SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 en iyi launcher hangisi ya hani hız olarak theme çeşidi olarak kullanabilirlik olarak vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 go launcher ve adb launcher.. launcher 7 windows phone yapiyor oda degisik. miui launcher cok guzel bir goruntu sunuyor. ilk iki en basarililar bence herseyi kendin degistirebiliyorsun vs. go ekibinin degisik nesneleride var komple guzel destekleyen bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ADW Launcher EX kullanıyorum ben. En iyisi o bence. Bir de Sony'nin Timescape çok iyi ama custom bulunuyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bu launcher larin pil tuketimi nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Go cok iyi de adw pil tuketimi bariz bi fark varsa eger dusunebilirim. İkisini de kullanan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 adw güzelmis ya onu yükledim simdide themelere bakınıyorum ama iste ondada sey sorunu var yani sadece belli baslı (facebook gmail gibi) seylerin iconu degisiyo digerleri(ntv difm) sabit kalıyo bi tutarlılık olmadıgı için kötü görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 adw bende kararsız çalıştı, kaldırdım go yu kurdum.. 1 aydır en ufak bir takılma bile yaşatmadı bana, güzel güzel çalışmaya devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 adw veya go da kendiniz icon packler indirip kendiniz degistireceksiniz degismeyen iconlari. iconun ustune uzunca basinca bir menu geliyor oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yav pili ne kadar sömürüyor biriniz söylese ya. çok sömürüyo mu yoksa normal mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ADW pil harcamıyor, Go'yu bilmem. Go'ları sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 zeam seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Gonun kişiselleştirilebilme imkanı adwden daha fazla. En azından 3 ay önce falan öyleydi. Ayrıca gonun çok fazla ek programı widgetı var hepsi iyi. Pil olarak stockla bi farkını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Neden bilmiyorum ama GO programlarının tasarımı filan hep bana bir elden düşme havası verdi. Kalitesiz, amatör gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 launcher Pro'yu kullanıyorum. Super hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 espier launcher kullanıyorum valla... alışkanlık napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sanatsal yönleri zayıftır gerge ondan beğenmiyorsundur sen. Ama çok fonksyoneller. Ayrıca çok güzel görünüyorlar. Hatta bu kadar reklamını yapmışken bi iki ss koyayım http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/gol1.jpg http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/goc2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Go kullandigim launcherlerin en hantallarindan, cyanogenmod ustunde bile. Bence hiz konusunda launcherpro ve zeam, hem ozellestirebilme hem hiz dersen adw ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Kanuni said: adw veya go da kendiniz icon packler indirip kendiniz degistireceksiniz degismeyen iconlari. iconun ustune uzunca basinca bir menu geliyor oradan. sadece masaustu simgelerinimi degistirebiliyoruz menudekiler degismiyomu yani menudekine uzun basinca masaustune atiyo orda degistiriyorum ama menudeki simge ayni kaliyor adw buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 adw launcher ex satin alman veya bir yerden bulman gerekiyor ya da go launcher ile yapabilirsin. suaveyi kullandim ben hos icon set, go launcher icin varmi bilmiyorum ama iconlari bilgisayarinda unpackleyip cep telefonunda herhangi bir dizin yaratip icine koyuncada secebilirsin. icon seciminde goreceksin zaten nereden seceyim diye soruyor iki launcherda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 dell'in kendi laucheri var onu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Kanuni said: adw launcher ex satin alman veya bir yerden bulman gerekiyor ya da go launcher ile yapabilirsin. suaveyi kullandim ben hos icon set, go launcher icin varmi bilmiyorum ama iconlari bilgisayarinda unpackleyip cep telefonunda herhangi bir dizin yaratip icine koyuncada secebilirsin. icon seciminde goreceksin zaten nereden seceyim diye soruyor iki launcherda. menüdeki iconları degistirebilsem süper olucak suaveden daha güzel icon pack yok bence o pcde unpackleme olayını nasıl yapıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 adw launcher ex bul kurtul daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 buldum bitane oda bozuk cıktı ama ondada menüdeki iconlar degistirlmiyo su androidte poweramp dısında komple düzgün calısan bi programa rastlamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 telefonunda launcher koleksiyonu yapan bir insan olarak en son se arc launcher yukledim, oldukca guzel deneyin efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 xda da simdi buldum 360 launcher diye bir sey super. bomba olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar