Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Beşiktaş - Orduspor : 05.12.2011 @ 20.00

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

işte ztn galatasarayda bireysel oynayabilen futbolcu yok :)

hani istiyoruz ki topu aldımı gidebilen.1-2 adam eksiltebilen topcumuz olsun

culioyu ben çok beğeniodum.gitmesi tamamen hagi transferi olmasıdır.

neyse unal başkan yine gönülleri rahatlattı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tanrı bebe ve ersan'ı türkiye süper ligine hediye olsun diye sakatlamış adeta.

Açık ara bebe 20 golü bulmuştu şimdiye kadar.

Çıldırıcam ya çıldırıcam. Milyon tane pozisyon buluyoruz yetenksiz forvetler son vuruşu olmayan adamlar yüzünden top çeviriyoruz ceza sahası önünde.

ahh ahh 2. yarı bi gelse de iyileşse şu çocuklar.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Çıldırıcam ya çıldırıcam. Milyon tane pozisyon buluyoruz yetenksiz forvetler son vuruşu olmayan adamlar yüzünden top çeviriyoruz ceza sahası önünde.

bebe'yi hayatında hiç izledin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

dusuncelihayvan said:

bebe'yi hayatında hiç izledin mi?

aynen asdf

Bebe bence Almeida'yla kıyaslanacak bir adam değil. Hani bu ülkede bana kalırsa Almeida ile kıyaslanabilecek tek adamda Baros'tur.

Formsuzluk, oyun düzeni vs. forvetin kötü performansının çok sebebi olur. Son maçlarda izlediğimiz Almeida, kariyerine baktığımızda karşımıza çıkan adam değil malesef

Ama kötü bir dönemden geçiyor diye de bu kadar yerden yere vurmaya gerek yok. Bebe'ye bel bağlanacağına elimizde belki ondan kat kat daha iyi olabilecek Mustafa Pektemek var. A. Avcı bile her seferinde diyor olağanüstü adam diye, biz harcıyoruz.

Bazen diyorum keşke sezon başında Fener alsaydı da, en azından kariyeri kurtulurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

izlemedim cm de alıyodum ben hep yaaa iyiyidi bi de tsigalko alsın başgan.

Çok ve net eminim. Bebe çok çok rahat bu ligde 20 golü geçerdi.

Almedia demişsiniz de gülerim. Kıçını kaldıramıyor adam. İlk yarıda ayağından kaçırdığı topa koşamadı korner istedi, aut olunca itiraz etti. Geçelim bu adamı.

Şu maçta en az 4-5 tane bebe'nin gol atabileceği pozisyon vardı. Bebe yetenekli midir bilmem ama şundan çok eminim, o pozisyonların içersinde hızlı bitirici bir forvet olsaydı çoğunu gole çevirirdi.

Ben bebe'nin yeneteğini tartışmıyorum burada. Yaratılan fırsatları çok rahat değerlendirebilecek biri. Beşiktaş forveti o kadar kötü ki, o koca götgöbeğinizle siz bile gole çevirirsiniz.

O yüzden hala derim ki, Tanrı sizi korumuş dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bebe yerine Mustafa var, Bebe hayali kurulacağına elimizdeki en iyi ismi kullanalım diyorum.

Mustafa Pektemek'i kimse mi Gençler'de izlemedi? Geçen sene takımı kümede tutan adamdı bu ya, 2 kere uzun süreli sakatlık yaşayıp iki dönüşünde de takıma ivme kazandırdı.

Fener'in elinden kaptık diye sevinmiştim ben, niye bu kadar çabuk unuttuk?

Bu sene unuttuğumuz en iyi isim Edu gerçi, oynamıyor falan artık çok güzel ya. Geçen durduk yerde aklıma geldi "Edu ne oldu lan" dedim. Sonra geçti

Bebe'yi aramıyoruz, Almeida kendini topladı mı çok daha aktif olacak merak etme, geçen sene de gol atamıyordu ama çok aktifti. Sakatlıktan sonra toparlanamadı, toparlandığında çok daha büyük işler yapar. Sezon başında harika oynuyordu,
Sosyal ağlarda paylaş

gencleri kurtarması faln beni ilgilendirmiyor ben oynadıgı hiç bir macta almeida dan daha iyi yaptıgı bir sey görmedim cok sırıtmıyor yeni yetme gibi ama almeida suan en iyisi bence o posizyonda sen olsan ben olsam la forvet secilecekse işimiz var o pozisyonalara giremeyen nobreyi napcaz o zmn
Sosyal ağlarda paylaş

adam edu dedi ya ağlayacağım.

Adam adeta nobre'nin çakmasını getir, kalp krizi geçirelim maç izlerken çok özledim diyor.

Mustafa Pektemek izledik gördük yeri geliyor oynuyor. Bebe'yi gördün mü? Şans tanındı mı?

Anlamıyorum zihniyetinizi, ya sanki ligimiz deli dehşet kaliteli portekiz amatör liginden gelen oyuncuya bok atıyorsunuz. Samimi söylüyorum o ligin en iyi adamı bizim ligde gol kralı olur.

Hayır konuşurken Türkiye ligini şöyle premier triplerine sokmuyor musunuz deli oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Almedia götünü döndürene kadar mevsim değişiyor o yüzden. Ağır adam hareket edemiyor, arkaya sarkamıyor. Nerenizle izliyorsunuz maçları?

Beşiktaşlı diye savunmuyorum adamı tv den göbeğinizi kaşıyarak değilde stadta izleseydiniz ne olduğunu görürdünüz. Popülizme kapılmayın kendi fikrinizi edinin. Cahil kalmayın, sorgulayın, korkmayın.

Premier'de, la liga'da sıçar mı bilmem ama açık ve net söylüyorum türkiye'de gol kralı olur. Burak gibi yetersiz bir adam gol kralı oluyorsa şu ligde...

Pozisyon yaratamaz belki ama beşiktaş'ın bulduğu şu pozisyonların hepsini gole çevirir. Neyse 2. yarı gelsin göreceğiz. Burada kalsın bu post.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...