Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/11/12/sony-ericsson-nozomi-press-photo-leak/gsmarena_001.jpg pek guzelmis bu 1,5 ghz dual core (bi boka yarasalar) 1 gb ram 12 mpx camera (guzel) 1280x720 ekran (sup) 4,3 inch ama alet akmis resmen, heleki beyazi. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_nozomi_lt26i_leaks_in_live_pictures_-news-3353.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://talk.sonyericsson.com/servlet/JiveServlet/downloadImage/2-122918-6246/310-413/gsmarena_003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 HELL YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ericsson yazısı duruyor hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bunlar daha önceden yayınlanan prototipler daha o zamanlar ortaktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Çözünürlük çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 cikan son olacakmis Se olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 vay be koskoca ericsson da gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Çıkınca alıcam bu telefondan hatta 1-2 haftaya çıkarsa süper olacak hazır tanıdık yurtdışına gidecekler varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Apple köşeleri yumuşak yuvarlağımsı yaptı öle yapalım , Apple köşeleri dik yapı öyle yapalım , biz dizayn adına kendimizden hiç bir şey katmayalım. Bknz; Samsung , LG , SE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ohoo o kafayla bakarsan insanlar mobil telefon yaptı biz de yapalım bkz Apple'a kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Dizayn odaklı bi eleştri yaptım ben , birbirini izleyen benzer trenderler görmekten sıkıldığım için , firmaların özgün olmayışları sıkıntı bence burda. Şu söylediğinle olaya nası bi fikirsel katkıda bulundun bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 xperialar dizayn estetik konusunda rakiplerinden açık ara önde uzun süredir. sony bu işi iyi kıvırıyor zaten aynı olay vaio'larda da geçerli. telefonun görünüşüne önem versem direk se alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 telefon çok ince yoksa bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 kath said: Apple köşeleri yumuşak yuvarlağımsı yaptı öle yapalım , Apple köşeleri dik yapı öyle yapalım , biz dizayn adına kendimizden hiç bir şey katmayalım. Bknz; Samsung , LG , SE. şunu samsung için diyebilirisn fakat, se için ayıp oluyor. tasarım konusunda diğerlerinden farklıdır se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Flassh said: kath said: Apple köşeleri yumuşak yuvarlağımsı yaptı öle yapalım , Apple köşeleri dik yapı öyle yapalım , biz dizayn adına kendimizden hiç bir şey katmayalım. Bknz; Samsung , LG , SE. şunu samsung için diyebilirisn fakat, se için ayıp oluyor. tasarım konusunda diğerlerinden farklıdır se Aynı fikirdeyim, SE'nin gerek arayüz gerek cihaz tasarımları hep kendine özgü oldu. SE'nin en büyük sorunu -bence- cihaz kasalarını hep ama hep plastik yapmaları. Bi Arc mesela, alüminyum falan olsaydı çok daha fazla satardı emihim, bu da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 sunun iphone ile alakasi yok yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 çercevesi çok sadece. kurtulamadı gitti telefonlar şu yanlardan üstlerden gereksiz boşluklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Arc ı biradere verdim Ray aldım. Telefon dediğin budur arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 çok tarz duruyoda 4.3 fazla büyük ya bence. s2 de kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Flameoffear said: Arc ı biradere verdim Ray aldım. Telefon dediğin budur arkadaşım. ray de tasarım harikasıymış. küçük olması da hoş. arc'a göre nasıl kullanımı vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 SenariouS said: vay be koskoca ericsson da gitti... nereye gitmiş ericcson? babalar gibi duruyor ayakta hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Ben gayet memnunum. Ekranı ideal bence. Gerçi ben çok oyun oynayan video izleyen bir adam değilim. Eşşek kadar teller bana hitap etmiyor. Klavyeside kullanımı kolay. Bu mesajı telden giriyorum sıkıntı vermiyor. Hafif, varlığı yokluğu belli değil. Baya da sağlam. Bide fabrikasyon filmli geliyor icat. Uğrasmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 senko said: SenariouS said: vay be koskoca ericsson da gitti... nereye gitmiş ericcson? babalar gibi duruyor ayakta hala? cep telefonu markası olarak gitti... ilk onlar değil miydi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar