Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Ya boşa tartışmaya kapışmaya gerek yok, Gs daha istekli arzulu ve atak oynadı, o kadar pozisyonlan kazanacakları zaten belliydi ilk başlardan. Aykut ise öyle korktu ki takımın Zico-Aragones dönemi dışında 6-7 senedir oynadığı Alex'e dayalı taktiği bile değiştirdi, saçmasapan kanat ve orta saha seçimleri yaptı ve elinde patladı, olay bu kadar basit. Zaten davadan dolayı kadro zaafiyeti var, bu sezon halen başa oynamamız bile başarı. Gs'ye gz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 cavanagh said: @ cat yahu buraya gelip ezik mezik bişiler yazıyorsun cevap veren adama "10 değil 12/fail/vanish" diyerek üste çıkıyorsun sonra da anlamayan taraf başkası oluyor o da güzelmiş o halde sen de fena fail oldun, yılların altta kalmışlığı/ezikliği fln diye girmişsin de olaya maç galatasarayın sahasında, üstünlüğünüz fln yok orda? olayı kadıköye çeken sensin abi ben gidiyorum sen hala anlamamışsın :D takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 adamın nick poop'la yahu, ne tartışıyonuz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 lol can, aradan sen çıkma bi de=) @cat: ben anladım adama diyorsun ki maç kadıköyde değil, niye 10(12) yıl muhabbetini açıyorsun ben de diyorum ki "yıllardır altta kalmışlığın acısı var sizde" diyerek bu konuyu sen açıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Tamam kutladık ettik galibiyetinizi, ama sevincinizi gösteren bir videoyu da paylaşmadan edemeyeceğim assadsada http://inciswf.com/1302803070.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 DynamicK said: fenerbahcenin gs yenmek dısında başarısı yok. yenemediklerinde gemi su alıyor. bu nedenle gs fb yenince maç için sevinip (illaki sevinicez, eğlenicez..) ileriki maçlara bakar. fb yendiğinde 10 yıl boyunca sürekli konusur. konu ne olursa olsun fenerbahceli birisi daima avunmasını bilir. dolar 3 lira olsa fenerli gene cıkıp 6-0 nası koymuştuk diyip günü kurtarabilendir. O_o fb yenilirse de yine yenmiş gibi eğlenmek için laf atarlar. yok yenemiyorsunuz zaten, kırk yılda bir dedik alın yenin sevinin bıdıbıdı. çok leş ortam. Kanuni said: hele su bizi kiskaniyorlar muhabbetimiz yokmu , allah icin soruyorum kendime ne elde ettik basari olarak ? anca sampiyonluk , bu. bunuda 5 takim falan elde etmis zaten ligimizde. allah akil fikir. bir oyun ugruna ... @dyna sen yetkili bir abiye benziyorsun sunu futbol bolumune sticky yaparsan super olur bosuna tartismaya girmez bazi kisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Buddha said: DoruK said: Buddha said: Stoch'un direkte patlayan ve Alex'e yatığı asist Aykut'a kapak oldu.maçtan önce stoch oynamıyormuş, aferin aykut yazmıştım. biri de stoch ne alaka abi? yazmıştı biri yanlış hatırlamıyorsam sendin :) Sen hep yanlış anlıyon abi. Ben onu Stoch neden stada girişi yasak ne alaka anlamında yazmıştım.pardon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 poopla said: zaten uzamadı vanishi bastı fail olunca Saçma saçma konuşma orda rastgele 10 yıl diye yazdım zaten. 10 sene deyip 2 senesinden kaçınıcak değilim. Neyse takıl sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Khelben said: poopla said: zaten uzamadı vanishi bastı fail olunca Saçma saçma konuşma orda rastgele 10 yıl diye yazdım zaten. 10 sene deyip 2 senesinden kaçınıcak değilim. Neyse takıl sen ya. 3 sene olmuş arkadaşım daha ne 10 u ne 12 si .. çaktırmamaya ve anlamamazlıktan gelmeye çalışmaya devam et . eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Boş boş konuşmaya devam et sen, bu maç hariç her şeyi gündeme getir belki mutluluğu bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 derbi maçları bittikten 24 saat sonra o konu kilitlenmeli trollün babasını yapıyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ahahah güvenç napıyorsun abi poopla'ya mantıklı konuşuryorsun ya ahah FENER KRAL KANKA dicen mutlu olacak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 habeturk'u acın ercan saatci dingili var. ayı gibi olmus neyse besliyolarsa hayvancagızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ferit hep yapıyorum aynı hatayı beni baştan durdurman gerek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 baransu kadar nefret ettiğim bir gazeteci yok sanırım. belki rasim ozan, ama baransu daha nefret edilesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 baransu'nun 3 lafından 5'i yalan, oyle bi denklem var. adamın tek amacı reklam baska bisey degil. az once ben 2002 yılında savcıya bi belge verdim, bunu acıklamayın savasa gireriz dediler falan diyo. akıl saglıgı yerinde degil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Volkan babacan çirkin laf sdf edit:mokoko uyardı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 volkan demirel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 5dk da ancak güncelleyebildim:) ama laf kavga sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 poopla said: Khelben said: poopla said: zaten uzamadı vanishi bastı fail olunca Saçma saçma konuşma orda rastgele 10 yıl diye yazdım zaten. 10 sene deyip 2 senesinden kaçınıcak değilim. Neyse takıl sen ya. 3 sene olmuş arkadaşım daha ne 10 u ne 12 si .. çaktırmamaya ve anlamamazlıktan gelmeye çalışmaya devam et . eyv amma bidi bidii haa. galatasaray fenerbahceyi 1 gundur yenemiyor. fenerbahce galatasarayi kac gundur yenemiyor? hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bu verildi mi takip etmedim de cok guldum az once; http://s7.directupload.net/images/111208/hqk33xdl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 abi ahahahahahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bu kadar olay , bu kadar dar kadro + bilica (ne idüğü belirsiz odun) anca bu kadar oldu.ilk 20 dakikayı izlerken 5-6 tane yicez galiba dedim içim içimi yedi.tebrik ederiz gslileri , ikinci dönem saraçoğlunda görüşmek üzere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 aykut maçtan sonra yabancılara teşekkür ederim demiş galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 666. mesajı atmaktan onur duyarım. Hiç mesaj atamamıştım. Ne güzel yenmişiz bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar