Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

yenilirsin - ROROOROYOOYEO KAC SONO OLDO LOLOL
berabere kalirsin - 1 PUONO SOVUNUYORSONOZ OF
yenersin - ABORTOLO SEVONC

TITITIITTI

kıyamam eternal HADHSAGYHFASUSAGYHAS
HFUIADSOJDOPSGODS

nasıl ezdik ama?

abi kimse yendiğinizde sevinmenize birşey demiyor zaten. Komik olan zamanında küçük takımlar yendikleri bıdı bıdı muhabbeti yapıp, yendiğinizde deli gibi sevinmeniz, sevinmeyin o zaman küçük takım fener.
Mesaj tarihi:
efendi kulturlu akilli fenerlinin dusunmesi gerenken
ulan ne uefa ne super kupa ne turkiye kupasi aldik, yonetimimiz sikeden icerde, olamadigimiz sampiyonluklara sevindik, tek sevincimiz 6-0 ama hala gs ile kafa tutmaya calisiyoruz
Mesaj tarihi:
feneri yendiğine sevinemiyor insan ya. misal yarın kadıköy sokaklarına çıksan dükkanı kapatanlar, karısını dövenler, tüm gün dükkanın önünde iskemlede oturanlar, intihar etmeyi düşünenler falan göreceksin böyle. yazık :(
Mesaj tarihi:
maçtan önce büyük hakan'ı andık ama küçük melo'yu biz de beklemiyoduk doğrusu.
o gole kadar efendi ve kültürlü kimliğimi korudum. kafka'dan alıntılar yapıyodum maçı izlerken. o dakikadan sonra koydukmu.swf moduna geçmeye karar verdim. o yüzden; haksızsın eternal.
Mesaj tarihi:
Hakikaten yani...Yendik ve ezdik, zaaa'ladık, ez-dik...Sevinmeyelim mi anlamadım ki, neymiş oturup efendi olacakmışız ahahahah nasıl bir mantık abi bu...Bugün yendik bugün sevinicez, o zaman niye izliyoruz, takım tutuyoruz...Bir forum ortamında olabilecek en seviyeli atışmalar var bunların olayın güzelliği, hep biz laf yiyorduk sıra bizde futbol bu zaten..
Mesaj tarihi:
abi adamlar 1990 öncesi heyecansız, sessiz sakin maç anlatan trt spikeri gibi taraftar istiyor karşısında
yenilince uzun süre üzülecek kazanınca son düdük çaldığında susacak
ahah
Mesaj tarihi:
DoruK said:

Mighty_THoR said:

Red said:

oyundan cıkarken kenar çizgisine 1 metre kala forma cıkardı diye sarı kart ahahahahahah

http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=112760822169550
şu videodakinin yönetmeliğe göre yanlış olduğu 1 hafta boyunca tv'de konuşuldu, dalga geçildi. eskiden gösteriliyordu ama artık oyundan çıkan oyuncu formasını çıkarırsa kart gösterilmiyor.

yani ne saçma sapan bir şeye takmışsınız bi de şu maçta

Beşiktaşlı bilinçaltı düşünce yapısı sanırım o..İstemsiz oluyor zannedersem..
Mesaj tarihi:
Eternal said:

Masquerade said:

yenilirsin - ROROOROYOOYEO KAC SONO OLDO LOLOL
berabere kalirsin - 1 PUONO SOVUNUYORSONOZ OF
yenersin - ABORTOLO SEVONC

TITITIITTI

kıyamam eternal HADHSAGYHFASUSAGYHAS
HFUIADSOJDOPSGODS

nasıl ezdik ama?

Bak masquerade kardeş.

Efendi,akıllı ve kültürlü bir Galatasaray taraftarı bi iki dakika düşünür..Der ki ; Lan benim takım son 20 maçta 3 tane galibiyet almış, 11 yıldır evinde yenemiyo Fenerbahçeyi, en son da nisan 2008'de yenmiş.Benim takımım bu gün çok güzel futbol oynadı allahı var hiç bir Fenerbahçeli taraftarda "hak etmediniz" "bala göte yendiniz" demiyor tebrik ediyor ama ben içimde yıllarca biriktirdiğim o hüsranları bu denli şuursuzca çıkartarak yanlış yapıyorum sanki..galatasaraya yakışmıyor sanki benim bu hareketlerim..Bu adamlara EZ-DİK dememem lazım..
adamlar benim takımımı her zaman Eziyo zaten demesi lazım.
Ben şimdi böle cool olayım efendi olayım'da..Hakkaten tuttugum takımın büyüklügüne yaraşır bir hareket sergiliyim diceksin kardeş.Sen ve senin gibi tipler EZ-DİK dedikçe biz enerbahçeli taraftarlar götüyle gülüyo yavrucum.
Çünkü ortadaki gerçekleri göremicek kadar kendinizi kaybetmişsiniz.

herhangi bi yerimle gülmüyorum, burda bi çok kişiden fazla fanatiklik yapmışımdır da adamlar EZ-Dİ. yapcak bişi yok. yendiler işte ne die konuşuyorsun ki bas vanish'e, git.
Mesaj tarihi:
chagy'nin koyduğu fotoğrafı klasik gs'li yorumuyla değerlendiriyim hemen: BU NEEAAA YEAAA NTV DE İYİCE GALATASARAYLI OLDU DEMEK Kİ LİGİN SONU BELLİ ŞİMDİDEN DÜĞMEYE BASILMIŞ ADAMLAR ŞAMPİYONU BELİRLEMİŞ......................................
  • Admin
Mesaj tarihi:
cavanagh said:

forumda birkaç tane adam var
yenilince nasıl tepki vereceğini bilemeyen, laf cambazlığı ile üste çıkmaya çalışıp tatmin olan
bu adamlar niye böyle anlamış değilim

doğal seleksiyon

fenerbahcenin gs yenmek dısında başarısı yok. yenemediklerinde gemi su alıyor.

bu nedenle gs fb yenince maç için sevinip (illaki sevinicez, eğlenicez..) ileriki maçlara bakar. fb yendiğinde 10 yıl boyunca sürekli konusur. konu ne olursa olsun fenerbahceli birisi daima avunmasını bilir. dolar 3 lira olsa fenerli gene cıkıp 6-0 nası koymuştuk diyip günü kurtarabilendir. O_o

fb yenilirse de yine yenmiş gibi eğlenmek için laf atarlar. yok yenemiyorsunuz zaten, kırk yılda bir dedik alın yenin sevinin bıdıbıdı.

çok leş ortam.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

cavanagh said:

forumda birkaç tane adam var
yenilince nasıl tepki vereceğini bilemeyen, laf cambazlığı ile üste çıkmaya çalışıp tatmin olan
bu adamlar niye böyle anlamış değilim

doğal seleksiyon

fenerbahcenin gs yenmek dısında başarısı yok. yenemediklerinde gemi su alıyor.

bu nedenle gs fb yenince maç için sevinip (illaki sevinicez, eğlenicez..) ileriki maçlara bakar. fb yendiğinde 10 yıl boyunca sürekli konusur. konu ne olursa olsun fenerbahceli birisi daima avunmasını bilir. dolar 3 lira olsa fenerli gene cıkıp 6-0 nası koymuştuk diyip günü kurtarabilendir. O_o

fb yenilirse de yine yenmiş gibi eğlenmek için laf atarlar. yok yenemiyorsunuz zaten, kırk yılda bir dedik alın yenin sevinin bıdıbıdı.

çok leş ortam.

admin falan ama çok saçma bir yorum bu ya, dolar falan ne alaka hahaha
  • Yeni Oluştur...