Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Hakem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yasak olması lazım yalnız

hakem isteyen gsim'den bilgi alarak doğrudan gerçek hakemlere ulaşabilir zaten. çoğu organizasyon bu şekilde oluyor. misal futbol hakemi için tffhgd'nin o şehirdeki şubesine telefon açarsanız muhtemelen daha uygun fiyatlara resmi hakem getirtebilir, çakma hakem kullanmamış olursunuz.
Mesaj tarihi:
TFF'nin "herkes için futbol" başlığında bir hakemlik kolu var MHK'ya bağlı. Ücretleri de sizinkilerden muhtemelen daha ucuzdur çünkü baya makuldü hakemlere sorduğum kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Bizim ev arkadaşı voleybol hakemliği kursu aldı. Liselilerin, ortaokulluların maçlarına çıkıcak.

Hakem isteyen olursa ulaşın bana o ucuza gelir. Ha voleybol, ha basketbol ne kadar değişir ki kurallar, kıvırır hepsini.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Uygun fiyata hakem bulunur ama tecrübeli hakem olmayabilir. Biz de her hakem tecrübeli. Fiyatı da özel turnuva düzenleyen şirket belirlemesi daha adil. O zaman federasyon bir maç için 1000 tl isterse verilecek mi?

Özel hakemlik sisitemi yasaldır ve yapılabilir. 2008'den beri aksi ispatlanamadı. Yaptığımız aktiviteler de bunu desteklemektedir.
http://makarspor.com/faaliyetler.asp
Mesaj tarihi:
küheylan said:

Bizim ev arkadaşı voleybol hakemliği kursu aldı. Liselilerin, ortaokulluların maçlarına çıkıcak.

Hakem isteyen olursa ulaşın bana o ucuza gelir. Ha voleybol, ha basketbol ne kadar değişir ki kurallar, kıvırır hepsini.

O ne ya öyle ahahahha. Sonuçta ikisi de topla oynanıyo sen de haklısın gerçi.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben hem maçta oynayıp, hem de hakemlik yaparım. para vermiyim yeter.

bu holy'yi kafalarsanız hem oynar, hem hakemlik yapar. hem de para verir. ama totoş kendi yaptığı faullerin hiçbirini çalmaz.
  • Yeni Oluştur...