Loex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yaklaşık 3 senedir Türkiyede varmı yiyen pizzalarını ? Merak ediyorum çünkü Franchisingini almayı düşünüyoruz. Ben şahsen ilk yediğim günden itibaren başka bi yerden pizza siparişi vermedim. fiyatları dominos little ceasear dan falan bi %8 daha pahalı fakat malzeme kalitesi daha iyi pizzalarıda daha büyük
Cons Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 müslüman mahallesinde ne işi var papanın
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 2 kere yedim ordan.hiç beğenmedim kücük sezar,dominos ve huttan iyi değil bence
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bbq süper lan. güzel pizzaları var gerçekten
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 valla beğenmedim numnum gibi yerlerin pizzaları pizzacılarınkindne daha iyi oluyor papa johnsun eve servis kaliteisini de beğenmediim ztn
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 papa johns en iyi şu anda. eve 2 saniye uzaklıkta olunca süper oluyo :D
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 abi gidin adam gibi pizza yapmayı bilen birileriyle anlaşın,kendiniz dükkan acin franchising alana kadar.ondan sonra pizza hut a dominosa falan iyi diyolar bu ülkede.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Papa johns çok ilginç bir yer. Kendim hiç yemedim ama 10 yorum duyduysam 5 i çok güzel diyor 5i çok kötü diyor. Arası yok, merak ediyorum nasıl acaba :D
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sir winston iyidir ya bostanlıda. pizzacılar pizzayı kötü yapıyor. true story.
Loex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Lorrotar said: abi gidin adam gibi pizza yapmayı bilen birileriyle anlaşın,kendiniz dükkan acin franchising alana kadar.ondan sonra pizza hut a dominosa falan iyi diyolar bu ülkede. ya amacım bu işi yapmak olsa dediğin çok mantıklı fakat işin başında sürekli durmuycam ilk açıldığında bi süre başında durucam sonra müdür koyucam bi tane istanbuldaki en iyi pizzada tartışmasız beşiktaş upper crust tır. (bahçeşehir uni karşısında)Belki heryerde yemişimdir pizza
Loex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 barnacle said: sir winston iyidir ya bostanlıda. pizzacılar pizzayı kötü yapıyor. true story. super papa pizzası var papajohnun onu beğenmeyen pizza sevmiyodur heralde diye düşünürüm
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Malzeme kalitesi inanılmaz buranın. Mısır yok genelde pizzalarında (benim bildiğim) ama aramıyosun zaten. Super Papa, Küçük İtalya ve Osmanlı en güzelleri. Çok kötü diyen bok yesin sdf
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 barbekü soslu tavuklu olanıda çok çok güzel ama bi orta yedin mi inanılmaz bayıyo. yarım yarım yencekse çok uygun :D
Loex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bi büyük yiyorum ya yanında birayla of nefis
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 barnacle said: sir winston iyidir ya bostanlıda. pizzacılar pizzayı kötü yapıyor. true story. winston da pizza da mı var , lol dibinde oturuyorum bi uurim bari :D
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 olmaz mı. papa johns izmirde yok galiba abi hiç duymadım ya Loex said: barnacle said: sir winston iyidir ya bostanlıda. pizzacılar pizzayı kötü yapıyor. true story. super papa pizzası var papajohnun onu beğenmeyen pizza sevmiyodur heralde diye düşünürüm
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ataşehirdeki papa'ya ne zaman girsem illa bi akraksiyon bi olay yaşıyorum, o yüzden çok seviom papa johns'u.
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 l.c. den vaz geçiren yer keşke biraz yakında olsada eve sipariş verebilsek 50 lira çok geliyo
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 red orayı beğenmeyip sikko pizzacıları beğenmen çok ilginçmiş dildeki tastebudlarla ilgili sorunlar var bence sdfs
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yok la beğenmeden değil o yani bi pizza huttan falan extrası yok bence ben pizzaları artık numnumdan vs soyluyorum sdf
Öne çıkan mesajlar