Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

valla genelde derbilerden sonra kazanan takım taraftarı digeri ile gece boyunca dalga gecer. bence cok sevinildigi falan da yok yani. su sike ve playoff muhabbetleri olmasaydı cok daha fazla dalga gecilirdi. futboldan soguttular, derbi galibiyeti seytanın bacagını kırmak dısında sevindirmiyor.
katılıyorum. çok üzülmedim ben de, öyle diyim =) rövanşta yeneriz bile diyemiyorum rövanş oynar mıyız bilemediğimden ehueh

zaten bizim oyuncular da aynı şekildeydi. bugün de, geçtiğimiz cumartesi de. istek yoktu. ben fenerin ruhsuz oynadığı derbi son yıllarda bir tek 0-0 biten iki iddiasız takım olduğumuz, sonunda kavganın çıktığı maçı hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Red said:

oyundan cıkarken kenar çizgisine 1 metre kala forma cıkardı diye sarı kart ahahahahahah

http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=112760822169550
şu videodakinin yönetmeliğe göre yanlış olduğu 1 hafta boyunca tv'de konuşuldu, dalga geçildi. eskiden gösteriliyordu ama artık oyundan çıkan oyuncu formasını çıkarırsa kart gösterilmiyor.

yani ne saçma sapan bir şeye takmışsınız bi de şu maçta
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Mighty_THoR said:

Red said:

oyundan cıkarken kenar çizgisine 1 metre kala forma cıkardı diye sarı kart ahahahahahah

http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=112760822169550
şu videodakinin yönetmeliğe göre yanlış olduğu 1 hafta boyunca tv'de konuşuldu, dalga geçildi. eskiden gösteriliyordu ama artık oyundan çıkan oyuncu formasını çıkarırsa kart gösterilmiyor.

yani ne saçma sapan bir şeye takmışsınız bi de şu maçta

ss or never happened
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada fenerli semihin bizim sarı oğlan'ı sakatlamaya yönelik hareketi gerçekten çok ayıp. makasa almış ayağını, o ağır zeminde kurtaramasa kırılmıştı şimdi o bacak. adam formayı giymiş takımda yerini sağlama almışken güzelim futbol hayatını bitirecekti bir hareketle. ayıp gerçekten.

bi de beşiktaşın hakkı yendi
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle söğütlüçeşme metrobüs durağında taşla sopayla metrobüs basan babadan oğula nesil arkadaşlara selam ediyorum.

maç çok iyiydi, böyle bi fener bulmuşken biraz daha atabilirdik ama bu da yeter tabi.

neyse hem

EZ
DİK!

hem de

DER!

edit: bi de çok pis totem yaptım. yenilcezden başka bir şey çıkmadı ağzımdan kaç gündür.

feneri yenmek için demek ki benim maça gitmemi bekliyormuş galatasaray.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray taraftarinin en basit fenerbahce galibiyetlerinde boyle bi sekilde komikli ezme seysi cikarmak icin yirtinmasi inanilmaz dikkat cekiyor bi kac sezon onceki galibiyetiniz de nondanin goluyle 1-0 yendikleri icin yillardir FENER ZENCI SEVER diye dolasanlar falan vardi

sorun malzeme sikintisi sanirim

maca gelirsek cimbom aykutun ilk yaridaki sacma denemesini affetmedi
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

yenilirsin - ROROOROYOOYEO KAC SONO OLDO LOLOL
berabere kalirsin - 1 PUONO SOVUNUYORSONOZ OF
yenersin - ABORTOLO SEVONC

TITITIITTI

kıyamam eternal HADHSAGYHFASUSAGYHAS
HFUIADSOJDOPSGODS

nasıl ezdik ama?

helals 2000 gün sonra kazandınız evinizde tebrikler panpa acaip ezildik 10 yıldır valla napcaz bilmiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

yenilirsin - ROROOROYOOYEO KAC SONO OLDO LOLOL
berabere kalirsin - 1 PUONO SOVUNUYORSONOZ OF
yenersin - ABORTOLO SEVONC

TITITIITTI

kıyamam eternal HADHSAGYHFASUSAGYHAS
HFUIADSOJDOPSGODS

nasıl ezdik ama?

Bak masquerade kardeş.

Efendi,akıllı ve kültürlü bir Galatasaray taraftarı bi iki dakika düşünür..Der ki ; Lan benim takım son 20 maçta 3 tane galibiyet almış, 11 yıldır evinde yenemiyo Fenerbahçeyi, en son da nisan 2008'de yenmiş.Benim takımım bu gün çok güzel futbol oynadı allahı var hiç bir Fenerbahçeli taraftarda "hak etmediniz" "bala göte yendiniz" demiyor tebrik ediyor ama ben içimde yıllarca biriktirdiğim o hüsranları bu denli şuursuzca çıkartarak yanlış yapıyorum sanki..galatasaraya yakışmıyor sanki benim bu hareketlerim..Bu adamlara EZ-DİK dememem lazım..
adamlar benim takımımı her zaman Eziyo zaten demesi lazım.
Ben şimdi böle cool olayım efendi olayım'da..Hakkaten tuttugum takımın büyüklügüne yaraşır bir hareket sergiliyim diceksin kardeş.Sen ve senin gibi tipler EZ-DİK dedikçe biz enerbahçeli taraftarlar götüyle gülüyo yavrucum.
Çünkü ortadaki gerçekleri göremicek kadar kendinizi kaybetmişsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...