıolardı yenildğimiz maçları

düşün geçen hafta feneri yeniyoruz.maçta spikerin söylediği tek şey galatasaray yenemiyordu.galatasaray yenemiyordu.galatasaray feneri yenemiyordu.1318 1318 1318 1318

böyle maç anlattı
Sosyal ağlarda paylaş

ligtvnin bütün spikerleri sümsük zaten. en son izlediğim premier lig maçını dangalak anlatımları yüzünden kapatacaktım ki aynı anda pl tv de verildiğini gördüm maçın ing spikerle oh çektim. o premier lig maçlarına verdikleri spikerler en kötü bildiğin özellikle.

keşke spikerlik işini outsourcing yöntemiyle halletseler, bildiğin anlamıyorlar bu işten. hali hazırda yıllardır tecrübe kazanmış melihler bile daha geçen seneye kadar karabük fener maçında maalesef yedik golü :( diye ağzından kaçırıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ercan Taner LigTV'de efsaneydi ya yapmayın. Bunlara on basar...
Hele o "Yerdeeeeennnnnnn" diyişi veya "Genç bilmemne attı" yeter de artardı..Gerçi biraz bunadı galiba ama olsun..

O değil de Öztürk abi gitti LigTV çok bozdu. Neydi o cuma akşamları Trabzonspor-Anakaragücüyle oynar Öztürk Pekin anlatır gol mu oldu anlamazsın..

"Gökdeniz....Fatih'e doğru, Fatih ve gol...Evet Trabzonspor..."

Bombaydı ya Öztürk Pekin...

Gs-Manu maçı 1 numaramdır spikerler söz konusu olduğunda...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o maç efsane...Hakikaten efsane..Benim için en büyük GS maçı odur çok ciddiyim, belki daha küçüktük o zamanlar, daha heyecanlıydık ondandır..Çünkü çok farklı bir duyguydu o, sarı forma, Manu deplasmanı..Televizyon yayını gitmişti hatta bir ara, zaten 2.gole sonradan eklenmiştir spikerin yorumu ondan fazla sevinmez gibi duruyor. Ama 3.gol de süper...
Videoyu izlemeden kafadan yazarım;
"İngilizlerin yine her zaman olduğu gibi ilk 20 dakikada 3-4 gol bulabildikleri maçlardan biri mi diye bakıyorum"

Arif'in golünden sonraki "Bu sefer 3-4 gol yok. Galatasaray direnecek" çok efsanedir..

Bu arada Hakan kendi kalesine atıyor o golü o da ayrı bir detay:)...Pallister yine ön direğe geldi, 5 dakika önce de ona atılmıştı zaten..

Maç sonrası direk Metin Oktay'a gitmiştik babamla, 3-4 sokak ötede oturuyorduk zaten..Teeey ne günlerdi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...