Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

abicim uefa da her daim federasyona siz karar vericeksiniz diyor da, arkadaş federasyon dediğin ne kadar bağımsız bir kurum ki her yerde? baskıyı gördü mü götü başı oynar yani, italya'da da böyleydi her yerde böyle.

Şahsi fikrim davalar ayrı görülse (şike örgüt vs), 6 ayda fln sorgusu yargısı bitse şike kısmının (çok mu zor lan?) federasyon da ona göre karar verse. maa'ya herkes vay efenim şöle kıvırdı böle kıvırdı diyor. lan kolay mı adam gelmiş ikinci günü böyle bi olay olmuş. olayın başrolünde yıllardır sevdalı olduğu, aziz olmasa başkan olacağı kulüp var. yöneticilik yapmış vs. sevdiğinden yapmasa üzerindeki baskıyı düşünebiliyor musunuz? kimse oraya geliyosa o baskıyı kaldıracak rererö yapmasın burada. kim bekler ki oraya gelince öyle bi olay olacağını? başbakan seçilip 2. günü uzaylı istilası ile karşılaşmak gibi bişi lan bu, götü başı dağıtırsın tabi.

neyse diyeceğim, "ırkıdışlır ınlırı dı dişinilim birız"
Sosyal ağlarda paylaş

Adam suç işlemiş , gözaltında tutuluyor ,şimdi de davası görülecek , anlaşılacak suçlu mu değil mi . Basına sızan kanıtlar bile dünya kadardı . 5 ay gibi kısa bir sürede de iddanameyi bitirdiler , 1000 gün suçsuz yere yatan varken , mafya babası kılıklı ,her halinden suçlu olduğu belli adam, cezasını çekicek diye , milyonlarca kişiyi goygoya getiriyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Adaletsiz madaletsiz, neden şike yaparsın arkadaş. Yapma. Yasayı da çıkartan sensin. Şimdi çek cezanı paşa paşa. Siz de ne şikesi yea'dan cezalar çok ağıra geçtiyseniz artık ohooooo... Aleyhtar yazarları susturup sindirmeye yönelik yaptın bu yasayı. O zaman ağır değildi de ucu sana dönünce mi ağır oldu?

Ne diyeyim ki ben size... Daha da beter olsunlar. Kendini bir halt zanneden, ben en büyükçülerimin gazı da bu şekilde alınmış oldu.

UEFA cezalar ağırlaştırılsın, kimse cesaret edemesin derken bazı kesim ki, kimin olduğu besbelli, hala cezalar hafifletilsin havasındalar. Kardeşim, benim çalma lüksüm var mı? Var. Emek hırsızlığı yapma lüksüm var mı? Var. Bunun da bir cezası yok mu? O da var. Ben neden bu şekilde yollara yeltenip hırsızlık yapmıyorum? Ucuz numaralar peşinde koşanlar da bir zahmet alsın o cezayı.

Şimdi insaniyet insaniyet diye ötenler de yapılan emek hırsızlığına çıt çıkarmadı. Yapanın da yanına kar kalmadı. Güzel oldu çok iyi oldu yani... Helal olsun Cumhurbaşkanımıza da... Adammış.
Sosyal ağlarda paylaş

Cezalar hafifletilsin diye ağlamak hakikaten onursuzluktur. Bülent Arıç'ta , cumhurbaşkanımız da bu konuda haklılar . Takdir ettim , ne yalan söyliyeyim . Suçsuzuz zaten yerine , e bari hapse girmeyeydik moduna geçildi.

Bu arada geçen Platini'nin röportajını izledim . Çok dikkatli dinleyemedim ama adam son derece rahat bir şekilde diyor ki , e tabi Fener'i atıcaktık , Türk futboluna iyilik yaptık , neyin ne olduğunu , neler döndüğünü siz daha iyi biliyorsunuz ( gazetecilere diyor ) . Bu pislikten temiz çıkma şansı yok zaten FB nin , gerçekler ortada tarzı konuşuyor . Adam dünyada futbolun patronu. Bütün dünya vs fenerbahçe goygoyuna inanan insanları anlamıyorum , bu kadar mı dar görüşlüler, körü körüne gidiyorlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

Çok dikkatli dinleyemedim ama adam son derece rahat bir şekilde diyor ki , e tabi Fener'i atıcaktık , Türk futboluna iyilik yaptık , neyin ne olduğunu , neler döndüğünü siz daha iyi biliyorsunuz ( gazetecilere diyor ) . Bu pislikten temiz çıkma şansı yok zaten FB nin , gerçekler ortada tarzı konuşuyor . Adam dünyada futbolun patronu.

Platiniye rapor veren kim? Baş müfettiş. Baş müfettişe bu yorumları yapan kim? Geçen gün ortaya çıktı işte baş müfettişin mahkemeye verdiği savunmaya göre tff den 2 kişi kafasına göre adamla buluşup fenerin %1 bile masum olma ihitmali yok diyor. kapiş?
Sosyal ağlarda paylaş

gene bir gizli tanık ve gene ergenekon.

gizli tanığın ifadesine göre Aziz Yıldırım'ı klubün başına ergenekon getirtmiş ahahahaha. Ulan GS'liyim Aziz'i sevmem ama ayıp ya bu yapılanlar. Daha neyin nekadar intikamını alma peşinde bu cemaat. yetmedi mi bitemedi mi hırsınız, intikamınız be.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

kithnos_1 said:

Çok dikkatli dinleyemedim ama adam son derece rahat bir şekilde diyor ki , e tabi Fener'i atıcaktık , Türk futboluna iyilik yaptık , neyin ne olduğunu , neler döndüğünü siz daha iyi biliyorsunuz ( gazetecilere diyor ) . Bu pislikten temiz çıkma şansı yok zaten FB nin , gerçekler ortada tarzı konuşuyor . Adam dünyada futbolun patronu.

Platiniye rapor veren kim? Baş müfettiş. Baş müfettişe bu yorumları yapan kim? Geçen gün ortaya çıktı işte baş müfettişin mahkemeye verdiği savunmaya göre tff den 2 kişi kafasına göre adamla buluşup fenerin %1 bile masum olma ihitmali yok diyor. kapiş?

inanın masallara . yaptınız şikeyi cezasını seve seve ödiyceksiniz . kapiş ?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

cidden öyle birşey yazıyor mu ?

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/12/03/savci-sike-iddianamesini-acikliyor

http://www.gazeteport.com.tr/haber/66294/aziz_yildirimi_ergenekon_sectirdi

said:
"Yıldırım'ı Ergenekon seçtirdi"

Şike soruşturması dosyası açıklanırken oldukça tartışılacak, gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı.

İddianameye giren bir gizli tanığın ifadesine göre Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe Başkanlığı'na Ergenekon adı verilen terör örgütü seçtirmiş. Aynı tanık Aziz Yıldırım ile Sedat Peker arasındaki ilişkileri de anlattı.

1 tanık alana 2 itiraf bedava!
Sosyal ağlarda paylaş

Çamur at, konu saptır, kendini hep masum göstermeye çalış. Aziz Yıldırım as always. Savunma bile ben yapmadım değil de, alınan ses kayıtlarının bir bölümü yasa çıkmadan önce yapılmış, geçersizdir üzerine kuruluyorsa artık ne diyeyim size?

İşleri güçleri bir yerden bir açık yakalayarak abuse etmeye devam etmek. Allah bin beter etsin...
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Çamur at, konu saptır, kendini hep masum göstermeye çalış. Aziz Yıldırım as always. Savunma bile ben yapmadım değil de, alınan ses kayıtlarının bir bölümü yasa çıkmadan önce yapılmış, geçersizdir üzerine kuruluyorsa artık ne diyeyim size?

İşleri güçleri bir yerden bir açık yakalayarak abuse etmeye devam etmek. Allah bin beter etsin...

savunma dediğin öyle kurulur zaten.

İddia makamı iddiasını ispat etmekle yükümlüdür. Savunma makamına suçsuzluğunu ispat etme zorunluluğu getirilmemiştir. O yüzden ortaya konulan deliller varsa bu delilleri şeklen çürütmeye gidilmesi son derece normal. Yani nasıl elde edildi, yasaya uygun mu davranıldı, delilleri elde edenlerin yetkisi var mı yok mu ?

Ayrıca "şüpheden sanık yararlanır" diye bir hukuk kuralı vardır. Yani ortada bir şüphe varsa sanık lehine karar çıkar. O yüzden delillerin ne şekilde, kimler tarafından, hangi yasalara uygun olarak toplanacağı belirtilmiştir. Amaç şüpheye yer bırakmayacak şekilde suçu ispatlamaktır.

İlerde kendinizi mahkeme karşısında bulursanız böyle delikanlılık yapıp, nasıl olsa suçsuzum ben ya bak nasıl ispatlıyorum diyip delillerin hukuka uygun olup olmadığını sorgulamazsanız ve kendi kafanızda bir avukata denk gelirseniz kendinizi 10m2'lik beton yığınında bulursunuz.

not: hukuk normlarına göre yazdım tabi bunları. Türkiye'de cemaat hukuku işlediğinden herşey olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çeteci adam kendi arabasını kullanır mı tek başına.

Işine gelmeyeni ergenekon şike örgüt hapse at mis gibi hayat.
Gözlüklerinizi çıkarın Aziz Yıldırım olarak değilde sıradan bir insan olarak düşünün şu davayı biraz inceleyin.
Serdar Adalı vs içinde aynısı geçerli.

Çok subjektif bakıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...