veilofsin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Şirketimiz basketbol,futbol,voleybol,tenis,masa tenisi dallarında hakemlik hizmeti vermektedir. ayrıntılı bilgi için ; http://www.makarspor.com'dan bize ulaşbilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 haydaaa ahaha link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 şike falan yapabilio muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 fiyatlar nedir şikeli/şikesiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 yasak olması lazım yalnız hakem isteyen gsim'den bilgi alarak doğrudan gerçek hakemlere ulaşabilir zaten. çoğu organizasyon bu şekilde oluyor. misal futbol hakemi için tffhgd'nin o şehirdeki şubesine telefon açarsanız muhtemelen daha uygun fiyatlara resmi hakem getirtebilir, çakma hakem kullanmamış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 TFF'nin "herkes için futbol" başlığında bir hakemlik kolu var MHK'ya bağlı. Ücretleri de sizinkilerden muhtemelen daha ucuzdur çünkü baya makuldü hakemlere sorduğum kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bizim ev arkadaşı voleybol hakemliği kursu aldı. Liselilerin, ortaokulluların maçlarına çıkıcak. Hakem isteyen olursa ulaşın bana o ucuza gelir. Ha voleybol, ha basketbol ne kadar değişir ki kurallar, kıvırır hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 fenerliler nasil da atlamis hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veilofsin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Uygun fiyata hakem bulunur ama tecrübeli hakem olmayabilir. Biz de her hakem tecrübeli. Fiyatı da özel turnuva düzenleyen şirket belirlemesi daha adil. O zaman federasyon bir maç için 1000 tl isterse verilecek mi? Özel hakemlik sisitemi yasaldır ve yapılabilir. 2008'den beri aksi ispatlanamadı. Yaptığımız aktiviteler de bunu desteklemektedir. http://makarspor.com/faaliyetler.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ahha süper topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 küheylan said: Bizim ev arkadaşı voleybol hakemliği kursu aldı. Liselilerin, ortaokulluların maçlarına çıkıcak. Hakem isteyen olursa ulaşın bana o ucuza gelir. Ha voleybol, ha basketbol ne kadar değişir ki kurallar, kıvırır hepsini. O ne ya öyle ahahahha. Sonuçta ikisi de topla oynanıyo sen de haklısın gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ben 20 senedir futbolla yatıp futbolla kalkıyorum, tecrübem inanılmaz. maç başına 20 liraya gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ben hem maçta oynayıp, hem de hakemlik yaparım. para vermiyim yeter. bu holy'yi kafalarsanız hem oynar, hem hakemlik yapar. hem de para verir. ama totoş kendi yaptığı faullerin hiçbirini çalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ben hicbisey yapmam, ama paranizi alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 futbolun seyir zevki açısından uefa da bu konuya sıcak bakıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar