Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Ya boşa tartışmaya kapışmaya gerek yok, Gs daha istekli arzulu ve atak oynadı, o kadar pozisyonlan kazanacakları zaten belliydi ilk başlardan.

Aykut ise öyle korktu ki takımın Zico-Aragones dönemi dışında 6-7 senedir oynadığı Alex'e dayalı taktiği bile değiştirdi, saçmasapan kanat ve orta saha seçimleri yaptı ve elinde patladı, olay bu kadar basit.

Zaten davadan dolayı kadro zaafiyeti var, bu sezon halen başa oynamamız bile başarı. Gs'ye gz...
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

@ cat
yahu buraya gelip ezik mezik bişiler yazıyorsun
cevap veren adama "10 değil 12/fail/vanish" diyerek üste çıkıyorsun
sonra da anlamayan taraf başkası oluyor
o da güzelmiş

o halde sen de fena fail oldun, yılların altta kalmışlığı/ezikliği fln diye girmişsin de olaya maç galatasarayın sahasında, üstünlüğünüz fln yok orda?

olayı kadıköye çeken sensin

abi ben gidiyorum sen hala anlamamışsın :D takılın
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

fenerbahcenin gs yenmek dısında başarısı yok. yenemediklerinde gemi su alıyor.

bu nedenle gs fb yenince maç için sevinip (illaki sevinicez, eğlenicez..) ileriki maçlara bakar. fb yendiğinde 10 yıl boyunca sürekli konusur. konu ne olursa olsun fenerbahceli birisi daima avunmasını bilir. dolar 3 lira olsa fenerli gene cıkıp 6-0 nası koymuştuk diyip günü kurtarabilendir. O_o

fb yenilirse de yine yenmiş gibi eğlenmek için laf atarlar. yok yenemiyorsunuz zaten, kırk yılda bir dedik alın yenin sevinin bıdıbıdı.

çok leş ortam.

Kanuni said:

hele su bizi kiskaniyorlar muhabbetimiz yokmu , allah icin soruyorum kendime ne elde ettik basari olarak ? anca sampiyonluk , bu. bunuda 5 takim falan elde etmis zaten ligimizde.

allah akil fikir. bir oyun ugruna ...

@dyna
sen yetkili bir abiye benziyorsun sunu futbol bolumune sticky yaparsan super olur bosuna tartismaya girmez bazi kisiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

DoruK said:

Buddha said:

Stoch'un direkte patlayan ve Alex'e yatığı asist Aykut'a kapak oldu.
maçtan önce stoch oynamıyormuş, aferin aykut yazmıştım. biri de stoch ne alaka abi? yazmıştı biri yanlış hatırlamıyorsam sendin :)

Sen hep yanlış anlıyon abi. Ben onu Stoch neden stada girişi yasak ne alaka anlamında yazmıştım.
pardon o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

poopla said:

zaten uzamadı vanishi bastı fail olunca

Saçma saçma konuşma orda rastgele 10 yıl diye yazdım zaten. 10 sene deyip 2 senesinden kaçınıcak değilim.

Neyse takıl sen ya.

3 sene olmuş arkadaşım daha ne 10 u ne 12 si .. çaktırmamaya ve anlamamazlıktan gelmeye çalışmaya devam et . eyv
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

Khelben said:

poopla said:

zaten uzamadı vanishi bastı fail olunca

Saçma saçma konuşma orda rastgele 10 yıl diye yazdım zaten. 10 sene deyip 2 senesinden kaçınıcak değilim.

Neyse takıl sen ya.

3 sene olmuş arkadaşım daha ne 10 u ne 12 si .. çaktırmamaya ve anlamamazlıktan gelmeye çalışmaya devam et . eyv

amma bidi bidii haa.

galatasaray fenerbahceyi 1 gundur yenemiyor. fenerbahce galatasarayi kac gundur yenemiyor?

hadi bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...