Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=105952

Abi burda yok iç işlere karışmıyoz söylemi?
Ntv ile ayrı röportaj mı yapmış adam. Ntvsporda karışmıcak kesinlikle diyor yazan haberde. Gerçi Sow'a parayı Şahenk'in verdiği söyleniyordu, böyle haber yapmalarına da şaşırmamak lazım heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerlilerin çoğuyla akıllı futbol konuşmak zor evet, çünkü inandıkları gerçekler;

Fener dünyanın en iyi takımı.
Herkes Fener'e karşı.
Başarılarımızı kıskanıyorsunuz.
Asla bizim büyüklüğümüze ulaşamazsınız.
Bizim büyüklüğümüzü anlayamazsınız.

vs.

Öte yandan Emenike'nin sakat olmuş olması transferinde bir usulsüzlük olduğu gerçeğine net kanıt olmaz sonuç olarak. Sadece o dönem sakatlandığını gösterir. (Evet raporu okudum, teşekkürler.) Şike dosyasında Karabük maçına gelene kadar başka 7 maç vardı sanırım. Nedense ek dosyadaki çok inandırıcı gelmedi ayrıca bana, madem orda duruyordu günlerdir niye kimse basına vs koymadı, başlıklara çıkardı muhtemelen, Emenike'yi boşuna suçladınız rörörö diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

red sana bisürü şey hazırladım sonra sildim s*ktr et.

rapor gayet okunuyor abi bariz bi şekilde, şurda okdugunuuz belgelerden çok daha net ama işine gelmiyor işte senin gibilerin.

ben oraya kapak yazmadım. sanki emenikeye para verilirken(!) yanındaymış gibi yazan herşeyi bilen insanlara alın rapor hani demek o. kapakla alakası yok.

ha doğru onlar bunu kapak olarak alır ama sonra gelir rapor bulanık der işine gelmez.

Bir harfini * yapınca küfür gitmiş olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dişlerinizi açmadan uzun süre konuşun bakalım. Adamda yetenek akıyor, çok ayıp ediyorsunuz bazen sevgili forum.

Çok komik ya ahaha. UEFA bile manyak mısınız olm demiştir. Koca koca adamlar UEFA'ya gidip "selam ben şikeye karşı olan kuralları uygulamazsam ne kadar kızarsınız" demişler ahahah. Rezillik. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Fenerlilerin çoğuyla akıllı futbol konuşmak zor evet, çünkü inandıkları gerçekler;

Herkes Fener'e karşı.

hıhı evet evet,forumdaki herkes aklı başında şeyler yazarken sadece fenerliler yukarıdaki maddeleri savunup saçmalıyor evet hıhı.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğruya doğru, bi haltlar olduğu, özellikle Fener'in masum olmadığı zaten belli artık. Aylardır nasıl kurtarsak diye zorluyorlar, en son bugün gidip sormuşlar bir de. Açıklamalardan belli. Bu saatten sonra FB'nin masumiyetine inanmanın bir mantığı yok.

Ancak şöyle "fenerliler böyle, fenerliler şöyle" tarzı kümeleştirmeleri lütfen bırakalım. Bu bölümde takımı farketmeksizin her türlü üyenin her türlü saçmaladığına şahit olduk, eminim zaman zaman ben de saçmalamışımdır veya saçmaladığımı düşünmüşsünüzdür. Futbol söz konusu olunca zaten ister istemez hararet artıyor. O yüzden ortamı daha da germeyelim, bu tür genellemeleri, takım veya taraftar bazlı aşşağılamaları kullanmamaya çalışalım.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

Khelben said:

Herkes Fener'e karşı.

hıhı evet evet,forumdaki herkes aklı başında şeyler yazarken sadece fenerliler yukarıdaki maddeleri savunup saçmalıyor evet hıhı.

hıhı evet evet hıhı yazarak zaten yazma konseptini belli etmişin pek yoruma gerek yok. Ben bütün Fenerliler bunu yazıyor demedim, çoğu dedim, ayrıca Galatasaraylılar arasında bu şekilde konuşanlar yok da demedim. Ama laf çevirmek de ustalık isteyen bir iş tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

THY'ye ait bir uçakla 22.05'de Cenevre'den İstanbul'a gelen TFF Başkanı Aydınlar, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

26 Ocak'ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul ile ilgili UEFA yetkileri ile bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Aydınlar, " Bu görüşmede onların bizden beklentilerini öğrendik. Bizim o beklentilere cevap vermediğimiz takdirde Türkiye'ye uygulayacağı müeyyideleri konuştuk. Çok olumlu bir görüşme ve konuşma oldu" dedi.

"UEFA'NIN BEKLENTİLERİ VAR"

Bir gazetecinin, "Toplantıdan sonra yaptığınız açıklamaların dışında da yazılanlar oldu" sorusu üzerine Aydınlar, "Evet ben de internet sitelerinde okudum. Sizin içişlerinize karışmayız gibi söylemler çıkmış. Ben böyle bir kelime kullanmadım. Kesinlikle onların bu süreç ile ilgili beklentileri var. Bu beklentileri alacağımız kararlarla karşılayamazsak, uygulayacakları bir takım yaptırımları olduğu kesin" dedi.

Basın mensuplarının, "Yaptırımlar nelerdir" sorusunu TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar yanıtsız bıraktı.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte şike davasında hasıraltı edilen deliller
http://www.odatv.com/n.php?n=iste-sike-davasinda-hasir-alti-edilen-deliller-2001121200#.Txi7deLNMpW.twitter

http://www.odatv.com/images/m__gokcek_ile_alakali_ts_un_tesvik_iddialari_1.png

gökçek'lerin adını duyamadık hiç bu süreçte.adamlar 100 yıllık kulübün içine edip, çekildiler kenara.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...