Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android için launcher

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
go launcher ve adb launcher..

launcher 7 windows phone yapiyor oda degisik.

miui launcher cok guzel bir goruntu sunuyor.

ilk iki en basarililar bence herseyi kendin degistirebiliyorsun vs.

go ekibinin degisik nesneleride var komple guzel destekleyen bir grup.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ADW Launcher EX kullanıyorum ben. En iyisi o bence. Bir de Sony'nin Timescape çok iyi ama custom bulunuyor mu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
adw güzelmis ya onu yükledim simdide themelere bakınıyorum ama iste ondada sey sorunu var yani sadece belli baslı (facebook gmail gibi) seylerin iconu degisiyo digerleri(ntv difm) sabit kalıyo bi tutarlılık olmadıgı için kötü görünüyor.
Mesaj tarihi:
adw bende kararsız çalıştı, kaldırdım go yu kurdum..

1 aydır en ufak bir takılma bile yaşatmadı bana, güzel güzel çalışmaya devam ediyor..
Mesaj tarihi:
Gonun kişiselleştirilebilme imkanı adwden daha fazla. En azından 3 ay önce falan öyleydi. Ayrıca gonun çok fazla ek programı widgetı var hepsi iyi.

Pil olarak stockla bi farkını görmedim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Neden bilmiyorum ama GO programlarının tasarımı filan hep bana bir elden düşme havası verdi. Kalitesiz, amatör gibi.
Mesaj tarihi:
Sanatsal yönleri zayıftır gerge ondan beğenmiyorsundur sen. Ama çok fonksyoneller. Ayrıca çok güzel görünüyorlar. Hatta bu kadar reklamını yapmışken bi iki ss koyayım

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/gol1.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/goc2.jpg
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

adw veya go da kendiniz icon packler indirip kendiniz degistireceksiniz degismeyen iconlari. iconun ustune uzunca basinca bir menu geliyor oradan.

sadece masaustu simgelerinimi degistirebiliyoruz menudekiler degismiyomu yani menudekine uzun basinca masaustune atiyo orda degistiriyorum ama menudeki simge ayni kaliyor adw buarada
Mesaj tarihi:
adw launcher ex satin alman veya bir yerden bulman gerekiyor ya da go launcher ile yapabilirsin. suaveyi kullandim ben hos icon set, go launcher icin varmi bilmiyorum ama iconlari bilgisayarinda unpackleyip cep telefonunda herhangi bir dizin yaratip icine koyuncada secebilirsin.

icon seciminde goreceksin zaten nereden seceyim diye soruyor iki launcherda.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

adw launcher ex satin alman veya bir yerden bulman gerekiyor ya da go launcher ile yapabilirsin. suaveyi kullandim ben hos icon set, go launcher icin varmi bilmiyorum ama iconlari bilgisayarinda unpackleyip cep telefonunda herhangi bir dizin yaratip icine koyuncada secebilirsin.

icon seciminde goreceksin zaten nereden seceyim diye soruyor iki launcherda.

menüdeki iconları degistirebilsem süper olucak suaveden daha güzel icon pack yok bence o pcde unpackleme olayını nasıl yapıcam?
Mesaj tarihi:
buldum bitane oda bozuk cıktı ama ondada menüdeki iconlar degistirlmiyo su androidte poweramp dısında komple düzgün calısan bi programa rastlamadım daha
  • Yeni Oluştur...