Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Selam, birden tcg lere bakarken aklıma geldi, pokemon ve digimonun TR de yayınlanmıs serilerini topluca indirebilceğim yada izleyebilceğim (tr dublaj yada alt yazı) site biliyor musunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 iyi gelmiş aklına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 geçen gün pokemon çok bozdu dedigim yere kadar indirdim "legal" yerlerden altyazı yok ama çizgifilm yani ne kadar anlamayabilirsin ki ayrıca digimon ne git pokemon izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bende bu aralar deli gibi pokemon oynuyorum.Zapdos falan yakaladım en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 nintendo oyunlarımı yoksa pc mi ? pokemon digimon şirinler ne varsa çizgi nostalji yaşıyorum şu sıralar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 pokemon general lazım patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Nintendo oyunları işte emulatorle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Forum yine jet hızına kavuşmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 nintendo 3ds alın onda oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 pokemonun oyunlari guzeldir, cizgi film bok gibi digimon un oyunlari bok gibidir, cizgi film iyidir bole bi ters oranti var iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 pokemonun türkiyede yayınlanan serisi gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 http://www.animedizi.org/pokemon-izle-turkce-dublaj-tum-bolemler/105-pokemon-sezon-1-izle-turkce-dublaj-tum-bolumler/2601-pokemon-sezon-1-bolum-05-izle.html ben burdan izliyorum.seslendirme ilk 2 bölüm çok kötü de sonrası süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar