throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Devlet belediyelere arnavut kaldırımı için özel teşvik mi veriyor nedir?? Bir taş alana üç tane bedava mıdır bundan dolayı mı tüm şehirdeki belediyeler ant içmiş gibi her yeri bunlarla döşüyorlar???? 6 ay öncesine kadar asfalt olan yerler bugün gittiğimde küp küp taşlar döşenmiş halde buldum. Bir de bugün migros'a girdim reyonlarda dolaşırken güvenlik yanıma geldi abi bunlarla girmek yasak, noldu niye dedim nerde yazıyor yasak diye? yazmıyo ama müdür yasakladı dedi ee napıcaz o zaman alışverişim bitmeden çıkmam dedim iyi abi ben senin yerine yapayım sen beni kasada bekle dedi. olur dedim. memleketteki herkes inline skating düşmanı olmuş. :(
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben anlamadım sen şimdi patenlerle migrosta alışveriş mi yapıyosun? arnavut kaldırımı olayını yokuşlu yerlere döşüyolar kar buz yağmurda arabalar insanlar kaymasın diye normal parke olmasın o küp küp dediklerin? arnavut kaldırımı başka bişey çünkü
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 valla bence onlarda yürümek daha kolay, asfaltı sevmiorm ben. Bide su tutma özelliği falan olabilir bunların o tarz bi sebebi olabilir
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bi de arabalar hızlı gitmesin diye döşerler örnek izmir kordon takırtakırtakurtukurtakır
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 valla şu küp küp taşlardan google görsellerse arnavut kaldırımı diye geçiyo bunlar. sdgf
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben çok severim bunlarda yürümeyi ama topuklular için zorluk olabilir
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 one lan topuklular kabile felan mi bunlar. ayrica bu kaldirim daslari iyidir. sen bi zamazingoya binecen diye milyonlarin göz zevkini kirletmeyelim. asfalt sux.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 valla bir bakıma kötü tabi paten kaykay yalan oluyor gençler için ama teşvik meselesine gelince, tr de ucuza mal oluyor bu taşlar ile döşemek, hem de uzun vadede bakım onarım gerektirmiyor ve dayanıklı fiyat/performans iyi diye herkes yapıyor
di Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Blok taslari ya da tek parca kaldirimi/yolu sokmek, bakimini yapmak kolay degil. Ama bunlar kolay. Gel ufak kamyonetle, hasar gormus kismi sok, tabani duzeltip taslari diz, aralari doldursun diye kum at. Bitti gitti. 2-3 tane amele 2 gunde koca bir yolu bitiriyorlar ustelik. Biter bitmez de kullanima aciliyor. Asfalt gibi kuruma sertlesme olayi yok.
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Seele said: one lan topuklular kabile felan mi bunlar. ayrica bu kaldirim daslari iyidir. sen bi zamazingoya binecen diye milyonlarin göz zevkini kirletmeyelim. asfalt sux. melih gökçek'in feyki misin abi? o da ankara'ya su fıskiyesi döşerken böyle düşünüyordu da?
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yokuşlarda çok işe yarıyor AHAHAH üstteki çok iyiymiş
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 4 senede 1 yenilenir bunlar ee belediyeden birinin amcasının ya da dayısının bir inşaat şirketi vardır elbet,yabancıya niye gitsin ki,o ihalelerle bir güzel beslenir o adamlar.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 esenler atışalanı orları görseniz şimdi, paris sanki, hayvan gibi ana caddeler 1 araba geçebilcek genişlikte yol 2 araba geçebicek genişlikte kaldırımlara sahip şu an
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 asfaltla beslesin biraz.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Admin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ahah foto supermis. bir ara da bir sehirde yolda calisma var diye araclar kaldirimdan gidiyordu karadeniz bolgesinde bir yer unuttum bak simdi.
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 karadeniz'in bursa'sı rize'dir.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 arnavut kaldırımı güzel şeydir ya, kaykay yapamıyoruz diye küfretmeye gerek yok. ankara'daki gibi kaygan taşlar döşemektense daha iyi arnavut kaldırımlar.
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 O yollarda arabanın hareketli tüm parçaları zorlanıyor, da bizim milletimize haktır düzgün yol bulunca önüne cocukmu fırlar dalgın birimi cıkar şehir içindemi sürüyor bunların hiçbirine bakmaz basar. Bunları geçtimde tüm yolu kazıyorsun, tamam yapman gerek te ne halt etmeye "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü...." yazısını koyarlar.
Öne çıkan mesajlar