Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha twitter dan bakiyordum yeni post etmisler

Rockjaw Stephen Reid
Woah! Look at those numbers. 500K huh? Maybe that deserves a reward.
32 seconds ago

500k kisi girdiyse artik bizde gireriz sanki nick falan kalmamistir benim alt lara vah vah :P
Mesaj tarihi:
Invulon said:

oha twitter dan bakiyordum yeni post etmisler

Rockjaw Stephen Reid
Woah! Look at those numbers. 500K huh? Maybe that deserves a reward.
32 seconds ago

500k kisi girdiyse artik bizde gireriz sanki nick falan kalmamistir benim alt lara vah vah :P

Bahsettiği 500k facebookta swtor'u beğenenlerin sayısı,oyunla alakası yok :)
Mesaj tarihi:
ulan 11 ekimde yaptım pre order ı ama benide kıllandırdınız şimdi eve gidince tüm gece play tuşunun kırmızıya dönüşmesinden medet umcaz anasını satayım :S
Mesaj tarihi:
Bezerye said:

ulan 11 ekimde yaptım pre order ı ama benide kıllandırdınız şimdi eve gidince tüm gece play tuşunun kırmızıya dönüşmesinden medet umcaz anasını satayım :S

ben 1 aralıkta yaptım ama gözümü ayıramıyorum play tusundan :D kısmet, nasip
Mesaj tarihi:
dikkatimi çeken bir şey var stream'lerde, kendi level'ında mob'u 3 vuruşta falan öldürüyorsun. pve'de ölmek için uğraşmak gerekir yani herhalde baya diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

cakewalk değil heryer

ilk 5 level hep böyledir zaten ama level 20 de izlemiştim birkaç stream beta'da, orda da 4 vuruşta öldürüyordu mob'ları. grup questleri, elite falan filan vardır illa heralde ama quest'ler çat çat bitecek gibi. kolay level atlanıyo olsa gerek? (level aralıkları abes boyutta değilse)
Mesaj tarihi:
bana da moblar çok kolay ölüyor gibi geldi, 4er mob arasına dolup %50'nin altına bile dalmadan kesip çıkıyordum beta'da. biraz daha kasış olsaydı, nasılsa geniş geniş oynıycam acelesi yok.
  • Yeni Oluştur...