BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Oyunun sunucularında bir problem oluşmuş. Doğal olarak adamlar sunucuyu kapatıp bakıma almışlar ama sonra dataların silinmiş olduğunu farketmişler. Yayından kalkmış soora. ahahhahahahahhahaa yazık ya http://massively.joystiq.com/2011/11/15/hangame-mmo-accidentally-deleted-shut-down-forever/ çok acayip bir yer şu mmo dünyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 geldim. m2 metin2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Dünyanın en salak bahanesi bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 oyun tutmadı paraları alalım kacalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Genwa said: Dünyanın en salak bahanesi bu ne be +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ben single savegame'lerimi bunlardan iyi koruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 15 kasım haberi, daha önce tartışılmıştı sanki forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar