roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Osie16 said: asdasd "roket adam" said: senaryo ve diyaloglar O KADAR DANDİK ki, samanyolu tv'nin 3. sınıf dizilerine benziyor. ilk yarıyı şöyle özetleyebilirim: sahne 1: padişah etrafındaki lavuklar şu tarz laflar ediyor -ama padişahım, bu delilik olur! +konstantiniyye kralı justinyen çoktan haçlılardan yardım almıştır, bu imkansız! kamera padişaha zoom yapar, padişah google'dan bulunmuş sıradan fatih sultan laflarını eder karizmatik bi biçimde, herkes şaşırır kalır. bu senaryoda şu olsun -ya istanbul beni alacak, ya ben istanbul'u. sahne 2: bizans kral içki ve hatunlarla takılıyor -bu kez lanet olası türkleri tarih sahnesinden sileceğiz hah hah hah hah hah +elbette jüstinyen, haydi içelim, ahah hah hah hah hah kötü adam kahkahaları -- bi de samanyolu tv terk bi dede girdi aradam. ---- ulan 4932*042 milyon dolar izliyosun, efektler falan süper, bazı yerler özellikle çok iyiydi, ulan biraz daha güzel senaryo yazdır da belgesel gibi film olsun, yabancılara önerebilelim. ben öneririm diyordum, filmi bi izledim, mesela bi türk olarak gemiler nereden nereye kaydırıldı, nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum. bu derece kopukl, saçma sapan bişi. 10 üzerinden 4 ekşide bunu yazan sen misin yoksa direk cp mi yaptın? Benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 çok harika bir film. milliyetçilik duygularım kabardı. en yakın kaleye bayrağımızı diktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 daha yeni izledim. baya güzel yapmışlar. beğendim ben. bu kadar güzelini beklemiyodum belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 "roket adam" said: Osie16 said: asdasd "roket adam" said: senaryo ve diyaloglar O KADAR DANDİK ki, samanyolu tv'nin 3. sınıf dizilerine benziyor. ilk yarıyı şöyle özetleyebilirim: sahne 1: padişah etrafındaki lavuklar şu tarz laflar ediyor -ama padişahım, bu delilik olur! +konstantiniyye kralı justinyen çoktan haçlılardan yardım almıştır, bu imkansız! kamera padişaha zoom yapar, padişah google'dan bulunmuş sıradan fatih sultan laflarını eder karizmatik bi biçimde, herkes şaşırır kalır. bu senaryoda şu olsun -ya istanbul beni alacak, ya ben istanbul'u. sahne 2: bizans kral içki ve hatunlarla takılıyor -bu kez lanet olası türkleri tarih sahnesinden sileceğiz hah hah hah hah hah +elbette jüstinyen, haydi içelim, ahah hah hah hah hah kötü adam kahkahaları -- bi de samanyolu tv terk bi dede girdi aradam. ---- ulan 4932*042 milyon dolar izliyosun, efektler falan süper, bazı yerler özellikle çok iyiydi, ulan biraz daha güzel senaryo yazdır da belgesel gibi film olsun, yabancılara önerebilelim. ben öneririm diyordum, filmi bi izledim, mesela bi türk olarak gemiler nereden nereye kaydırıldı, nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum. bu derece kopukl, saçma sapan bişi. 10 üzerinden 4 ekşide bunu yazan sen misin yoksa direk cp mi yaptın? Benim. Duygularıma tercüman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 film güzel.türk tarihinden savaşların gösterime çıkması konusunda öncülük yaptı. önce ekibi kutlamak gerek çünkü ilkler herzaman en büyük rage yi yer. ağır fail olabilirdi buda tüm ekibin sinema hayatını bitirirdi.çünkü fetih dedinmi ülkenin %90 hobarey diye sevindi.çok büyük ölçüde beklentiyi karşıladı.temiz %80 filmden mutlu ayrıldı buda büyük başarı ekip için. öyle holivud filmi izler gibi izlenirse tabiki çok kötü duygular hissettirebilr.ama dünyada saçma sapan savaşları dahada içinde oynamalar yapıp bize geydirirlenlere karşı biz kendi orjinal savaşlarımızı dünya ya göstermemiz önemli.(300 spartalının 10bin kişilik orduyu dağıtmasından saçma bir film değil fetih) bundan sonra bir çanakkale,bir sakarya meydan muharebesi,malazgirt gibi önemli savaşlarımızı beyaz perdeye aktarmamız anlamlı olur. yapanların ellerine sağlık,en azından cesur yürek diyebilirim ekibe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Kalitesiz yapimlari seven anadolu cengaverleri ove ove bitiremiyorum filmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 yurt dışı dahil hiç bir yerde web de yok film yahu.sinema çekimi bile yok. ne iştir bu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Holywood un önüne geçmemiz duyulmasın diye uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abi cidden bak, şuana kadar nete düşmemiş film yoktu. illaha düşerdi,bu fetih yurt dışından arkadaşlara bakıttım almanya bulgaristan belçika falan türklerin olduğu yerlerdekine orda da yok nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 adam haklı beyler... ben de baktım bulamadım. cam olsa bile yeter. izleyim de geçsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ben filmi beğendim. Oyunculuklar zayıf kalmış. İlerde o da düzelir. 2 düşman atarlı abi birbirine bu kadar benzemeseymiş daha iyi olurmuş. Son kılıç kalkan sahneleri gayet başarılı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Şu an izliyorum da DVD versiyonu sanırım, ancak ses dengesi çok kötü oyuncular fısır fısır konuşurken heyecan sahnesinde öküz gibi açılıyor ses, direk sinemadaki versiyona ayar çekmeden DVDye atmışlar sanırım, sinemada sorun yokta apartmanda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dvdscr öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Iıh pek beğenmedim, çok şey var söylenecek ama tek bir mehter melodisi yoktu bırakın mehter bölüğünü, en basitinden Ulubatlı tepede bayrağı dikince patlat bi hücum marşı alalalalalalal dalsınlar surlardan işte sağlam bir sahneylen, copy/paste yapacaz diye 100 figüranlan işi bitirmişler lol Bu arada Ulubatlı'nın kulede 1 kilometreden manitasıylan kesişebilmesi de cidden müthişti sdf Bi de Bizans İmparatoru surlarda çarpışırken ölmüş birisi, bunu filme yansıtmaları lazımdı bence saygı açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 O zamanlar mehter zaten yokmuş (diye okudum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ozii_x said: "roket adam" said: Osie16 said: asdasd "roket adam" said: senaryo ve diyaloglar O KADAR DANDİK ki, samanyolu tv'nin 3. sınıf dizilerine benziyor. ilk yarıyı şöyle özetleyebilirim: sahne 1: padişah etrafındaki lavuklar şu tarz laflar ediyor -ama padişahım, bu delilik olur! +konstantiniyye kralı justinyen çoktan haçlılardan yardım almıştır, bu imkansız! kamera padişaha zoom yapar, padişah google'dan bulunmuş sıradan fatih sultan laflarını eder karizmatik bi biçimde, herkes şaşırır kalır. bu senaryoda şu olsun -ya istanbul beni alacak, ya ben istanbul'u. sahne 2: bizans kral içki ve hatunlarla takılıyor -bu kez lanet olası türkleri tarih sahnesinden sileceğiz hah hah hah hah hah +elbette jüstinyen, haydi içelim, ahah hah hah hah hah kötü adam kahkahaları -- bi de samanyolu tv terk bi dede girdi aradam. ---- ulan 4932*042 milyon dolar izliyosun, efektler falan süper, bazı yerler özellikle çok iyiydi, ulan biraz daha güzel senaryo yazdır da belgesel gibi film olsun, yabancılara önerebilelim. ben öneririm diyordum, filmi bi izledim, mesela bi türk olarak gemiler nereden nereye kaydırıldı, nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum. bu derece kopukl, saçma sapan bişi. 10 üzerinden 4 ekşide bunu yazan sen misin yoksa direk cp mi yaptın? Benim. Duygularıma tercüman. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 filmde grejuva varmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 http://me.ign.com/en/feature/4144/IGN-ME-s-Fall-Movie-Guide ign de geziyordum karşıma ne çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 dun kuzen zorla izlettirdi 2.5 saat suruyor. neyse o degil de asil problem fatih'in entelektuel tarafina hic deginmemisler lan. fatih doneminin en ileri hatta osmanlida fatih gibi bir iki adam daha gelseydi ah ahhh neyse. bu adam resim ciziyor, heykelle ugrasiyor, 7 dil biliyor falan asmis bir zeka kitap kurdu falan hic yok bir sahnesi ya yuh ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar