DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 CCP'nin mevcut oyunculara sunmus oldugu 60 gunluk trial paketi yeni baslamak isteyenler icin bulunmaz firsat. Dolarin tavan yaptigi su gunlerde 30$ para bayilmaktansa elinde kod bulunan arkadaslara ufak bir yardim ile sahip olunabilir. Elimde 2 adet kod mevcut almak isteyen var ise PM atabilir. Elimdeki kodlar 24/12/2011 tarihine kadar aktive edilmelidir. Mevcut Trial hesaplarda calismamaktadir. Bir nevi 60 gunluk ozel davet gibi dusunulebilir. Kod kullanimi (English) Redeeming Winter 2011 60 day Trial codes 1) These codes are single use. 2) These codes are transferable. 3) They can be copied and sent via most any means, but these are single use codes good for creating one 60 day EVE trial account. 4) These codes may not be used to extend any existing trial or add game time to any EVE account. 5) To redeem these codes simply go to secure.eveonline.com/Activation, enter your code and fill in your trial account details. 6) These codes must be initiated by January 24th, codes will be invalid to start after that point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Aslında ne zamandır denemeyi düşünüyordum ,ben alabilirim bir de trialda ne gibi kısıtlamalar var ,yani 60 gün baya uzun eğer kısıtlama varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Kisitlama her gemi acik olmuyor ama zaten o surede o gemilere biniyor olmanda tuhaf oluyor. Sitede aradim ama bulamadim tam farklari neler diye. Trial Account neler yapamaz? Trial account limitations were introduced as trial accounts were not being used as intended, to try the game, but instead to launder ISK and transfer stolen items between accounts etc. Trial account limitations are necessary to prevent misuse. Trial account characters can not: Post on the forums Use the Contracts system Use any in-game trade channel Transfer money to other players Rename cargo containers in space Transfer corporation money to other players Request missions from agents Level 3 or above Trial account characters can only: Post a new eve-mail every minute, that is one mail per minute Send roughly 3 messages in a row through in-game channels, a 7 second delay is then put on the user's next message Also, they can not train the following skills: Corporation Management: Starbase Defense Management, Anchoring Electronics: Cynosural Field Theory, Cloaking Industry: Gas Cloud Harvesting, Drug Manufacturing Planet Management: Command Center Upgrades, Interplanetary Consolidation Science: High Energy Physics, Plasma Physics, Nanite Engineering, Hydromagnetic Physics, Amarrian Starship Engineering, Minmatar Starship Engineering, Graviton Physics, Laser Physics, Electromagnetic Physics, Rocket Science, Gallentean Starship Engineering, Nuclear Physics, Mechanical Engineering, Electronic Engineering, Caldari Starship Engineering, Quantum Physics, Astronautic Engineering, Molecular Engineering Spaceship Command: Logistics, Caldari Dreadnought, Transport Ships, Gallente Battleship, Minmatar Battleship, Caldari Battleship, Amarr Battleship, Gallente Industrial, Minmatar Industrial, Caldari Industrial, Amarr Industrial, Gallente Titan, Minmatar Titan, Caldari Titan, Amarr Titan, Mining Barge, Caldari Freighter, Exhumers, Concord, Gallente Dreadnought, Minmatar Dreadnought, Black Ops, Jove Frigate, Amarr Freighter, Jove Cruiser, Gallente Freighter, Minmatar Freighter, Heavy Interdictors, Interdictors, Jove Industrial, Carriers, Flagships, Jove Battleship, Electronic Attack Ships, Amarr Carrier, Amarr Dreadnought, Heavy Assault Ships, Command Ships, Capital Industrial Ships, Battlecruisers, Capital Ships, Polaris, Marauders, Jump Freighters, Interceptors, Covert Ops, Bombers, Advanced Spaceship Command, Recon Ships, Caldari Carrier, Gallente Carrier, Minmatar Carrier, Assault Ships Trade: Contracting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Üsttekileri anladım da şu train edilemeyen skiller hakkında hiçbir fikrim yok,zaten oyun hakkında bir fikrim yok,fikrim olsun diye triala talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Kodu PM ile yolladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Şimdi son trailer'ı izledim, time dilation diyor. Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rHIhp_vpeIs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 peh bilsem beklerdim başlamadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Teşekkür ettim kod için , bu arada oyun hakkında pek bir fikrim yok ,pvp için beni yönlendirebilir misiniz ,nasıl bir yol izlemem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ben kendi kodumla 2. bi account açtım ama bunu plexle aktif edemiyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Oyunu aldım banada 1 kod verdiler bu ayın 24ünde bitiyor,isteyen olursa bende vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yollayabilirim ben de 60 günlük 1 invite isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barag Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ben istiyorum atarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar