oldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 eski besiktaslılardan iyi td fenerlilerden yorumcu gslilerden de ego oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ercan saatci de gitse tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 mehmet demirkol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 LucifeL said: Sabah ve Fotomaç Akp yanlısı gazeteler onun da etkisi büyük galiba bu istif işinde.şu çok talihsiz bir yorum olmuş dyg bünyesinde çalışan bir adam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Yukarıda ki alıntılı yorumun amacı aşağıda yazıyor. LucifeL said: Sparkcaster said: LucifeL said: Sabah ve Fotomaç Akp yanlısı gazeteler onun da etkisi büyük galiba bu istif işinde. ntv akp yanlısı değil mi gdgagdfBen Ntv kısmından bahsetmiyorum sadece milletvekili mevzusundan sonra bence o 2 gazete de çalıştırmayacaklardı istafaya zorlanmış olabilir gözdağı gibi birşey yoksa Rıdvan istifa etmezdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Rıdvan dilmen Türkçe bilmemesine rağmen yazı yazıp yorum yapabilen bir spor adamıdır. Toplamda 500-800 kelime ve en uzunu 10 kelimelik cümlelerle gayet güzel işini yapabilmektedir. Bence futbol yorumlarken, yorumcu olarak ülkenin en iyilerinden, ki belki de futbol bu şekilde yorumlanınca daha güzel oluyordur. Yorumculuk başarısı bir yana, tuhaf AKP/Cemaat ilişkileri, Tanju dahil bir sürü kişiyi dinletmiş olması, FB/Aziz sözkonusu olduğu zaman taraftardan öteye geçip, MANUPİLATÖR rolünü üstlenmesi gazeteceilik etiğini yerlere vurması değerini sıfır yapmıştır gözümüzde. Neden paticikte sözlük yazarı gibi yazıyorum ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 "Tatar Ramazan" said: Red said: bi mehmet demirkol değil ben de bu Mehmet Demirkol ile basketten devşirme futbolla alakasız ama ne alakaysa TRTde futboldan ekmek yiyen Bilgin Gökberk'e kılım mesela. Hele geçende Mehmet, ben ayda 200tl veriyom Digitürk'e hebele hübüle etti çok güldüm, ulan stada gitmeden evden izleyip yorum yapıyon belki ayda 20bin kazanıyosun o 200tl sayesinde, bi de utanmadan adamlara laf ediyosun, bi yürü git... bilgin gökberki bende sevmem.adamın body giyip kol kıllarını sergilemesine ayrı bi kıl oluyoru msdfs ama mehmet demirkol bence 10 numara adam.hani yancılık peşinde oldugunu görmedim hiç.düzgün yorum yapıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Hafta içi izleme imkanı buldugum zaman Spor Servisi'ni mutlaka izlerim.M.Demirkol'un yorumları gayet güzel.Azcık ben çok biliyorum havaları var.Ama itici değil asla.Piyasadaki yorumculara göre epey fazlası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 rıdvan türkiyede yetişmiş açık ara en iyi hücum futbolcusuydu. hem de açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Red said: "Tatar Ramazan" said: Red said: bi mehmet demirkol değil ben de bu Mehmet Demirkol ile basketten devşirme futbolla alakasız ama ne alakaysa TRTde futboldan ekmek yiyen Bilgin Gökberk'e kılım mesela. Hele geçende Mehmet, ben ayda 200tl veriyom Digitürk'e hebele hübüle etti çok güldüm, ulan stada gitmeden evden izleyip yorum yapıyon belki ayda 20bin kazanıyosun o 200tl sayesinde, bi de utanmadan adamlara laf ediyosun, bi yürü git... bilgin gökberki bende sevmem.adamın body giyip kol kıllarını sergilemesine ayrı bi kıl oluyoru msdfs ama mehmet demirkol bence 10 numara adam.hani yancılık peşinde oldugunu görmedim hiç.düzgün yorum yapıyor baya. Mehmet Demirkol orda halkin sesi rp'si yapiyo haci hep yaptigi sey. Bosuna heyecan yapmisin. Mehmet Demirkol eski holiganlardan :) Arada bahsediyo kotu ornek olarak kendini de veriyo , ama genelde tarafsiz iyi yorumcu hemen her sabah izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 En iyi futbolculardan biriydi ama en berbat yorumculardan biri oldu sonradan. Şu son gelişmelerden sonra ntv ailesi hala iş veriyorsa onlarada yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 oldun said: eski besiktaslılardan iyi td fenerlilerden yorumcu gslilerden de ego oluyor güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 souldarkorn said: Hafta içi izleme imkanı buldugum zaman Spor Servisi'ni mutlaka izlerim.M.Demirkol'un yorumları gayet güzel.Azcık ben çok biliyorum havaları var.Ama itici değil asla.Piyasadaki yorumculara göre epey fazlası var. Mehmet Demirkol Rıdvan'ın tırnağı olamaz. Ayrıca Demirkol'u objektif bulanların çoğuda GS'li nedense :) Her yorumcu bir takım taraftarı hayal kurmayın abi. Rıdvan hiç yoktan GS BJK maçından öncede sonrada oturup kafa patlatıyo güzel analizler çıkarıyor. Yeri geldiğinde duygusallıkta yapar Demirkol'da bal gibi yapıyor, belli etmesede hepsinin içinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yeteri kadar fener yancısı değil ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 rıdvan bitik bi yorumcuydu zaten ilk zamanları dışında bi de dün beyaz tv'ye bağlanıp canlı yayında dansözlük yapmış karizma -500 olmuş diyorlar ben izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 şimdi nasıl önceden gol olucağını bilicez yapma rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 milliyeti bırakması hataydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 adam yorumculardan bir can egrisi yapsak gayet can egrisinin iyi olan tarafında ne kadar oldugu kişiye göre degişir ama bundan önce 10larca yorumcu var sevmemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Buddha said: souldarkorn said: Hafta içi izleme imkanı buldugum zaman Spor Servisi'ni mutlaka izlerim.M.Demirkol'un yorumları gayet güzel.Azcık ben çok biliyorum havaları var.Ama itici değil asla.Piyasadaki yorumculara göre epey fazlası var. Mehmet Demirkol Rıdvan'ın tırnağı olamaz. Ayrıca Demirkol'u objektif bulanların çoğuda GS'li nedense :) Her yorumcu bir takım taraftarı hayal kurmayın abi. Rıdvan hiç yoktan GS BJK maçından öncede sonrada oturup kafa patlatıyo güzel analizler çıkarıyor. Yeri geldiğinde duygusallıkta yapar Demirkol'da bal gibi yapıyor, belli etmesede hepsinin içinde var.demirkol fanatik fb li diye biliyorum ben.asıl fenerlilerin objektif bulmaması ilginç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 DoruK said: rıdvan bitik bi yorumcuydu zaten ilk zamanları dışında bi de dün beyaz tv'ye bağlanıp canlı yayında dansözlük yapmış karizma -500 olmuş diyorlar ben izlemedim. Gece yarisi zap yaparken denk geldim. Ridvan o programa baglanarak bastan kendini rezil etti. Birde ustune soyledigi laflar da cabasi. Tehdit, kivirma, acindirma ne varsa yapti adam. Sanki elemanlarin uzerinde speechcraft kasti. Ne isin var senin Rasim Ozan in oldugu programda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 şu programın linki var mı ki biyerlerde? çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Demirkol Fenerli zaten. Hatta GS liseli Fenerli. Demirkol iyidir, Rıdvan'ın analizlerini ben de severim ama iş Fener oldu mu değişiyor adam:).. Bunun dışında Ali Ece, Bağış Erten, Uğur Meleke, Mert Aydın gibi adamlar dışında izlenecek birileri yok zaten, belki unuttuğum 1-2 isim vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sostizm said: şu programın linki var mı ki biyerlerde? çok merak ettim. http://forum.paticik.com/read.php?29,6020924,page=17 sayfa ortasinda 2 video var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 demirkol fb'li ama fanatik fb'li değil. ama demirkol rıdvan'ın tırnağı olamaz demek komik. bu arada dikkat edin mehmet demirkol ile güntekin hiç karşı karşıya gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar