Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 fenerbahçe bizi devamlı yenmesine rağmen her seferinde dunya kupası almıs gibi seviniyordu biz niye sevinmeyelim hakkaten
mep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Masquerade said: yenilirsin - ROROOROYOOYEO KAC SONO OLDO LOLOL berabere kalirsin - 1 PUONO SOVUNUYORSONOZ OF yenersin - ABORTOLO SEVONC TITITIITTI kıyamam eternal HADHSAGYHFASUSAGYHAS HFUIADSOJDOPSGODS nasıl ezdik ama? abi kimse yendiğinizde sevinmenize birşey demiyor zaten. Komik olan zamanında küçük takımlar yendikleri bıdı bıdı muhabbeti yapıp, yendiğinizde deli gibi sevinmeniz, sevinmeyin o zaman küçük takım fener.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ben loopa aldım dinliyorum. sabaha kadar böyle. cilde iyi gelir.
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 efendi kulturlu akilli fenerlinin dusunmesi gerenken ulan ne uefa ne super kupa ne turkiye kupasi aldik, yonetimimiz sikeden icerde, olamadigimiz sampiyonluklara sevindik, tek sevincimiz 6-0 ama hala gs ile kafa tutmaya calisiyoruz
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 buda benden olsun http://www.incicaps.com/bigceynciz.swf beyler
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 feneri yendiğine sevinemiyor insan ya. misal yarın kadıköy sokaklarına çıksan dükkanı kapatanlar, karısını dövenler, tüm gün dükkanın önünde iskemlede oturanlar, intihar etmeyi düşünenler falan göreceksin böyle. yazık :(
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 maçtan önce büyük hakan'ı andık ama küçük melo'yu biz de beklemiyoduk doğrusu. o gole kadar efendi ve kültürlü kimliğimi korudum. kafka'dan alıntılar yapıyodum maçı izlerken. o dakikadan sonra koydukmu.swf moduna geçmeye karar verdim. o yüzden; haksızsın eternal.
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mayhem said: buda benden olsun http://www.incicaps.com/bigceynciz.swf beyler ahahaha süper bu=)
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bu herifin kopusu gorunce bnede kalkıp öyle dans etmek istiyorum hep sdfs
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 forumda birkaç tane adam var yenilince nasıl tepki vereceğini bilemeyen, laf cambazlığı ile üste çıkmaya çalışıp tatmin olan bu adamlar niye böyle anlamış değilim
chagy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ahahah altta haberi yazan gaza gelmiş.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Hakikaten yani...Yendik ve ezdik, zaaa'ladık, ez-dik...Sevinmeyelim mi anlamadım ki, neymiş oturup efendi olacakmışız ahahahah nasıl bir mantık abi bu...Bugün yendik bugün sevinicez, o zaman niye izliyoruz, takım tutuyoruz...Bir forum ortamında olabilecek en seviyeli atışmalar var bunların olayın güzelliği, hep biz laf yiyorduk sıra bizde futbol bu zaten..
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://b1112.hizliresim.com/s/8/z3d6.jpg
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 abi adamlar 1990 öncesi heyecansız, sessiz sakin maç anlatan trt spikeri gibi taraftar istiyor karşısında yenilince uzun süre üzülecek kazanınca son düdük çaldığında susacak ahah
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 DoruK said: Mighty_THoR said: Red said: oyundan cıkarken kenar çizgisine 1 metre kala forma cıkardı diye sarı kart ahahahahahah http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=112760822169550şu videodakinin yönetmeliğe göre yanlış olduğu 1 hafta boyunca tv'de konuşuldu, dalga geçildi. eskiden gösteriliyordu ama artık oyundan çıkan oyuncu formasını çıkarırsa kart gösterilmiyor. yani ne saçma sapan bir şeye takmışsınız bi de şu maçta Beşiktaşlı bilinçaltı düşünce yapısı sanırım o..İstemsiz oluyor zannedersem..
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Güzel maç oldu, belki Baros formunda olsa GS atardı bi kaç tane daha
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Eternal said: Masquerade said: yenilirsin - ROROOROYOOYEO KAC SONO OLDO LOLOL berabere kalirsin - 1 PUONO SOVUNUYORSONOZ OF yenersin - ABORTOLO SEVONC TITITIITTI kıyamam eternal HADHSAGYHFASUSAGYHAS HFUIADSOJDOPSGODS nasıl ezdik ama? Bak masquerade kardeş. Efendi,akıllı ve kültürlü bir Galatasaray taraftarı bi iki dakika düşünür..Der ki ; Lan benim takım son 20 maçta 3 tane galibiyet almış, 11 yıldır evinde yenemiyo Fenerbahçeyi, en son da nisan 2008'de yenmiş.Benim takımım bu gün çok güzel futbol oynadı allahı var hiç bir Fenerbahçeli taraftarda "hak etmediniz" "bala göte yendiniz" demiyor tebrik ediyor ama ben içimde yıllarca biriktirdiğim o hüsranları bu denli şuursuzca çıkartarak yanlış yapıyorum sanki..galatasaraya yakışmıyor sanki benim bu hareketlerim..Bu adamlara EZ-DİK dememem lazım.. adamlar benim takımımı her zaman Eziyo zaten demesi lazım. Ben şimdi böle cool olayım efendi olayım'da..Hakkaten tuttugum takımın büyüklügüne yaraşır bir hareket sergiliyim diceksin kardeş.Sen ve senin gibi tipler EZ-DİK dedikçe biz enerbahçeli taraftarlar götüyle gülüyo yavrucum. Çünkü ortadaki gerçekleri göremicek kadar kendinizi kaybetmişsiniz. herhangi bi yerimle gülmüyorum, burda bi çok kişiden fazla fanatiklik yapmışımdır da adamlar EZ-Dİ. yapcak bişi yok. yendiler işte ne die konuşuyorsun ki bas vanish'e, git.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 chagy'nin koyduğu fotoğrafı klasik gs'li yorumuyla değerlendiriyim hemen: BU NEEAAA YEAAA NTV DE İYİCE GALATASARAYLI OLDU DEMEK Kİ LİGİN SONU BELLİ ŞİMDİDEN DÜĞMEYE BASILMIŞ ADAMLAR ŞAMPİYONU BELİRLEMİŞ......................................
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Admin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 cavanagh said: forumda birkaç tane adam var yenilince nasıl tepki vereceğini bilemeyen, laf cambazlığı ile üste çıkmaya çalışıp tatmin olan bu adamlar niye böyle anlamış değilim doğal seleksiyon fenerbahcenin gs yenmek dısında başarısı yok. yenemediklerinde gemi su alıyor. bu nedenle gs fb yenince maç için sevinip (illaki sevinicez, eğlenicez..) ileriki maçlara bakar. fb yendiğinde 10 yıl boyunca sürekli konusur. konu ne olursa olsun fenerbahceli birisi daima avunmasını bilir. dolar 3 lira olsa fenerli gene cıkıp 6-0 nası koymuştuk diyip günü kurtarabilendir. O_o fb yenilirse de yine yenmiş gibi eğlenmek için laf atarlar. yok yenemiyorsunuz zaten, kırk yılda bir dedik alın yenin sevinin bıdıbıdı. çok leş ortam.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 olm onu da diyemiyoruz ki, ebesini optuler ligin. PLAYOFFA GIDERIZ! diye seviniliyo artik asdf.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Admin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ahaha averajla şampiyon oldu! haberi yazan ne içtiyse ben de istiyorum!
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 DynamicK said: cavanagh said: forumda birkaç tane adam var yenilince nasıl tepki vereceğini bilemeyen, laf cambazlığı ile üste çıkmaya çalışıp tatmin olan bu adamlar niye böyle anlamış değilim doğal seleksiyon fenerbahcenin gs yenmek dısında başarısı yok. yenemediklerinde gemi su alıyor. bu nedenle gs fb yenince maç için sevinip (illaki sevinicez, eğlenicez..) ileriki maçlara bakar. fb yendiğinde 10 yıl boyunca sürekli konusur. konu ne olursa olsun fenerbahceli birisi daima avunmasını bilir. dolar 3 lira olsa fenerli gene cıkıp 6-0 nası koymuştuk diyip günü kurtarabilendir. O_o fb yenilirse de yine yenmiş gibi eğlenmek için laf atarlar. yok yenemiyorsunuz zaten, kırk yılda bir dedik alın yenin sevinin bıdıbıdı. çok leş ortam. admin falan ama çok saçma bir yorum bu ya, dolar falan ne alaka hahaha
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Red said: bu saatten sonra sağ bekte sabri falan izlemem ben arkadaş Aynen bak:)..
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 gs tv'de benim arkadaş yazıyo bazılarını kafaları gidip geliyo onların ya fena haldeler yani ahah
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Adam gerçekleri söylemiş. Sen de o anlattıkları arasındasın Atakan. Ayrıca maçın full dl linki bulabilir miyiz ki? Bilen var mıdır?
Öne çıkan mesajlar