Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fetih 1453 (2012)

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Osie16 said:

asdasd

"roket adam" said:

senaryo ve diyaloglar O KADAR DANDİK ki, samanyolu tv'nin 3. sınıf dizilerine benziyor. ilk yarıyı şöyle özetleyebilirim:

sahne 1:
padişah etrafındaki lavuklar şu tarz laflar ediyor
-ama padişahım, bu delilik olur!
+konstantiniyye kralı justinyen çoktan haçlılardan yardım almıştır, bu imkansız!

kamera padişaha zoom yapar, padişah google'dan bulunmuş sıradan fatih sultan laflarını eder karizmatik bi biçimde, herkes şaşırır kalır. bu senaryoda şu olsun
-ya istanbul beni alacak, ya ben istanbul'u.

sahne 2:
bizans kral içki ve hatunlarla takılıyor
-bu kez lanet olası türkleri tarih sahnesinden sileceğiz hah hah hah hah hah
+elbette jüstinyen, haydi içelim, ahah hah hah hah hah kötü adam kahkahaları

--

bi de samanyolu tv terk bi dede girdi aradam.

----

ulan 4932*042 milyon dolar izliyosun, efektler falan süper, bazı yerler özellikle çok iyiydi, ulan biraz daha güzel senaryo yazdır da belgesel gibi film olsun, yabancılara önerebilelim. ben öneririm diyordum, filmi bi izledim, mesela bi türk olarak gemiler nereden nereye kaydırıldı, nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum. bu derece kopukl, saçma sapan bişi.

10 üzerinden 4

ekşide bunu yazan sen misin yoksa direk cp mi yaptın?

Benim.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Osie16 said:

asdasd

"roket adam" said:

senaryo ve diyaloglar O KADAR DANDİK ki, samanyolu tv'nin 3. sınıf dizilerine benziyor. ilk yarıyı şöyle özetleyebilirim:

sahne 1:
+konstantiniyye kralı justinyen çoktan haçlılardan yardım almıştır, bu imkansız!

kamera padişaha zoom yapar, padişah google'dan bulunmuş sıradan fatih sultan laflarını eder karizmatik bi biçimde, herkes şaşırır kalır. bu senaryoda şu olsun

sahne 2:

--

----

ulan 4932*042 milyon dolar izliyosun, efektler falan süper, bazı yerler özellikle çok iyiydi, ulan biraz daha güzel senaryo yazdır da belgesel gibi film olsun, yabancılara önerebilelim. ben öneririm diyordum, filmi bi izledim, mesela bi türk olarak gemiler nereden nereye kaydırıldı, nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum. bu derece kopukl, saçma sapan bişi.

10 üzerinden 4

Benim.

Duygularıma tercüman.
Sosyal ağlarda paylaş

film güzel.türk tarihinden savaşların gösterime çıkması konusunda öncülük yaptı.

önce ekibi kutlamak gerek çünkü ilkler herzaman en büyük rage yi yer. ağır fail olabilirdi buda tüm ekibin sinema hayatını bitirirdi.çünkü fetih dedinmi ülkenin %90 hobarey diye sevindi.çok büyük ölçüde beklentiyi karşıladı.temiz %80 filmden mutlu ayrıldı buda büyük başarı ekip için.

öyle holivud filmi izler gibi izlenirse tabiki çok kötü duygular hissettirebilr.ama dünyada saçma sapan savaşları dahada içinde oynamalar yapıp bize geydirirlenlere karşı biz kendi orjinal savaşlarımızı dünya ya göstermemiz önemli.(300 spartalının 10bin kişilik orduyu dağıtmasından saçma bir film değil fetih)

bundan sonra bir çanakkale,bir sakarya meydan muharebesi,malazgirt gibi önemli savaşlarımızı beyaz perdeye aktarmamız anlamlı olur.

yapanların ellerine sağlık,en azından cesur yürek diyebilirim ekibe.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Iıh pek beğenmedim, çok şey var söylenecek ama tek bir mehter melodisi yoktu bırakın mehter bölüğünü, en basitinden Ulubatlı tepede bayrağı dikince patlat bi hücum marşı alalalalalalal dalsınlar surlardan işte sağlam bir sahneylen, copy/paste yapacaz diye 100 figüranlan işi bitirmişler lol

Bu arada Ulubatlı'nın kulede 1 kilometreden manitasıylan kesişebilmesi de cidden müthişti sdf

Bi de Bizans İmparatoru surlarda çarpışırken ölmüş birisi, bunu filme yansıtmaları lazımdı bence saygı açısından
Sosyal ağlarda paylaş

ozii_x said:

"roket adam" said:

Osie16 said:

asdasd

"roket adam" said:

sahne 1:

sahne 2:

--

----

10 üzerinden 4

Benim.

Duygularıma tercüman.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
dun kuzen zorla izlettirdi 2.5 saat suruyor. neyse o degil de asil problem fatih'in entelektuel tarafina hic deginmemisler lan. fatih doneminin en ileri hatta osmanlida fatih gibi bir iki adam daha gelseydi ah ahhh neyse.

bu adam resim ciziyor, heykelle ugrasiyor, 7 dil biliyor falan asmis bir zeka kitap kurdu falan hic yok bir sahnesi ya yuh ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...