reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/37694/fici-katliami-cuneyt-arkin_ref=facebook while(cuneytInFici) { kill(enemy); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hidrolikli fici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 on-rails move oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bide olduğu yerde sağa sola dönüyo fıçı, ama 4 oku aynı anda attığı yerde kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Son derece yaratıcı bir aksiyon sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_irWjshCRmds/TSqg22GmY2I/AAAAAAAAA7Q/Vi6prcZO5SM/s1600/Respect.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 enemy.kill (); olacaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 enemy.kill diye fonksyon olmaz cunku kendi kendini yok eden object yapisi diye bisi yok, zaten dusman niye kendi kendini destroy etsinki? kill fonksyonu orda object aliyo yani kill(enemy), kill(animal) vs gibi seyler olabilir. otur. sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 cuneyt.kill(enemy) de olur videoyu izleyebilsem argümanı daha detaylı yazcam ama açılmıyo vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 reyou said: enemy.kill diye fonksyon olmaz cunku kendi kendini yok eden object yapisi diye bisi yok, zaten dusman niye kendi kendini destroy etsinki? kill fonksyonu orda object aliyo yani kill(enemy), kill(animal) vs gibi seyler olabilir. otur. sifir. Enemy'yi bir hazirladigin struct'tan nesne olarak yaratiyorsan enemy.kill gayet olur. Enemy'nin state'i/alive degeri de true false olarak set edilir ki gercege en yakini bu olur. Zira oldurulen varlik ole puff diye yok olmaz. otur. sifir. n00b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 di said: reyou said: enemy.kill diye fonksyon olmaz cunku kendi kendini yok eden object yapisi diye bisi yok, zaten dusman niye kendi kendini destroy etsinki? kill fonksyonu orda object aliyo yani kill(enemy), kill(animal) vs gibi seyler olabilir. otur. sifir. Enemy'yi bir hazirladigin struct'tan nesne olarak yaratiyorsan enemy.kill gayet olur. Enemy'nin state'i/alive degeri de true false olarak set edilir ki gercege en yakini bu olur. Zira oldurulen varlik ole puff diye yok olmaz. otur. sifir. n00b. offf , obdusman olsam sana hayatta proje vermem, cok kotu bi data structre anlayisin var. oturma, direk git burdan. Newbie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Üçünüzün dediğini kombine etmek lazım. reyou'nun dediği gibi, semantik olarak enemy.kill() anlamsız oluyor. Ardeth'in dediği cuneyt.kill(enemy) nesne yönelimine daha duygun. O kill metodu da di'nin dediğin gibi enemy nesnesinin alive state'ini değiştirir. Kombo. Win. Hepiniz geçtiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ahaha hemen inkar hemen inkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hoca anlayisli cikti, ben hepsini birakirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 mount and blade oynamak istedim asfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 nerds, nerds everywhere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar