Qui Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Patlamış mısırınızı alıp resmi forumlardaki wave başlığının başına geçmeyi unutmayın. Ha birde F5.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 eğer BW bugün invitelerini 15 agustos falan gibi bir tarihte bitirirse bence forumlar iyice ateşlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 kotick bence adam kiralamış en çok hate topici açana mw3 falan veriyor official forumlarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ya aslında benim en ufak bi sansım yok ama bu arada kaynayanların oldugunu duyunca acaba mı oluyorum:) napsam takip etsem mi acep?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Stephen Reid @Rockjaw Close G'morning. 20 minutes to the next wave. 16 minutes ago f5 lere baslayin ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hakkınızı helal edin oyun giripte görüşememek var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Qui said: Patlamış mısırınızı alıp resmi forumlardaki wave başlığının başına geçmeyi unutmayın. Ha birde F5.. :) gerçekten çok enteresan şeyler var.evet insna olamazlar yani şey onlar bu insanların başka derdi yok mu merak ediyorum.bi nefes alsınlar rahatlasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 early acces'te değilim de şu organizasyonun sorumlusu kimse bi uyarılsın. 20 aralıkta da boyle loto usulu yapmaya kalkar bunlar çok sıra olmasın(!) diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Access gelirse işten erken kaçmak için hastayım falan mı desem acaba? Daha 2 saat var mesainin bitmesine. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 2 saatte lvl 10 olursun iyi düşün bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Asıl bugün gelirse yarın ne yapacaksın onu düşün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 aynen rapor lazımsa yazar yollarım :) @red adamlar bi mail atsa kasımda alanlar 17.wave'de gircek vs. diye hiç bi sıkıntı kalmıcak. 1 senedir pre orderları sıraya dizicez diyenler kendileri. bi hesap yapmışlardır diye umutu ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Heyecandan yazamamışım ya. Geldi valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 imparatorun oyunu bunlar hep....sabırsız ve sinirli olmamızı istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 12.14.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to play 11.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch 08.05.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Ne zaman redeem ettin DA? hızla başladılar bu sefer. 04/08 girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hadi bakalım girinde şu serverları doldurun biraz en azından light ttan standarda geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Banada geldi 4 ağustosda register etmiştim =D STAR WARS: The Old Republic Your Saga Begins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 resmi forumlardan gördüğüm 6/8 girenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sevgili günlük ; Uyuyudum uyandım mail baksıma baktım 2 tane mail var. heyecanlandım. 1 tanesi inboxta 1 tanesi junk ta. Acabamı dedim. hemen junk a baktım .. ııh birileri bana 10000 euro odul kanadımı soylyordu. Sıldım hemen Sonrada ınboxuma baktım burada yaklasan yılbası ıcın hedıye almamı soyleyen bır elbıse fırması vardı. Hiddetlendım hemen onuda sildim. Sonra yine uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 benimki de geldi şimdi, 6 ağustostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 DA2019 said: Access gelirse işten erken kaçmak için hastayım falan mı desem acaba? Daha 2 saat var mesainin bitmesine. 8-) ahah bende aynı durumdayım üstelik akşam maçda var böhü böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sardius said: ya aslında benim en ufak bi sansım yok ama bu arada kaynayanların oldugunu duyunca acaba mı oluyorum:) napsam takip etsem mi acep?:) naptın sardi kaynadın mı arada:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Bu wave bitti. Görebildiğim en ileri tarih 8/8. Diğerine kısmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar