Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

İyide bişeyin hasıraltı edildiği yok ki, Trabzonspor da teşebbüsle suçlanıyor zaten, ama etik kurulu raporunda isimleri temiz geçti diye gevşedi zaten Trabzonlular...

Ayrıca banane Trabzonspor'dan, adamlarla dalga geçme şansımız yok ki bi Tharkas var forumda benim bildiğim Trabzonlu, e ne diyecez ki askerdeki adama?

Varsa bi suçları onlar da küme düşsün, hatta varsa suçu Beşiktaş da küme düşsün.

Ama niye onların değil bizim üstümüze geliyorlar sorusunun cevabı kuyruk acısı vs bilmemne değil Aziz Yıldırım'ın örgüt liderliğiyle ve çete kurmakla suçlanıyor olması, 3 değil 5 değil 19 maçla ilgili savunmasının istenmiş olması olabilir mesela...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Sence orda "Galatasaray teşvik primi vermiştir" yazıyor mu?

Kayseri maçını erken bitirince biz Denizli maçına geçmiştim.
O maç o kadar kötüydü ki Fener oy oy. Dünyaları kaçırmıştı altıpastan Denizli. Para verdiysek Fenere vermişizdir. :p

Şaka bir yana teşvik falan yolladıysak direk cezamızı neyse versinler, kupayı vs da alsınlar, yerler öyle şampiyonluğu. Yollayan kimse de ihraç etsinler anında kulüpten.
Sosyal ağlarda paylaş

19 macı dusurduler, hatta aziz cıklama yapmadımı noldu diger maclar diye?

bi tane allahın kulu su yazıcagıma cevap versin, GS li olsun mumkunse.

Simdi TS nin ne bok yedigi ortada, TFF UEFA baskısı yuzunden vs FB yi yollamadı avrupaya, TS yi yolladı.

biriniz de bisi demediniz, komedi.

SIFIR TOLERANS HOHOHOHOHO UEFA, TS yi yolladı ya varmı boyle bisi.

operler oyle sıfır toleransı. TS suclu bulunursa onlarada bir ceza vs gelirse BURSA dava acar umarım TFF ye.

spora gidiyorum cevap gerekirse gece gelince yazarım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen zaten kimsenin itirazı yokki. (Masq'ın yazdığına itafen) Çook yazdım tekrarlamayayım. Metin Oktay bile olsa gözümde zerre değeri kalmaz şike yapmışsa. Tamam, çoğu Fenerbahçeli'de böyle düşünüyor olabilir.
Ama Fenerbahçe'nin gündemde bu kadar kalması da gayet doğal.
Aziz Yıldırım gibi bir adam küçük dünyaları ben yarattım modunda geziyordu yıllardır, ona hafif bir hayat dersi geldi diye bakıyorum olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

Zep said:

Iggy said:

Bir önceki sayfaya trabzonla ilgili delilleri koydum hasıraltı edilmiş iddaanameden bir yorum gelmedi niyeyse zegna.

Odatv kaynak.

trabzon deliller

ya şunu postlayıp duruyosunda zaten trabzonun teşvik girişiminde bulunduğu bilinmiyor muydu herkes tarafında?

sadri şener içeri alınmadı mı?burda bile kaç defa söylendik trabzon 58. maddenin değişmesini istiyor çünkü onlar da yanacak diye.

neyi kanıtlamaya çalışıyosun burda zaten bilinen şeyler bunlar.

olay basına neden yansımadı olayıysa basına şucu o.
sonuçta ordaki deliller iddaanamedeki deliler,ee iddaname nerde mahkemede.

problem?

e adamlar sampiyonlar ligine gitti iste bu halde.

hatta trabzonun sampiyonlar ligine gidicegi aciklandiginda sadri senerin yurtdisina cikis yasagi vardi, olay direk ortpas edilip kaldirildi o yasak

hala örtbas edildi diyor örtbas edilen ne?iddanamede vs var heryerde ona rağmen ueafa trabzonu aldı şampiyonlar ligine burda da bi ton tartışıldı zaten o karar.

şimdi sanki ortaya çok gizli bişey bulmuşssunuz gibi sabahtan beri şokşokşokdelillertrabzonodatv tamam biliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 1m Reply Retweet Favorite · Open
ŞOK İDDİA-1: Bülent Uygun, Sadri Şener'in kendisine 1 milyon Euro'luk şike teklifi yaptığına dair imzalı bir ifadeyi Aziz Yıldırım'a vermiş!

İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 40s Reply Retweet Favorite · Open
ŞOK İDDİA-2: Aziz Yıldırım, bu ifadeyi 14 Şubat'ta mahkemeye sunmaya hazırlanıyor.. Bunu, kendisini ziyarete gelenlere anlattığını duydum..

LOOOOOOOOOOOOL
AHAHAHA

Sadriye müstahak. Her kameraya kupam da kupam diye koşan çıkarcı ahaha.

Yalnız haber doğruysa bile savunmalarda çok komik şeyler dinlenecek. Aklanacağına hala diğerlerini de aşağı çekme uğraşı var sanki. :p
Sosyal ağlarda paylaş

BJK kupa maçında şike yapıyor, şike yaptığı söylenen futbolculardan bir tanesinin bir golü var olmayan ofsayt pozisyonda ofsayt diye kesiliyor. Diğer yaptığı söylenen adamın ise bir golü bir asisti var. BJK ise şansa bulduğu gol ile penaltılarla IBB'yi anca yeniyor. Ortada usulsuz transfer kanıtları bol bol var, ona kimse birşey demiyor zaten lakin şike yaptığı söylenen adamların üstündeki bütün tedbirler kaldırılıyor ve ilk salınanlardan oluyorken halen şike diyen salaklar var. Yapacak birşey yok gerçi, neyse ana konumuza geçelim.

Şu yasa da resmen göt kurtarmak adına yapılmış birşey kimse kusura bakmasın. Burada pisliğe batmayan kimse de yok. Destekleyenler de illahi şike yapmış, kurtulmak için destekliyor değil.

Olayı tam bilmiyorum, şehir dışındayım ve sadece son olayı gördüğüm için şuraya gelip yazmak istedim. BJK şu olayı destekliyor mu bilmiyorum ama destekleyecektir. Niye derseniz emredilecektir. Yayıncı kuruluş yüzünden,

BJK'nin şuan ayakta durmasını sağlayan tek adam akıllı kaynak yayın gelirleri, Digitürk. Dijitürk ne isterse kulüp onu yapıyor, çünkü BJK oraya muhtaç, hal böyle olunca Dijitürk = TFF'nin köpeği haline geliyor mimlenmiş köpeğimiz Tüpçü. Yeni büyüğümüz Bursa'nın ve sözü geçen Anadolu kulüplerinde de aynı olay malesef var.

Bu kararı hangi kafa ile verdiler orası da apayrı bir boyut. Şu olay ile resmen Arjantin ligine çevirdiler. Büyük iki kulübe zarar gelmesn diye her bokun çevrildiği ve diğer takımların yok sayıldığı amatör lig ...

Al işte River düştü diye gittiler lig statüsünü değiştirdiler, en yakın zamanda adamlar tekrar birinci ligde oynayacaklar hak etmedikleri halde, bizde o yolda gidiyoruz. Umarım FB'nin tepkisi gibi tepkiler bol bol gelirde şu federasyonu düşüşerek şu karar komple hafızalardan atılır.

Adamlar 5 ayda lig kalitesini önce İskoçya'ya indirdiler, ardından Arjantin'deki kadar yolsuzluk düzeyine çektiler ... Haluk Ulusoy'un karanlık denilen dönemi şundan 1000 kat daha iyi ve adildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 1m Reply Retweet Favorite · Open
ŞOK İDDİA-1: Bülent Uygun, Sadri Şener'in kendisine 1 milyon Euro'luk şike teklifi yaptığına dair imzalı bir ifadeyi Aziz Yıldırım'a vermiş!

İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 40s Reply Retweet Favorite · Open
ŞOK İDDİA-2: Aziz Yıldırım, bu ifadeyi 14 Şubat'ta mahkemeye sunmaya hazırlanıyor.. Bunu, kendisini ziyarete gelenlere anlattığını duydum..

LOOOOOOOOOOOOL
AHAHAHA

Sadriye müstahak. Her kameraya kupam da kupam diye koşan çıkarcı ahaha.

Yalnız haber doğruysa bile savunmalarda çok komik şeyler dinlenecek. Aklanacağına hala diğerlerini de aşağı çekme uğraşı var sanki. :p

aynen, şuan tek istediğim şey şu adamında takımının da düşürülmesi

Hani Fener çıksın yaptık arkadaş desin de ligde tutulsun, şu adamlar gitsin yeter ki o kadar tiksindim şu son 5-6 ayda şu adamlardan,
Sosyal ağlarda paylaş

bunları 33. kez falan konusuyoruz artık hala trabzon neden şampiyonlar liginde deniyor.

birincisi fenerler trabzonun durumu aynı değil biri şike yapmış teşvik vermiş bilmem kaç maçta ötekisi teşebbüs etmiş ama becerememiş.

uefada haksız olarak puan toplayan bi takımı alcağıma bütün puanlarını şikesiz toplamış bi takımı alırım demiş.mantıklı mı?evet.

uefanın sıfır tolerans söylemiyle çeliyor olmasının savunmasını bizden istemeniz mantığı ne?biz mi verdik kararı uefa'ya sorun bunu da bi zahmet.

ha yarın bir gün trabzon suçlu bulunup ceza alırsa uefada keser cezasını bence,kesmezse de bu ozaman tarşılır.uefa'ya mail falan atılır dsfs
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

@Dark

Şikenin sahada tespiti olmaz. Adama sen teklifte bulunduysan, adam da kabul etmese dahi ceza alman lazım.
Karşı tarafın ahlaklı olması seni cezadan kurtarmamalı.

abi işte kanıt yok. Kanıtın aksine Serdal Adalı'nın da Tayfur'un da dediği şey onların zaten transfer görüşmesi yaptıkları

Yani adamlar yetoluk yapıyorlar, saçma bir zaman da olağanüstü aptalca bir transfer girişiminden sonra bşalarına bu olay geliyor. Hani Serdal Adalı'yı anlarız da Tayfur gibi yıllardır ülke futbolunun içinde bulunan adamın bu durumda geriye çekilmesi veya ileri bir tarihe atması gerekiyordu.

Gerçi transfer çalışmalarının devre arasında başladığı ve yarı finalden önce görüşmelerin başladığı söylendi. Hani sadece final maçıyla alakalı birşeyde değil.

Gerçi Tayfur ve Ahmet Ateş miydi diğer elemanın adı tam hatırlamıyorum da, iddianame de isimleri birer kez geçiyor resmen. Tayfur yanlış anlaşılmasın bu transfer vs. diyor. Diğer elemanın da konuşması yoktu yanlış hatırlamıyorsma, sadece görüşmelerde adı geçiyordu. Bir tek Serdal Adalı falsolu işte ofisinde görüşmeler vs. Ama arkasından şike vs. çıkacağını sanmıyorum.

BJK ceza alacak, ondan kaçarımız yok. Eğer büyük bir ceza alacak olsaydık veya şike üzerine sağlam kanıtlar olsaydı içeri alınan üç adamımızın da tedbir kararları tamamen kalkmazdı. Tekrar lisansları vs. geri verilmezdi. İbrahim Akın halen lisans alamıyor dava yüzünden, bizde hiç öyle bir olay olmadı.

Bizim alacağımız ceza usulsüz transferden olur. 6 ay ile 1 yıl arasında da transfer yasağı falan gelir. Bu da daha önceden dediğim gibi sadece bizim işimize yarar. Tüpçü kulübü borçlandırmaz, belki az da olsa açığa çıkarız.

Gerçi o şerefsiz bulur bir yerden yine harcar kulübün parasını
Sosyal ağlarda paylaş

Masq, o geyik tamamiyle salak menajerlerinin bokyemesi. Savcı da altını oymaya çalıştı belki birşey çıkar diye. At mat diye ortaya bir olay attılar daha sonra, o olayda da yine menajer, abi çocuk çok ilgili, bir at hediye etsene gibi bir şey hatırlıyorum. O da menajerin bokyemesi yine.

Beşiktaş'ın bu işten alnının akıyla çıkacağına inanıyorum ben. Aksi halde oynayalım paşa paşa Fener ve TS ile alt ligde. :D
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

@Dark

Dark Beşiktaşı bu kadar şikeci konumuna sokan şey bana göre Yıldırım Demirören'in bu transfer girişiminden haberim yok, anlaşsalar bile takıma almazdım diye açıklama yapmış olması.
Klüp başkanının onayını geçtim haberi olmadan transfer girişiminde bulunamaz kimse yetkili bile olsa o konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

bunları 33. kez falan konusuyoruz artık hala trabzon neden şampiyonlar liginde deniyor.

birincisi fenerler trabzonun durumu aynı değil biri şike yapmış teşvik vermiş bilmem kaç maçta ötekisi teşebbüs etmiş ama becerememiş.

uefada haksız olarak puan toplayan bi takımı alcağıma bütün puanlarını şikesiz toplamış bi takımı alırım demiş.mantıklı mı?evet.

uefanın sıfır tolerans söylemiyle çeliyor olmasının savunmasını bizden istemeniz mantığı ne?biz mi verdik kararı uefa'ya sorun bunu da bi zahmet.

ha yarın bir gün trabzon suçlu bulunup ceza alırsa uefada keser cezasını bence,kesmezse de bu ozaman tarşılır.uefa'ya mail falan atılır dsfs

0 tolerans'a noldu ?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu trabzonun ve beşiktaş'ın şike yapmadığı kesin mi?

fenerbahçe'nin şike yaptığı kesin mi?

hiçbiri değil çünkü yargı süreci hala devam ediyo. eğer 0 tolerans diyosan fenerbahçe'nin gönderilmediği gibi ts ve bjk'da gönderilmemeliydi. gönderiyosanda 0 tolerans denen bişi yok demektir. e ama fenerbahçe'ye 0 toleranstan dolayı şl hakkı elinden alındı? işte hukuksuzluk burda ztn.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

DarKRideR said:

@Dark

Dark Beşiktaşı bu kadar şikeci konumuna sokan şey bana göre Yıldırım Demirören'in bu transfer girişiminden haberim yok, anlaşsalar bile takıma almazdım diye açıklama yapmış olması.
Klüp başkanının onayını geçtim haberi olmadan transfer girişiminde bulunamaz kimse yetkili bile olsa o konuda.

bunda yerden göğe kadar haklısın abi, ama bu olay kulüpten ziyade tamamen yıldırım demirören'in su katılmamış bir şerefsiz olmasından kaynaklı,

adam kendini aradan sıyırmak için beşiktaş'ı bile ateşe atmaya hazır bir şekilde o açıklamayı yaptı. Serdal Adalı'nın koyduğu tepkiler ve kulüp içinde artık Demirören'in Beşiktaş'ı kullandığı gerçeğinin iyice su yüzüne çıkması bölünmelere sebep oldu. Çoğu medyaya ufakça yansıyan bir ton ayrılma ve sorun var şuan Beşiktaş içinde Yıldırım Demirören'e karşı ...

Adam kendi işlerini ve itibarını sağlama almak için yıllardır Beşiktaş'ı oyuncak ediyor. Başbakan'a yavşamak için bile Beşiktaş ismini kullanan bir haysiyetsizden bahsediyoruz. Şike olsa ne yazar başımızda Demirören varken; deseler bana Demirören kulüpten sonsuza kadar gidecek, ama küme düşeceksiniz. Sanırım kabul ederim, en azından oturur ciddi ciddi düşünürüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

sike yapmak ile tesebbus arasinda bir fark yok

ee hani 0 tolerans?

ayrica unuttugun nokta sadri senerin kefalet bedeliyle serbest birakilmis olmasi.

yani suc isledi

o yuzden 0 tolerans falan hikaye
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...