Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 nienna said: belki geminin düşüş istikametinin tersi yöne doğru sarkıyorlardı emin değilim :) söylemeden geçemeyeceğim. filmin en büyük eksikliği o trailerlar ile yaratılan "darkness coming" havasının olmaması. o epiklik hiç yoktu. khan gelecek, sistemi terörize edecek, büyük kayıplar olacak, trajik şeyler yaşanacak, drama olacak, çaresizlik olacak, aforizmalar saçacak; kirk perişan edilecek falan derken çok yüzeysel kaldı güzelim villain. dark knight rises trailer'ında beklediğim aynı bu şeyi filmde de bulmuştum mesela. bu hava vardı fragmanlarda bile. büyük çaplı felaketlere sebep olan bir adam ve bir çöküş öyküsü gibiydi. keşke şu dizi olsaydı, resmen dizi kafasında çekiyor zaten adam trekleri. ayrıca çok yüzeysel işleniyor sahneler, hani çok kollu değil anlatım. ne doğru dürüst dünyayı görebiliyoruz ne de başka gezegenleri ve ırkları. her şey uzaktaki bir panorama hala. iki filmden beri bu prequel mi diyorlar; o hava var. girizgah gibi hala. çok ucuz "son anda yetişen adam" numarası var çoğu yerde. adam gibi bir anlatımı bağlayamayınca buna başvurmuş adam. filmi izledikten sonra şunu okuyup katılmıştım ama katılıyorum yazmayı unutmuşum katılıyorum artıbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Kitapları var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 benedictin fragmandaki " you think your world is safe now " demesini bekledim film boyunca, sesine kurban oldugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6B22Uy7SBe4&feature=c4-overview-vl&list=PLFWHlH4koGZAeH9x2wWeTB32VCESjRI51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 3. cüsünde büyük ihtimalle klingon savaşlarına ve eski filmlerde klingonların kirkten niye büyük komutan diye bahsetmelerini görecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Spoiler jupiterde ki kordinatta ne vardı ve ordan nasıl komutanın gemişine ısınlandı,benmi anlamadım seneryoyu oldu bittiyemi getirmişler yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 komutanın gemisi varmış işte orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 lol baya bi algılıyamamışım o zaman, bi daha bakcam o sahnelere gemi diilde uzay üstü gibi bi sey o halde orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Yok o uzay üssünde o gemi varmış işte, orda onu inşa etmişler. Scotty diyo ya hatta, bunu buldum koordinatlarda diye bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 spoiler o konuyu çok cabuk geciyor, öyle bi gemi için çok az konu ayırmışlar pat diye cıkıyor ortaya, ama süpriz oluyor oha oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Vizyondayken kacirmistim, iyi oldu izledigim. Iyi gidiyor Star Trek serisi, esasen bu noktadan sonra filme ara verip diziye gecmeleri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 oha fragmanından baya farklıymış film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 3. bir film de gelecek hatta 3.filmde klingon federasyon savaşı ve eski serilerde niye klingonların kirkü büyük bir komutan olarak gördüklerini görücez yani gelsin geniş uzay savaşları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Praetorian said: spoiler o konuyu çok cabuk geciyor, öyle bi gemi için çok az konu ayırmışlar pat diye cıkıyor ortaya, ama süpriz oluyor oha oluyosun. Söyle de bişey var Filmin ilk başında komutanın masasında maketi var sanırım orda spoileri yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar