Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 SELAM TATRE O/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ninlempis said: Ahh tatre venüs ün uydusu değil miydi bu? B) şurda bir diyalog açma girişimi olmuş, ah venüsün uydusu değil miydi o ne şeker. ben de selim bu arada =) şeklinde gidebilirdi. ama olmamış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Lyvanna_Dolores said: SELAM TATRE O/ BANA İHANET Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Xenocide said: Ninlempis said: Ahh tatre venüs ün uydusu değil miydi bu? B) ben de selim bu arada =) şeklinde gidebilirdi. ama olmamış. ahahah. bence olmuş. neyse devam edelim. o zaman hani uğruna krallıklar yıkılıp galaksiler yakılan tatre mi? B) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 huhhuuu hadi bakalım (:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 tatre ya fa ke diyen karşısında beni bulur facebooklar alındı, steamler eklenildi, vidyolara yorum yapıldı, fotoğraflar like landı ve sonsuza kadar mutlu yaşandı............... şimdi uzayın =* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 hosgeldin tatre yazdiklarindan anladigim kadariyla senden çok hoslandim özelden facebook hesabimi attim eklersen sevinirim yalnizim ve konusacak birilerini ariyorum o kisi neden sen olmayasin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TsjkTThNmnk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Keşke fake olsaymış, şapşallığın açıklaması olurdu. Şimdi tek suçlu natürel seleksiyon ve görevini yapmamış olması. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 kıskandın mı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Pewpew said: hosgeldin tatre yazdiklarindan anladigim kadariyla senden çok hoslandim özelden facebook hesabimi attim eklersen sevinirim yalnizim ve konusacak birilerini ariyorum o kisi neden sen olmayasin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 salvation said: kıskandın mı ? Hakettin, tadını çıkar. http://i.imgur.com/aNwEr.gif Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 xunn said: Keşke fake olsaymış, şapşallığın açıklaması olurdu. Şimdi tek suçlu natürel seleksiyon ve görevini yapmamış olması. k Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 abooo gerçekten kız popülasyonu artıyor burda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Tatre_ Antalyalıysan eğer tanıyorum seni. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 izmirliysen tanımıyorum kesin , ama tanışırız neden olmasın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Lyvanna_Dolores said: tatre ya fa ke diyen karşısında beni bulur facebooklar alındı, steamler eklenildi, vidyolara yorum yapıldı, fotoğraflar like landı ve sonsuza kadar mutlu yaşandı............... şimdi uzayın =* oha fake değil miymiş? selam (:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hosbulduk efenim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tatre hayranların çoğalıyor duyan geliyor valla Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 KIZ MIYMIS? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bilmiyoruz daha tam anlamadık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 pic or ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tatre koca forumu kırmaz burdan bi mayolu foto paylaşır canım nolcak abarttım evet hehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Kızsa çirkindir ki. Güzelse burada işi ne? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.