aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Nerede yenir? Lütfen eminönüe git şuraya buraya git demeyiniz, Kadıköy şart.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 haldun taner in oradan deniz otobüsüne doğru giderken büfelerdekiler güzel ama eminönüne git
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ne pis bi yer şu paticik... :)
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 kadıköy'de 1 kere aldım büfe'den geçen sene, inanılmaz yağlı ve inanılmaz iğrençti. 2 tane almıştım hatta açtım, ilkinden bir ısırık aldım, direk ikisini birden çöpe attım. eminönü net daha iyi diyolar ama ordan da hiç yemedim.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 abi kızın annesi mi izin vermiyor karşıya geçmesine. Bin vapura geç işte indiğin yerden ye geri dön =)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ya fark yokki, aynı donmuş norveç uskumrusu işte hepsi, bence kadıköyde iskelenin oralarda da yedirebilirsin.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 olm direk vapurdan in düz git sola kır ilk denk geldiğin balık ekmekçiden değil ikincisinden ye.
balon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Balık her yerden yenmez. Özellikle Eminönü ve seyyar balık satanlarda. Yani damak tadınız varsa ve taze balık seviyorsanız.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ginaly said: eminönü'yü kıza götür. Ahahaha (tu) Balık ekmeği butik yapıp satan yer daha çıkmadı bebeyim. Evinönünde kendin yap balık ekmeği.
Öne çıkan mesajlar