saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ya bırak abi random gönderiyorlarmış işte bide baktın bugün gece herkes oyunda oluomuş ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 oha twitter dan bakiyordum yeni post etmisler Rockjaw Stephen Reid Woah! Look at those numbers. 500K huh? Maybe that deserves a reward. 32 seconds ago 500k kisi girdiyse artik bizde gireriz sanki nick falan kalmamistir benim alt lara vah vah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Like, a 'let more people into the game' sort of reward. Let me go ask. No wait - make that 'beg'. LET MY PLAYERS IN ahah stephen çıldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 The second wave of Early Game Access emails have been sent. As always, check your spam folders! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Invulon said: oha twitter dan bakiyordum yeni post etmisler Rockjaw Stephen Reid Woah! Look at those numbers. 500K huh? Maybe that deserves a reward. 32 seconds ago 500k kisi girdiyse artik bizde gireriz sanki nick falan kalmamistir benim alt lara vah vah :P Bahsettiği 500k facebookta swtor'u beğenenlerin sayısı,oyunla alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 iyi oluyor alsınlar bolca bugün :P ilk 2 gün zaten giremem diyordum da böyle giderse yarın gireriz belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ulan 11 ekimde yaptım pre order ı ama benide kıllandırdınız şimdi eve gidince tüm gece play tuşunun kırmızıya dönüşmesinden medet umcaz anasını satayım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 The second wave of Early Game Access emails have been sent. As always, check your spam folders! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 GO GO GOOOOOO ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ne gelen var ne giden spam kutusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bezerye said: ulan 11 ekimde yaptım pre order ı ama benide kıllandırdınız şimdi eve gidince tüm gece play tuşunun kırmızıya dönüşmesinden medet umcaz anasını satayım :S ben 1 aralıkta yaptım ama gözümü ayıramıyorum play tusundan :D kısmet, nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 origin storeda authenticator/security key şeyside çıkmış, tabi trden girince açılmıyo sayfa sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 pehh bu dalgayıda kacırdık galiba:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 dikkatimi çeken bir şey var stream'lerde, kendi level'ında mob'u 3 vuruşta falan öldürüyorsun. pve'de ölmek için uğraşmak gerekir yani herhalde baya diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gene bir hüzün kapladı içimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 cakewalk değil heryer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Aynı lvl daki bir mob u 3-4 e böldükleri için öyle o, epic combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 2. wave de de gelen giden yok su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sparkcaster said: cakewalk değil heryer ilk 5 level hep böyledir zaten ama level 20 de izlemiştim birkaç stream beta'da, orda da 4 vuruşta öldürüyordu mob'ları. grup questleri, elite falan filan vardır illa heralde ama quest'ler çat çat bitecek gibi. kolay level atlanıyo olsa gerek? (level aralıkları abes boyutta değilse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bana da moblar çok kolay ölüyor gibi geldi, 4er mob arasına dolup %50'nin altına bile dalmadan kesip çıkıyordum beta'da. biraz daha kasış olsaydı, nasılsa geniş geniş oynıycam acelesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 2.wave de ağustos ve eylül başı pre-orderlar vardır.. en az 10 wave bekliyorum ben pre-order için.. ama bugün en fazla 4 wave yollanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Temmuz da siparis verdik tık yok şu an ikinci maillerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 aha küçük açıklama geldi, http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=1731 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 açıklama üzdü ama ya bugün zor o iş diyor resmen benim gibi temmuz sorasına kalanlara artık bugün temmuz ağustos akar gibi yinede umidi kesmemek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 aynen öyle..sayı bugün için kısıtlı yarın geniş kitlelere ulaşacakmış.., Benim görüşüm.. Bugün : Temmuz - Ağustos Yarın : Eylül - Ekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar