bemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bana gelmiş ama işteyim.. 7 aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memur32 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Arkadaşlar yanlışlıkla meslek seçtim istemediğim bir meslek nasıl silebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 light dark puanlar gelmiyor ilk questlerde ki hala 0 diyor ikisinede bug mı bu yoksa sonradan mı ekleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 meslek penceresinde vardır kesin silme kısmı. karıştır birazcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Morning! We are entering into the final stretch for outstanding invites. Those of you who pre-ordered in December should be happy today - barring any major issues. http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=276764 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bana geldi valla 200 dark side ve 50 lightside aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ilk questlerden kastın ilk 10 level filan ise geliyor. ayrım gerektirecek bir cevap vermemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 aralık ayının tamamını bugün alıcaz diye açıklama geldi az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mail geldi de ne oldu, nickimiz alınmış işte. Bioware'in yapıcağı işin taa ortasına s.çim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Valla invite aldınız diye sevinmeyin. Aldımda ne oldu. Sıra beklersem 1003 hatasından, fazla vaziyeti zorlarsam 1002 hatasından serverıma giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ne zaman biter bu swtor firtinasi. güncel basliklar olayi yine yalan oldu. az yazin arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 En baştaki bir kaç quest'in Light/Dark seçimleri bug'lı, puan vermiyorlar. Crew skill silmek için, crew penceresini aç. Orada üç tane bar göreceksin, skilleri gösteren. 1/400'e kadar doluyorlar kullandıkça. O barların yanında minik çarpı (x) işaretleri olacak. Onlara tıklayınca soracak, silmek istediğine emin misin diye. Evet deyip sildikten sonra başka bir şey öğrenebilirsin. (Tabii Beta'da burası bug'lı idi, düzeltmişlerse :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 aralık kac girdi oyuna acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 2 saat oldu hala 2. dalga gelmedi... 3 saatte bir atacaklar heralde.. bugün Aralık bitecek demişler ya.. nasıl işkence çektirsek moduna girdiler galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bugün 1 wave atılcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 OFFF mideme ağrılar girdi valla .. ulen zurnanın zırt demeside zormuş yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hayır onu yazanlar troll.evelki günkü topiğin altında devam ediyor diye bugünki konu öyle zannetti başta millette alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 teşekkürler yüzbaşı bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 evet mesajından da çok belli oluyor zaten ciddi söylemediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 The second wave of Early Game Access emails have been sent. As always, check your spam folders! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 lan dalga geçer gibi wave atmaya başladılar. 1 gün 1 gün ilerliyor. 9u girmiş bu sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 tamam işte 2 wave daha kurtarıyor beni, gerisi giremese de /careface ihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oh sonunda aldım ışıklı kılıcımı, ver elini uzay istasyonu, bide bu preorderla gelen saber kristali bi acayipmiş, mavi olsa daha iyi olabilirmiş. http://img403.imageshack.us/img403/1074/screenshot2011121618193.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 erkek mi dişi mi o gfdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 her ikisindende koymaya çalıştım sdf (bağyan işte kocaman lekkulu :/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar