Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 tnkt said: ne kadar doğru izleyince göreceğiz.. http://sinema.milliyet.com.tr/copy-paste-fetih-/SinemaEditorDetay/17.02.2012/223/1504311/default.htm Bu yazida soyle sozler var : Tik "İstediğin kadar savaşın içine Fatih'in karada gemileri yürütmesini, dev topların dökülmesini ve Ulubatlı Hasan'ı koysan da iş o kadar basit değil. Onları bir belgeseldeymiş gibi değil film gibi anlatmak ve izleyiciyi Ulubatlıyla beraber surlara çıkarmasını bilmek lazım... Eğer bunların hiçbirini yapmaz ama filmini çoktan çekmiş olursan, harcadığın paranı kurtarmak için filmin ilk gösterimini cuma gününe değil perşembe gününe kaydırırsın. Hele 14.53'te ilk seans olacak diye yaygara koparırsan, kendini cümle aleme güldürürsün. Nerede Yeşilçam'ın Kara Murat'ı, Tarkan'ı ve Battal Gazi'si nerede 'Fetih 1453'..." Okadar fena mi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Destek olacam diye gitmek anca yapımcının banka hesabına destek olmak oluyor, o parayla da gidip başka bir Recep İvedik daha çekecek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ulubatlı hasan diye biri yokki abi hiçbir tarihi belgede niye koymuşlar onu filme lol, fiction adam tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Gerçekte yok ama nerdeyse herkes varmış gibi kabul etmiş artık, zaten o olmasa da Söğütlü Ahmet, Edirneli Mahmut falan biri olmuştur illa ilk sura bayrak diken Zaten mevzu o değil, seyirciyle bağ kurabilmek için olayı kişiselleştirmek mecburi bişi, yoksa belgesel gibi olur gaza getirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 o zaman arwen ve frodo hobbitte boy gösterince de ses etmiceniz :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 valla daha gitmedim, ama patideki gözlemciler biraz ekşi ayarında yazıolar arada sırada o yüzden ayemsori ama gidicem ve muhtemelen beğenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 mahmud_mahmudov said: Sen ne diye bu kadar atarlandın çocuğum? Film ekibinden misin? Bu film için birşey söylemedim orada ister beğen ister beğenme filmi ama 10-15 yıldır gelişme yok diyorsun. Bi izleyin şurasını beğenmedim şu saçma fln diyin saygı duyalım. Şimdiki tavırlar haterlık tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 fragman fena diilde dunyaca taninan bi kac isim oynasa dilde ingce olsa sukela olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Izleyenlerin yorumu yok mu? Hep önelestiri yapilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bizim yankiler iş başında 9.5 almış nası yardırdılarsa artık:d http://www.imdb.com/title/tt1783232/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Komutan said: Kotu filmlere verilen destekle iyi film cekilmez. Bunu iddia edenlerin iyi filmden anladigi sey yuksek butceli film. Cunku bir filme cok kisi gelmesi adamlarin ilerideki filmlerde daha kaliteli senaryo vs. yapmasini saglamaz, yalnizca daha pahali filmler yapabilmelerini saglar. Genel olarak konusuyorum; bu filmi seyretmedim. Burada kısmen yanlışsın. Bu tarz filmlerde ortaya iyi bir şey çıkması için altta bir tecrübenin yatması gerekiyor. E tecrübe de birşeyler ortaya konulmadan gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Norak said: o zaman arwen ve frodo hobbitte boy gösterince de ses etmiceniz :oben acımam küfrederim şuna yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Film tırt. Şu film yabancı film olsa millet saymadığını bırakmaz. Yönetmenin biri 300ü, gladyatörü, cennetin krallığını, truvayı falan ardı ardına izlemiş sonra BEN DE BÖYLE TARİHLİ SAVAŞLI FİLİM ÇEKCEM BEN DE BEN DE demiş. Filmin özeti bu. Bir de başlıkta TÜRK SİNEMASI GELİŞTİ ARTIK 2012 HÖDÖ HÖDÖ RÖH RÖH havasında insanlar gördüm, o yüzden şu resim ile bu postu noktalamak istiyorum. http://img.sinema.mynet.com/images/gallery/film/254323/anadolu-kartallari_6506851.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 zamanında Eşkıya'da helikopterli sahne görünce "Yaşasın bizim de holivud standardında filmimiz var artık! heyo!" diye sevinmişti bir takım insanlar gazetelerde televizyonlarda. O tipler bugün yönetici koltuklarında oturuyorlardır medya kulelerinde. hiç canını yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 şimdi nası film gidiyim mi yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ayfon said: Izleyenlerin yorumu yok mu? Hep önelestiri yapilmis. ya izleyenler beğeniyor ama beğendim demeye çekiniyor gelecek tepkiler yüzünden; ya da film o kadar kötü ki, topiğe bile uğramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 gittin mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 yok bee önce kardeşimi yollıycam beğenirse giderim. film zevkimiz birebir aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 kardeşine acımıyor musun asdasdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 giden birileri var mı ya nasıl film? 6 civarı puan bile vermez misiniz? (mecburiyetten gitme durumum var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: kardeşine acımıyor musun asdasdasasd bugün değil B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 "bir ekşici" said: tamam efektler kötü kabul, ilk defa yapıldı daha iyi olur ilerde. peki o oyunculuklar ne abi öyle, fragmanda bile eleştirilen fatih, filmin en iyisi siz düşünün. bütün vezirler, saray erkanı, gavurlar falan iğrenç oynuyor. bu kadar yapmacık olunmaz. bütün replikleri böle salağa anlatır gibi bastırarak söylemek nedir ya. kötü adamlara nihahaha diye kahkaha attırıp kadeh tokuşturma mı kaldı gözünüzü seveyim. o fethin en önemli figürlerinden biri olan akşemseddin hz. ne öyle? figürasyon bu kadar kötü mü seçilir allahınızın aşkına? o ortadoksların başı kıllı adam nedir? komedi ögesi olarak koyduysanız olmuş. bütün salon o adamın çıktığı sahnelerde sesli olarak güldü. o adamı nerden buldunuz, niye o adam bir allahın kulu mantıklı bir tek sebep göstersin ya. kameranın halktan simalar göstererek dolandığı sahnelerde yakın planda görünen o tipler ne, nerden topladınız bu kadar alık insanı? body salonundan toplanılan apaçi lağımcılar ne. çıldıracak gibi oluyorum, bunlar para gerektiren şeyler değil. birazcık vizyon yeter ya. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27457808 ben filmi izlemedim. fragmandaki fatih'i görünce filme notumu kafadan verdim. insan biraz uğraşır. türkiye işini bilmeyen adam zengini olabilir ama aktör fakiri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Cast iyi değildi cidden. Bence para ile doğru orantılıdır bunlar ama yan karakterlere kadar hepsini çok iyi seçemeseler de en azından ana 2-3 karakteri daha sağlam seçebilirlermiş. Ülkemizde 2-3 oyuncuyu daha iyi seçmek çok uçuk maliyet getirmezdi heralde . Tom Cruise gelmicek sonuçta 50m$ maliyet olsun. Film bütçesi 17m$ dı en fazla 20m$ olurdu. Burada yanlış yapılmış. Ama görsel efektler konusunda bu paraya yapılabilecek en iyi o yüzden yadırgamıyorum. Amerikada 17m e romantik komedi bile çekemiyor adamlar artık. Parayı iyi yönettiklerini düşünüyorum ülkemizde. 30-40m$ gibi bütçelere bi çıkabilsek baya gelişme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 filme negatif yorum yapan kisiler keske önce gidip yorum yapsalar :) klasik paticik elitizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar