Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 fransa'nın turnuva öncesi hazırlık maçlarında baya ümitlenmiştim ben aslında. tabi o maçların ciddiyet derecesinin de çok etkisi var adamların oyununun iyi veya kötü gözükmesinde, yine de bu kadar tutuk gözükmeleri şaşırttı beni. gerçi 2006'da da vasat bi gruptan ittire kaktıra çıkıp sonra finale yürümüşlerdi de, zidane istedi diye oldu o. ispanya azalarak bitiyo gibi bi görüntü var diğer tarafta, ama adamların gol yemesi de kolay olmuyo o kadar topu tutup bayınca. istedikleri kadar etkisiz olsunlar hücum konusunda, kotarıyolar bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 valla hırvatistan'a resmen yazık oldu, ispanya'yı resmen çaresiz bıraktılar ama işte bir şekilde kazndı yine ispanyollar, verilmeyen 2 net penaltı var ama neyse ... İspanyolların son turnuvası, aldılar aldılar yoksa daha birkaç yıl adam gibi zorlayamazlar tepeleri gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kontrayo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ronaldo'yı çıkarsan, bank asya takımı olur portekizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ronaldo da fikirtepeli falan ama böyle istekli oynadı mı seviyorum keratayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 asdf öküz almeida, ilk defa işe yaradı onda da mal gibi ofsayta düştü ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 "soğan anda müdahale " mi dedi spiker bana mı öle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Şu Nani'nin tek bir katkısı yok takıma resmen, Quaresma bile şimdiye daha çok katkı vermişti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 derken RonaldoOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 haketti cingen.guzel gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Helalin var Ronaldo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 adam gole koklaya koklaya geldi resmen, cidden mükemmel bir adam şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 where is your messi now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kontranın çalımlar aynı yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ahah lan gene gittim, gene gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 coentrao çok kıral ya almeida inanılmaz berbat ama dlfkbmfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 sansa bala 2 3 sallasada hemen satsak hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 nası cıkmıs bu mallar ceyrek fınale yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 çek cumhuriyeti ne kadar dandikti ya, dakika 20-30'dan itibaren izledim de hatırlamıyorum pozisyonlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 maçın bu kadar zevksiz olmasının sebebi benim. Ben izlediğim için öyle bayık geçti. Ronaldo'nun habire direklere toslaması da şanssızlık değil, benim bu turda fantazi futbol takımımda ilk 11'de olmasından dolayı. Esas yarın kaptan seçtiğim Gomez ne saç baş yolduracak iyi izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Baros turnuvanın net en kötüsü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 almeidayla kapisirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 almeida iyi zıplıyor, başka olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 5 numara kontrao nasıldı? spiker ismini öyle bir telaffuz ediyor ki içeriden kontratak anlayan herkes salona koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Milan Baros milli takımı bıraktığını açıklamış. Küstüm oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar