Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bu sezon tarafsız sahada ilk maçımız. Rahat bir maç olaraktan alırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bunu alalım da artık bitsin 4-10 bandındaki sıramız tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 uçur bizi kartalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 7 gün sonra lider olacağımızı iddia ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bende ilk yarı sonu ilk 3 de olmayacağınızı söylüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Saçma bir şekilde şu ligde en merak ettiğim takım Orduspor, renkleri falan güzel, kadroları da yakışıklı duruyor. Hiç izlemedim bu sezon bakalım, yorumlara göre zor atıp zor yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hiç atamayıp, zor yiyor diyelim. Ligin en iyi savunma yapan takımı Orduspor, ama hücum yönü çok eksik bir takım ki yine takım savunmasını iyi yapıyoruz Beşiktaş olarak. Bu maç buram buram alt kokuyor, olursa 1-0 falan Beşiktaş galibiyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ordu son haftalarda cidden formunu kaybetti. Bu sebepten sürpriz beklemiyorum ben pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ordu lige bir gazla iyi başladı ama git gide düşüyor, hatta sezon sonu küme düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 fink vs ernst vay arakadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 zor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yuh adamlar bir macta iki gol hiç yememişler q7 yok simao yok bonusdan gol atacak adam da yok zor mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 çok kapalı oynuyorlar birde, holosko kayboluyor bu tip maçlarda, Almeida desen açık savunmalarda bile adama düzgün top indiremiyoruz. Kafa topu desen son maç iyice gördük, formsuzluğu da var. Sol kanatta Veli oynuyor birde, bu maç 0-0 bile bitebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Cenk Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail Necip, Ernst, Fernandes, Holosko, Veli ve Almedia kadro bu, cok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 digiwebtv yine mala bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 zaten hep maldı digitürkwebtv ooo arkada kalmasaydı güzel olacaktı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 webtvi cöker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 batın beter olun inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 necip dönmüş mü vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yedektemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 oldun said: Cenk Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail Necip, Ernst, Fernandes, Holosko, Veli ve Almedia kadro bu, cok iyi bence burada yazmış ben bakmadım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Digiturk webtv'den yetkiniz yoktur uyarısı alıyorum. Sizdede varmı problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 var var o.ç'lik yapıyor digi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 sdfsdfsd o nasil bir ofsayt cizgisidir rezil herifler ya sdafasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 digi kendine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar