Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abi su kiz nasil bir insanustu guzeldir

abibukizne

Öne çıkan mesajlar

Seru said:

Buji

Dünyanın heryerinde böyle bu. Nereye adetli Türk giderse orada kadınlara karşı abazanlık yaptığı için ciddi şekilde reputasyonumuz düşüyor.

Seru san;

Turkler ile ilgili bir sorun degil alt tabaka kulture sahip olup Turk kulturunuzden uzak sekilde yasamis ve insan kulturel duzeyinden asagida olup arapca ve kurdish dillerini konusabilen kisilerin yaptigi ve olusturdugu bir durum bu Japonya da. Ama asla ve asla racist lik yapmiyorum. Ama bir arkadasimizi Turk erkek arkadasi dovmustu.Tekme ve yumruk atarak.Yani kizarkadasini dovuyor ve bizim buna karisamayacagimizi biz etkisiz hale getirirken bagirarak bize soyluyordu. Cenesini hafif inciterek konusmamasini saglamistik. Ama sorun soyleki bu bayana vurmak ve domestic violence uygulamak Turk kulturunde degil Arap kulturunde olduguna inaniyorum. Ne yazik ki O Turk u etkisiz hale getirmek zorunda kalmistik. Yani gercekten Yurt disinda ki Turklerin cogunlugu normal anlamda iyi olan Turklerden farkli oldugunu dusunmekteyim. Ayrica bu duzeysizlikten dolayi su zamanda artik vizeli giris gundeme getirilmeye calisiliyor cunku cok sayida kacaginiz var ulkemizde. Sadece durumu acikliyorum. Cunku bir baska Turk ile tanismistim her sekilde bu Turk reputation in dan uzak bir kisilikti. Ayrica gunumuzde Paticik forum sitesindende tanidiklarim oldu. Isim vermeyecegim ve gostermeyecegim fakat gercekten iyi bireyler. Yani bu sebeble tum Turkleri yargiladigimi asla dusunmeyiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Buji

yok abi öyle değil. he orada senin gördüklerin o şekilde olabilir ama ben mesela kazakistandayım, etrafımdakiler ne kurdish dile hakim ne de selamınaleykümden öte arapça biliyorlar. ama hepsi abazan style, veya birçoğu. 91'de ülkenin kurulmasından sonra ciddi şekilde türk yapmış memlekete. son senelerde polislere rüşvette ciddi artış var, senşn türk olduğunu anlayan ağa bi sup akşası diyor. hatunlar keza eskiden medeniyet ölçüsünde tanıştığın kızı evine götürebilirken şimdi şampanyalar paralar şunlar bunlar. sevgilisine araba almak falan garip garip hobiler. buradaki insanlar cidi şekilde türk nufusunu sevmiyor. hatta seneler önce kazakalr ile türkler arasında çatışma çıkmıştı, türk medyası 5 10 kişi öldü dedi ama en aşa 100 türk telef olmuş burda, sebep maaş farklılığıydı ama diğer ana sebeplerden biri ide corruption'dı.
Sosyal ağlarda paylaş

JP de Turklerden once Corruption mega stari Fransizlar Ingilizler ve Amerikalilardir. Ama Turkler de zamanla bu corruption a dahil oldular. Uzucu olan yeni gelen Turk ogrencilerinin coguda Playboy denemeleri yaparak daha da Turklerin adini lekelemektedir. Kisaca iyi bir cizelge olusturmuyorlar gozumuzde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...