nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Pre-Order olayında ağır saçmaladı EA temmuz ayında pre-order yapanla dağdaki çobanın pre-orderi bir olur mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hayırlı olsun deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yunusemre said: -Deno- said: hayır... haydaaa TR'den giren var mı peki? Belki bölgelere göre filan alıyorlardır diycem de böyle bi saçmalık yapmazlar işallah 14.30 dan beri oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Deno, ne zaman redeem etmiştin? Gerçi adamın Early Access gelmiş, forumlarda durmaz ki 5 dk daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yarına herkes girer ya en geç persembe np problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 aha geldi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 O atamaz mesaj smdi ilk gun pre order etmisti Deno yeni girdiyse bana daha 3 4 gun vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 19gb üstüne başka bi dl var mı oyuna girenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 The third wave of Early Game Access emails have been sent, one more to go! 3 minutes ago Favorite Retweet Reply Retweeted by Rockjaw bi wave daha olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Hayırlı olsun mail gelenlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yemek molası verdim, hadi arkadaşlar umarım herkese gelir şimdi, sizlerde oynamaay başlarsınız. 4. dalgada oyuna girebilen redeem tarihini yazarsa bekleyene yol göstermiş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Norak said: 19gb üstüne başka bi dl var mı oyuna girenler? yok yok, dl falan yok. 18.6 gb ile başladım ben direkt. ben an itibariyle yemeden içmeden kesiyorum kendimi, spark ve devo'ya emanet buralar. legions'daki republicler /tell denoran yapıp ulaşabilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 deno kafanda Frf tagı varmı sımdı nasıl oldu durum?yada baska servere zıplayabılıomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hala giremiyorum ben ya gelmedi bisi 4. wave e kaldi gibi o da olursa anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 3. wavede hala 7/21 leri alıyorlarsa işimiz yaş, vgcharts baktımda ilk hafta preorder rakamı 90k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hadi gel artık mailmisin,vecihimisin,neysen artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 1 aralıkta yaptım pre-order en erken 17 si gibi girerim diye düşünüyorum. kısmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 30 kasım 13 ü gibi bekliyoruz son söz savunmada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kasımda sipariş ettiğime ve 2 günde bonus geldiğine vede ayın o günkü konumundan yola çıktığıma göre eğer hesaplarım doğruysa 15 yada 16 sında bana gelmeli mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kod giriş tarıhimiz 25 temmuz, hala bekliyoruz... bari aynı gün başlayacak olanları aynı anda baslatsalardı, insanlar birlikte oynayamıyor, fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 enurale said: kod giriş tarıhimiz 25 temmuz, hala bekliyoruz... bari aynı gün başlayacak olanları aynı anda baslatsalardı, insanlar birlikte oynayamıyor, fail. Gerçekten üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 eski said: deno kafanda Frf tagı varmı sımdı nasıl oldu durum?yada baska servere zıplayabılıomusun? aynen öyle, bize assign edilen server'ın yanında söyledikleri gibi altın bir bayrak oluyor. o server'a girince ve karakterin ile ilk oynamaya başladığında invite geliyor hemen. kabul ediyorsun, ve guild'ına giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Deno, bazi kisiler character customization olayi beta'dan bile az diyor, dogru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 çok çirkin çıkmışsın: ) DAT ASS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 o grafikler ultra falan degil di mi. akmis grafikler cirkinlikten asdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar