Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

LucifeL said:

Red said:

abi o zaman şöyle bakalım olaya

caner bence defansa yardım eder ama yetemez hata yapar o zaman kazım ve eboue kanadı perişan eder ziegler tek başına kurtaramaz sdfs

kazım yardım etmez vs diye bakmayın olaya.derbi bu.kazımın fenere karşı siniri de var ztn.it gibi koşuyor ediyor.geçen fener maçında oldugu gibi oynar.gol bile atar yine

ha kazım genel olarak bi bok yapmıyor o ayrı
Ben yalnız genele bakarım hocam.Genelde Galatasaray'ın 2 kanadı da çalışmıyor.Çalışsa zaten Fenerbahçe yerine Galatasaray lider olurdu.

Gene söylüyorum Fenerbahçe bu maçta atacağı golleri kanattan bulur göbekden değil.

Ayrıca da Kazım,Hakan Balta ve Riera size saç baş yoldurur.Daha 2 gün var maça söylüyorum.

Takım savunması diye birşey var mesela, kadro yorumcusu olursanız tabi Balta kevgire döner Eboue folloş olur diyebilirsiniz. Fakat Bekir ve Yobo'nun yapamadığı kademeleri GS stoperleri bekler hücuma çıkınca yapabiliyor, Melo baskı yenen anlarda defansın önüne kadar gelip top kapma istatistiği kasıyor. Takılmışınız bek'in yardımına kanat gelir savunmada ezberine. Galatasaray'ın takım savunması baskıya karşı bocalayabilir fakat Fenerbahçe deplasman derbisi karakteri gereği o baskıyı kuramayacaktır.

Tek farklı Galatasaray galibiyeti kokuyor ağır

Ayrıca herkes Semih bekliyor ama bu maçta Gökhan Zan oynayacak muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yapılan terbiyesizliğin affı yok, bunu ercikle falan kıyaslayacak kadar kendini bilmezliğe de verilecek cevap yok.

Buraya tutup da cevap olarak fatih ürek ya da ajdar falan resmi koysaydınız kimse silmezdi, ercik'in silinmediği gibi o da kalırdı. ama yaptığın terbiyeszliği utanmadan bir de savunabiliyorsan yazık demekten başka bir şey elden gelmiyor.

Doğrudan verdiğim, sana verdiğim bir cevabı silecek kadar şahsiyetsiz olduğunu tahmin etmezdim. O kendini bilmez, terbiyesiz laflarının hepsini tekrardan iade ediyorum. Silenen mesajımda da söylediğim gibi tavrını takın, haddini bil. Millete terbiyesiz vs. diyene kadar kendinize bakın sizin kadar saygısız adamlar görmedim ben. Birine laf attıktan sonra o kişinin kendine verdiği cevabı silmek nası bir aşağılık insan kompleksidir? Gerçekten tiksindim.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Ayrıca herkes Semih bekliyor ama bu maçta Gökhan Zan oynayacak muhtemelen

abi bunu deme bana ağlarım

gençler maçında gokhan zan deli etti beni.hele semihten sonra adama dahada takat oldum

20 pas ve 19 isabetsizdi öyle bişidi resmen.eboue el kol yapıyor sakin oyna sola dogru oyna diye.gidip ileri bamgüm vuruyor hop top gençlerde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...