Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek Into Darkness (2013)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

nienna said:

belki geminin düşüş istikametinin tersi yöne doğru sarkıyorlardı emin değilim :)

söylemeden geçemeyeceğim. filmin en büyük eksikliği o trailerlar ile yaratılan "darkness coming" havasının olmaması. o epiklik hiç yoktu. khan gelecek, sistemi terörize edecek, büyük kayıplar olacak, trajik şeyler yaşanacak, drama olacak, çaresizlik olacak, aforizmalar saçacak; kirk perişan edilecek falan derken çok yüzeysel kaldı güzelim villain. dark knight rises trailer'ında beklediğim aynı bu şeyi filmde de bulmuştum mesela. bu hava vardı fragmanlarda bile. büyük çaplı felaketlere sebep olan bir adam ve bir çöküş öyküsü gibiydi.

keşke şu dizi olsaydı, resmen dizi kafasında çekiyor zaten adam trekleri. ayrıca çok yüzeysel işleniyor sahneler, hani çok kollu değil anlatım. ne doğru dürüst dünyayı görebiliyoruz ne de başka gezegenleri ve ırkları. her şey uzaktaki bir panorama hala. iki filmden beri bu prequel mi diyorlar; o hava var. girizgah gibi hala. çok ucuz "son anda yetişen adam" numarası var çoğu yerde. adam gibi bir anlatımı bağlayamayınca buna başvurmuş adam.

filmi izledikten sonra şunu okuyup katılmıştım ama katılıyorum yazmayı unutmuşum

katılıyorum
artıbir
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...