Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 said: This is not the full update, yet - I'd like Gabe Amatangelo to weigh in. There is one important thing to note, however. No-one is 'exploiting' this aspect of the game. We have looked at the metrics across every server, and no-one is earning an unusual amount of experience from PvP Warzones. In fact, when looking at the top-level players in the entire game, they are gaining XP fastest from completing quests. Also as of this morning, our top player on all servers was not in the 30-40 level range. They probably are now, but then they've been playing a lot - and gaining the bulk of their XP from normal quests. In other words, whoever started this rumor was either confused or deliberately trying to start confusion. Like I said, I'm tracking down Gabe to talk more about how Warzone XP is allocated and the design decisions behind it. Right now, however, we do not see this as an exploit. In simple terms, a player can gain more XP in the same period of time from normal play than from doing this. More when I track down Gabe and nail him to a keyboard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 prodigy said: of 24 kasim pre-order benim gelir mi acaba yarin valla benim 30 kasim bugun bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 29 u benim de 23-24 unde fln biter kesin bugun bz yarina kaliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yunusemre said: 29 u benim de 23-24 unde fln biter kesin bugun bz yarina kaliriz Ağzından bal damlıyo 24 gelsinnn plsss :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 1 aralıkta benim pre order tarihim umarım cuma gününe alırlar bizide içeri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 o kadar server açtılar 1 tane bonus koyarlar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 level 16 oldum bakalım, bu hafta sonundan sonra finallere çalışıcaz falan derken yavaşlarım herhalde. bu arada dün bir datacron aldım ki coruscant'ta, zannedersin prince of persia oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 altın renkli olan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 -Deno- said: level 16 oldum bakalım, bu hafta sonundan sonra finallere çalışıcaz falan derken yavaşlarım herhalde. bu arada dün bir datacron aldım ki coruscant'ta, zannedersin prince of persia oynuyoruz. taksiyle gidilenmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 4 tane var coruscant'ta, bul hepsini işine yarayacak baya :p Edit: 4 hatta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 her mapte 3 tane var en az :D coruscant 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sannin said: -Deno- said: level 16 oldum bakalım, bu hafta sonundan sonra finallere çalışıcaz falan derken yavaşlarım herhalde. bu arada dün bir datacron aldım ki coruscant'ta, zannedersin prince of persia oynuyoruz. taksiyle gidilenmi? yok ya, şu billboard'lardan atlaya atlaya, pipe'ların üzerinden geçe geçe gittiğimiz. beta'da kaçırmışım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 istediğimiz levelde geri dönüp alabiliyoruz onları de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 alabilirsin. Datacron yerleri video vs var bölge bölge http://www.swtorstrategies.com/2011/10/complete-datacron-location-list.html ayrıca http://db.darthhater.com/objects/datacron/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bazıları çok gıcık onların :/ betada uğrasmıstım bikaç yerde, bayada çok var sanırım 80+ tane. bide matrix shard tam olarak datacron değil, kombinasyon falan olusturuluyor renklerden ona göre bonus veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Evr said: ...Datacron yerleri video vs var bölge bölge ... teşekkürler, ilki bende yoktu güzel oldu video desteği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bu dataların hepsini almak durumunda degiliz sonucta hangi statlar bizi ilgilendiriyosa onlar yeterli sanırım?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Norak said: bide matrix shard tam olarak datacron değil, kombinasyon falan olusturuluyor renklerden ona göre bonus veriyor. Level 15 Blue, Yellow, Green = 8 Strength, 18 Endurance Red, Blue, Yellow = 11 Strength, 15 Endurance Red, Blue, Green = 15 Aim, 11 Endurance Red, Yellow, Green = 15 Endurance, 11 Willpower Level 24 Blue, Yellow, Yellow= 11 Aim, 24 Endurance, 9 Defense Green, Blue, Blue = 17 Aim, 22 Endurance, 6 Crit Green, Yellow, Yellow= 22 Endurance, 17 Cunning, 6 Crit Red, Blue, Blue= 16 Endurance, 23 Willpower, 5 Crit Red, Yellow, Yellow = 23 Strength, 16 Endurance, 5 Crit Yellow, Blue, Blue = 11 Strength, 24 Endurance, 9 Defense Level 32 Blue, Green, Green = 14 Aim, 33 Endurance, 8 Shield, 10 Defense Blue, Red, Red = 22 Endurance, 29 Willpower, 14 Crit Green, Red, Red= 23 Aim, 26 Endurance, 16 Power Red, Green, Green= 26 Endurance, 23 Cunning, 16 Crit Yellow, Red, Red= 14 Strength, 33 Endurance, 8 Alacrity, 10 Defense Level 50 – Force Users Green, Green, Green= 50 Strength, 43 Endurance, 18 Crit, 26 Surge Red, Red, Red = 50 Willpower, 43 Endurance, 18 Crit, 26 Surge Yellow, Yellow, Yellow = 24 Strength, 62 Endurance, 26 Defense, 24 Surge Level 50 – Tech Users Blue, Blue, Blue = 50 Aim, 43 Endurance, 26 Alacrity, 18 Crit Red, Red, Red = 52 Endurance, 43 Cunning, 18 Crit, 24 Surge Yellow, Yellow, Yellow = 24 Aim, 62 Endurance, 24 Alacrity, 26 Defense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 hah ondan işte :o bide şey sorcam oyunun level-quest aralığı kaç? bi quest bize yeşil olduktan sonra kaç level daha yeşil olarak kalıyor quest listesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Gangren said: pcguru said: 4. dalgada bir kısım 2 ekim oyuna girdi haydi hayırlı olsun. LAN Benim 3 Ekim :(((( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 datacron nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 mapte böyle kıl tüy yerlere koyulmuş küpler gidip tıklıyorsun bişeyler veriyor perma stat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Evr said: alabilirsin. Datacron yerleri video vs var bölge bölge http://www.swtorstrategies.com/2011/10/complete-datacron-location-list.html ayrıca http://db.darthhater.com/objects/datacron/ Teşekkürler . Datacron mevzusu ile bende öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Kaede said: mapte böyle kıl tüy yerlere koyulmuş küpler gidip tıklıyorsun bişeyler veriyor perma stat gibi As a reward for this exploration ingenuity, if a player successfully reachs and interacts with certain datacrons, one of the player's character stats will be increased -- permanently. Here is the complete list of Datacrons, rrdered by codex entry # Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 WhiteDagger said: Kaede said: mapte böyle kıl tüy yerlere koyulmuş küpler gidip tıklıyorsun bişeyler veriyor perma stat gibi As a reward for this exploration ingenuity, if a player successfully reachs and interacts with certain datacrons, one of the player's character stats will be increased -- permanently. Here is the complete list of Datacrons, rrdered by codex entry # Teşekkür ederim, explorer ile ne alakası var anlamıyorum bu işin. mmo bu arkadaş oyun çıkar ikinci günde heryer rehberle dolar, bunları toplayanları kaçı explore yapacak açıcak haritayı bakıp gezecek çünkü kozmetiz gibi oyunda güç olarak etki etmeyen şeyler değil, direkt perma stats veriyor. olay exploring ise random spawn yaparsın. harita başına da atıyorum 5 adet toplama sınırı koyarsın karakter başına o zaman explore olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar