fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 7 EST ise 14.00 türkiye saati olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ben gördüğüme eminim ya. official forumlarda gördüm hatta. ama official açıklama mıydı onu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Keşke patch olsada şu gariban texture mode değişse daha güzel olsa ultra quality mesela, gerçi o macır motorla kasım kasım kasıyodu hatta toms hardware da benchmark yapmışlar gtx 570 aa ve trasperancy açınca average 30 fps alıyodu (driverdan açınca) ama illaki optimize edilir driverla desteklenir vs. yeterki şu yerlerdeki, kenarlarda köşelerdeki, yakından armorlardaki pixel pixel görüntü havası gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ha birde şimdi yarın hepimize mail gelecekmi ? nezaman girebileceğimize dair yoksa benim okuduğumdan aklımda kaldığı kadarıyla herkese girebileceği günmü mail gelecek bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Pre order yapılan zaman dilimine bağlı olarak zamanında veya geç(5gün içinde) gelecek mailler sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 şu link'e bakın, http://www.swtor.com/blog/guild-deployment-details Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 DA2019 said: Corsec: Tomb of Freedon Nadd Var mı başka belli olan? arkadaşlarla bizim guild da burdaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Arkadaşlar baya büyük bir kitleyi bugün sokacaklarmış... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Göstermiş olduğun seviye için teşekkürler.. yine de efendilik bende kalsın.. ____ Stepher Reid : No, don't ask when you get in. We will let in a *lot* of people tomorrow - but not everyone. If you're not in Day One, don't explode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 oops sry ya dusman sandim bir anda kaybettim kendimi:) guc seninle olsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 düşman olması, saygısızlık yapmak anlamına gelmiyor. Bugün gireceklere şimdiden başarılar ve tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 valla dun bayagi bir tartistim forumda sabah sabah onun stresi yinede ozur diliyorum kalbini kirdiklarimdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mühim değil..keyfimize bakalım..arkadaşlar oyuna giren ss felan koymasın,giremeyenler öldürür vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 evt giren sessizce oyununu oynasın nispet yapmayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 şimdi saat kaçta açılıyor tr saatiyle ve mail mi gelecek girecek arkadaşlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 14:00 'den sonra gelmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Klasik, yine mail falan gelmez. Kendimiz kontrol edicez artık websitesini falan. Deployment hakkında da gece 2de gelmiş bana mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bende 14:00 dedim ama bize gelişi dediğin gibi gece 2-3 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 website'sinden nası bakcağız yav nerden? bi de mail gelmezse de arada sırada launcher'ı açıp denemek gibi bir yöntem olmaz mı ki gerçi niye heyecanlanıyosam, benim 18-19'unda anca gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 öyle diyipte bizi deli etme hacım,büyük bir kısmına bugün mail gidecekmiş dediler bekliyoruz büyük bir heyecanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 13'ü veya 15'i farketmez ,20'sinden 1-2 hafta sonra anca rahat rahat oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 pek sanmam beta weekend stress testte bile sıkıntı yoktu oynanıyodu gayet tabi belli olmaz yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 mail gelmemiş hala bana da. official site spamlicez bu sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Hangi tarafta oynayacağını bilememiş Obi-Wan çakması: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar