Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RRa said:

ultima online sizi elinde tutmak için birşey mi yapiyordu acaba? biraz oyuncular olarak bu sefer belki de oyunda tutunmaya çalışırsanız daha iyi olur, herşeyi oyundan beklemek yerine...

UO yapması gerekeni oyun release olmadan yapmış ,şu saatten sonra UO yla 2012de çıkmış mmorpg'yi kıyaslamak da komik.
Mesaj tarihi:
Ortada komik bi durum yok o halde , biz betasını bile büyük bi heyecanle bekledik ve oynadık , sandbox olmasa da keyifli bir mmo olduğunu düşünüyorum kendi adıma.
Mesaj tarihi:
aslında content falan benim de çok umrumda diil deli gibi acele raidleri bitirip sonra aylarca raid beklemek gibi bi düşüncem yok. keyif için oynıycam, yapcak şey bulunur heralde sıkmaz
Mesaj tarihi:
RRa said:

komik olan oynadığınız oyunda yeni bir heyacan için yeni bir patchi bekliyor oluşunuz

Onu demek istememiştim.Aslında çok büyük fikir ayrılığımız yok.2.yorumumda biraz saçmalık olduğunu kabul ediyorum.Bu oyunu ben de büyük bir zevkle bekliyorum ve oyunu oynarken oyundan en büyük zevki almaya çalışacağım zaten.

İlk yorumumda,arkadaşın paylaştığı developer kişisinin yoruma itafen,oyuncuların,yapımcılardan enlaf değil icraat istediklerini belirtmiştim.Bir çok mmo çıkmadan önce bu tarz laflar duymuştuk çünkü.

Eğlenmek içi patche gerek yok.Star Wars evreni bile başlı başına bir eğlencele kaynağı.Content delisi değilim,oradaki yorumum content delisi gibi gözükmemesi sağlamış.Oyuna content gelmeden de epeyce eğleniceğimiz kesin zaten.
Mesaj tarihi:
bende isterim RvR/GvG filan gelsin ama bakalım şu haliyle bile 1 sene götürmesi gerek patchsiz expantionsuz. ha yeni raid eklerler yeterli...
Mesaj tarihi:
axedice said:

LordVithar said:

Play tuşu açıldı benim launcherda heyecan yaptım birden ama server listesi boş doğal olarak :D

Bende hala currently no active subscription diyor.

FUUUUU

aynen!!!
  • Yeni Oluştur...