nscorp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19396554.asp :D sirke dondu lig hehe. niye oynaniyor bu lig hala? futbolu oyle derbilerden derbilere falan izlerim ama bu sene cok komik isler donuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yeminlen var yaa kepenk kapatsak daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 TFF kendi başına niye böyle bir işe kalkışmış ki anlamadım savcılık emri TFF ye yollamadı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 nasıl yetersiz bi federasyon ya haluk ulusoy göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 işte o kadar aptal ve mal bir yönetim ki, elini neye atsa böyle sıçıyorlar. Diyorum ya abi, allah fenerlileri korumuş resmen. Bu adamın Fener'e başkan olması durumu vardı, olsaydı neler olurdu o zaman hayal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ne olmus lig gg mi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 DarKRideR said: işte o kadar aptal ve mal bir yönetim ki, elini neye atsa böyle sıçıyorlar. Diyorum ya abi, allah fenerlileri korumuş resmen. Bu adamın Fener'e başkan olması durumu vardı, olsaydı neler olurdu o zaman hayal edin. ahahah (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 İddianamenin açıklanmasından sonra stada giremeyecekler arasında bulunan Ankaragücü personeli Yadigar Boğa'nın varlığı tespit edilemiyor. Yadigar Boğa'nın ne zaman hangi yönetimle çalıştığını 25 yıldır çalışan personeller dahi bilmiyor. AAHAHAHA abi süper ya, rezil herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Savcı mezar kazdırır bu hızla giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 2004'den beri futbolu takip etmiyorum.Bu pislikler o aralar net olarak artık görebildiğimden dolayı.Programları ara ara izliyorum bir sürü dansöz var buna millete dansöz diyen Rıdvan'da dahil.Lanet olsun hepsine bir zevkimiz vardı onuda madara ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Maç tekrarı şart yalnız böyle bir durumda. Öyle özür dileriz denecek bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 öyle bir yürekleri var mı sence? ligin içine ettiler playofflar filan. şimdi de kararlarıyla ediyorlar. herşeyden sonra pardon diyorlar, kimse tepki, tavır koymuyor diye aynısını herkese yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 federasyon aldığı kararlarla rezil etmiştir . bunun destekcisi kulupler birliğidir . ellerine yüzlerine bulaştırdılar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Süper federasyon o kadar çok güveniyorki Play off sistemine seneyede Play out getireceklermiş.6 yabancı ilk 11 de oynatabilen süper lig takımı ile 3 yabancı hakkı olan Bank Asya takımlarını kapıştırmazlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 niye kapışsın ki? play-out olunca da son 6 girer aralarından 3'ü düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 souldarkorn said: Süper federasyon o kadar çok güveniyorki Play off sistemine seneyede Play out getireceklermiş.6 yabancı ilk 11 de oynatabilen süper lig takımı ile 3 yabancı hakkı olan Bank Asya takımlarını kapıştırmazlar inşallah. Ahaha hiç emin olma. 1 Avans 3'de biterli playout sistemi getirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar