Abi o maç efsane...Hakikaten efsane..Benim için en büyük GS maçı odur çok ciddiyim, belki daha küçüktük o zamanlar, daha heyecanlıydık ondandır..Çünkü çok farklı bir duyguydu o, sarı forma, Manu deplasmanı..Televizyon yayını gitmişti hatta bir ara, zaten 2.gole sonradan eklenmiştir spikerin yorumu ondan fazla sevinmez gibi duruyor. Ama 3.gol de süper...
Videoyu izlemeden kafadan yazarım;
"İngilizlerin yine her zaman olduğu gibi ilk 20 dakikada 3-4 gol bulabildikleri maçlardan biri mi diye bakıyorum"
Arif'in golünden sonraki "Bu sefer 3-4 gol yok. Galatasaray direnecek" çok efsanedir..
Bu arada Hakan kendi kalesine atıyor o golü o da ayrı bir detay:)...Pallister yine ön direğe geldi, 5 dakika önce de ona atılmıştı zaten..
Maç sonrası direk Metin Oktay'a gitmiştik babamla, 3-4 sokak ötede oturuyorduk zaten..Teeey ne günlerdi...
Videoyu izlemeden kafadan yazarım;
"İngilizlerin yine her zaman olduğu gibi ilk 20 dakikada 3-4 gol bulabildikleri maçlardan biri mi diye bakıyorum"
Arif'in golünden sonraki "Bu sefer 3-4 gol yok. Galatasaray direnecek" çok efsanedir..
Bu arada Hakan kendi kalesine atıyor o golü o da ayrı bir detay:)...Pallister yine ön direğe geldi, 5 dakika önce de ona atılmıştı zaten..
Maç sonrası direk Metin Oktay'a gitmiştik babamla, 3-4 sokak ötede oturuyorduk zaten..Teeey ne günlerdi...
Öne çıkan mesajlar