Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Archangel_ said:

8-0 ankaragücü der kaçarım. ama ispat olmayınca ne yapılsın.
hazır ispatlısı varken...

Ooofff 150 kere şu iddianın saçmalıktan öte saçmalık olduğunu koyduk buraya rakamlarla...
Var eski konularda eminim bulabilirsin...

Zegna said:

o para hala kayıtlarda vs gosterilemedi ve muamma sekilde kaldı bu arada, nereye harcadınız belli degil yani.

bünyelerde sıkıntı yokta, sen GS taraftarı olarak GS nin hic bir sekilde tesvikmis vs imis girmedigine inanıyorsan pembe dunyanda mutluluklar dilerim :)

Şunu söyleyebiliyorsan, Fenerbahçe'nin şike yaptığına %100 eminsin demektir, ha Fenerbahçe'nin şikesi şaibesi kanıtlanamadı masumiyet karinesi cart curt diyeceksen de bi kafanı ellerinin arasına al düşün derim "ne saçmalıyorum ben" diye.

Konuya dönersek,bence zaten lig düşmesine gerek yok Fenerbahçe'nin -1 puan ceze bile alsa yeter, ne mal olduğunu bütün dünyaya belgelemiş oluruz camialarının.
Ayrıca o 2 maç çıkmayıp kendini küme düşürücek yürek Fenerbahçe'de olsaydı en başta şike yapmazlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Archangel_ said:

8-0 ankaragücü der kaçarım. ama ispat olmayınca ne yapılsın.
hazır ispatlısı varken...

Ooofff 150 kere şu iddianın saçmalıktan öte saçmalık olduğunu koyduk buraya rakamlarla...
Var eski konularda eminim bulabilirsin...

Zegna said:

o para hala kayıtlarda vs gosterilemedi ve muamma sekilde kaldı bu arada, nereye harcadınız belli degil yani.

bünyelerde sıkıntı yokta, sen GS taraftarı olarak GS nin hic bir sekilde tesvikmis vs imis girmedigine inanıyorsan pembe dunyanda mutluluklar dilerim :)

Şunu söyleyebiliyorsan, Fenerbahçe'nin şike yaptığına %100 eminsin demektir, ha Fenerbahçe'nin şikesi şaibesi kanıtlanamadı masumiyet karinesi cart curt diyeceksen de bi kafanı ellerinin arasına al düşün derim "ne saçmalıyorum ben" diye.

Konuya dönersek,bence zaten lig düşmesine gerek yok Fenerbahçe'nin -1 puan ceze bile alsa yeter, ne mal olduğunu bütün dünyaya belgelemiş oluruz camialarının.
Ayrıca o 2 maç çıkmayıp kendini küme düşürücek yürek Fenerbahçe'de olsaydı en başta şike yapmazlardı.

abicim ben hic birseyden %100 emin degilim,varsa kanıt dava da gorulecek hersey, kım sucluysa cezası verilsin zten baska tarz konusan kimse yok.

ha ama su davadan bir sey cıkmazsa, ne eksi puan cezası verilmeli ne de kume dusurme olmalıdır.

haa davadan birseyler cıkar buna ragmen FB ye ceza verilmezse, o zaman dicek birsey yok bunu zaten aziz yıldırımda istemiyor kimse istemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

http://haber.gazetevatan.com/ozdemir-cimbomu-cildirtti/424798/5/Manset

Son toplantıda Gümüşdağ’ın Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını okuması sonrası Özdemir’in “TFF’yle anlaşmıştık, şikeden 0 ceza alacaktık, artık zor” demesi Aslan’da bardağı taşırdı
Sosyal ağlarda paylaş

TRTSPOR: Usulsüz transferden -36 puan cezası alan Sion diğer İsviçre kulüplerinin de başını yakmak üzere. Sion'un transferlerine onay veren İsviçre Futbol Federasyonu nedeniyle ülke futbolu şaibe altında ve Avrupada yoluna devam eden diğer İsviçre ekibi Basel kupalardan uzaklaştırılma ve ülkeye toplu yasak tehlikesi gündemde.

uefa kırışmıyır ırkıdışlır.

Şikecileri kurtarıcam diye Galatasaray'ın Avrupa yolunu kapatsınlar bakalım neler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

TRTSPOR: Usulsüz transferden -36 puan cezası alan Sion diğer İsviçre kulüplerinin de başını yakmak üzere. Sion'un transferlerine onay veren İsviçre Futbol Federasyonu nedeniyle ülke futbolu şaibe altında ve Avrupada yoluna devam eden diğer İsviçre ekibi Basel kupalardan uzaklaştırılma ve ülkeye toplu yasak tehlikesi gündemde.

uefa kırışmıyır ırkıdışlır.

Şikecileri kurtarıcam diye Galatasaray'ın Avrupa yolunu kapatsınlar bakalım neler olacak.

not olarakda sion yerel mahkemelerle hep haklı bulundu ama uefa yine bildiğini okudu
adamların oynadığı maç başına 3 puandan -36yı verdi
Sosyal ağlarda paylaş

Askerden döndüm lan, selam. Öyle çok zor bi askerlik de yapmadım ama buraya girip kaptırıp çarşımı yemek istemedim hiç :p

Dava açmak isteyen açar, haksız bulunursa mahkeme zaten bunu söyleyecektir, başka bir şeyi etkilememelidir. "Bize nasıl dava açarsınız, bittiniz" mantığı olsa olsa Türkiye İş Hukuku'nda falan olur, işyerine karşı hakkını arayan işçi davayı kazansa bile hayatı cehenneme döner. UEFA'nın aynı mantığı uygulamasını haklı bulanlar olmuş, ilginç olmuş. Ülkemiz bu mantıktan dolayı 2 adım ileri gidemiyor zaten.

İddianame iyi hoş ama, askerdeyken detayları pek takip edemesem de, şike yapmışız gibi duruyor ama içerdeki tek dişe dokunur adam hala bizim başkan. Diğer kulüplerden adam yönetici/futbolcu yok, hakem yok, ne temiz şikeymiş. Bıraktım ucunu artık onun için. Aziz ne yapmaya karar verdiyse millet tutuştu ama, kanun değişiyor lan daha nolsun eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...