Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 2 saat uğraştım overclock bile yaptım yani suyunu çıkarttım neler denedim gamebooster win7 tweakleri vs vs oyunda herşeyi tek tek elle high getirip sonra low getirdim herşeyi disable yaptım ama sorun devam etti artık vatan bilgisayar girip sistem ayarlıyordum o derece. ama böyle aptalca bir şekilde çözebileceğim aklıma gelmedi ayarları tek tek high getirip sonra tek tek low yapıyordum ya düzelmiyordu son bide şöyle deniyim dedim üst kısımda graphic profilleri var ya ordan HIGH yaptım(otomatik tüm ayarlar high oldu) sonra LOW yaptım kaymak gibi oldu bu kadar aptalca birşey olamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 az evvel aynı seyi general chat'te yazıyorlardı bi deneyin sorununuz varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yaptim low high ayarini suan kaymak gibi 10 dan 30-40 lara cikti fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Your Amazon.com order of "Star Wars: The Old Republic" has shipped! Your estimated delivery date is: Monday, December 19, 2011 amazondan gelmiş 4 saat önce +_+ Shipping Speed: Priority International Courier Ship Carrier: DHL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 saat 10da mı bakıma girio şimdi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Norak said: saat 10da mı bakıma girio şimdi serverlar 10-14 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ya arkadaş swtor early accessing başladığı gün win7 çöker mi ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 10 dk sora giriyo bakima serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oh lvl 7 oldum rahatladım, bakımdan sora ışıklı çubuğumu da alsam yeter bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 US serverlarıyla EU serverlarında aynı anda maintenance yapılması baya saçma. İkisinin de off-peak time ı seçilmeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ya dun gece şu fps olayını çözdüm ya ölsemde gam yemem artık 50-60 fps alıyorum 8-12 fps alıyordum salak bioware nasıl bir sistem yaptıysa tek tek elle herşeyi high yapıp sonra low yaparsan fixlenmiyor ama Graphic Presetten HIGH yapıp apply edip sonra LOW yapıp APPLY edersen canavar gibi oluyor ve grafiklerde low getirmeme rağmen ilk halinden daha iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bir de bismillah daha yeni girdi millet ne bakımı abi. bu arada 9 tane daha yeni server açtılar bugün. allahım akşam olmaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 noob sorusu geliyor.party'dekileri yanımıza nasıl summonluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 İleride craft edilebilen bir item var, onunla summon edebiliyorsun. Direk skill olarak yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 eyw. itemin adını veya bi kelimesini biliyormusun? torhead.com dan bakiyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 öyleyse iyiymiş tek classa bağımlılık gibi olsa saçma olurdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Prototype Transport Beacon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hemen başlayıp bitse bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 serverlar 1 de açılmayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Maintenance uzadı sanırım. Şimdilik official bir açıklama göremedim. Gerçi işime geliyor, ben işte olduğum için oynayamıyorum, oynayıp beni geçmesinler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 pardon 14:00 müş bize göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Tahmini 1 deniyodu, açılmadı hala... edit: Ben de yanlış anlamışım ahah 14 müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 cleint girişinde 6AM cst yazıyor 5:35 am cst şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 fırat sen nerde oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 14:00 da açılcak, iyi bari west coastta kimse girmez bu saatte gece 3.30 lol, rahat rahat oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar